Mykóza a HA

30
6.7.17 15:59

Mykóza a HA

Ahoj, posledních cca. 8 měsíců mám každý měsíc, týden před menstruací mykózu. Nejdříve jsem si myslela, že to může být ze špíny, horka, atd… Ale teď jsme s přítelem začali používat mycí gely a lubrikanty s Tea Tree olejem a stejně se mi teď, týden před MS, mykóza vrátila. Takže můj dotaz na vás zní: Nemůže za to třeba ta antikoncepce? Že mám v té době víc hormonů, či nějak tak a kvůli tomu to můžu mít? Antikoncepci beru Minervu, už skoro 2 roky a problémy mám až teď těch několik měsíců.. :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
6.7.17 16:14

Nemyslím si. Také jsem na toto trpěla přesne v době týden před ms a Ha jsem nebrala. U mne to byla rozhozena imunita. Po porodu uz je klid 8) zkus rosalgin, probiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
6.7.17 16:17

@niky163 Zkuste si koupit sypaný čaj Mykotin od Grešíka a minimálně týden oba dva s partnerem pijte. U nás v rodině je to k nezaplacení. Né vždy jsou vhodné mycí prostředky, někdy je lepší obyč voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
6.7.17 16:21

Kamarádka to teď řešila, ale má nějakou speciální HA, kterou může při kojení. Brala ji už přes rok a také neustále řešila mykózy. A u tohoto typu antikoncepce co měla je to opravdu jeden z vedlejších účinků. Zkus se poradit se svým gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová