Zkusit modeling?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
5.7.17 10:19

Zkusit modeling?

Ahoj. Je mi 15 (brzy 16) a chtěla bych se dostat do modelingu. Byla jsem už u fotografky a nafotila mi book, ale bohužel všude chtějí jen ty polaroidy bez make-upu :D. Každopádně nevím zda na to mám. Okolí mi říká ať to zkusím ale nevím nevím :D Měřím 173 což taky není nic moc a míry mám 82/64/90 což si myslím není zas tak hrozné :) každopádně potřebovala bych poradit jestli stačí takové obyčejné fotky nafocené mobilem a jaké popřípadě agentury. Děkuji moc ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
324
5.7.17 10:39

Ahoj, je mi 28 let, v 19 letech mě kamarád donutil jít na casting a už před tím mi to spousta lidí říkalo, nemyslím rodinu ale kamarády a fotografové, učitelka atd. Prošla jsem kurzem a jako jedna z mála jsem dostala smlouvu. Nic méně jsem rychle zjistila, že to není nic pro mě. Neměla jsem potřebné ostré lokty, sebevědomí i když mě pořád chtěli posílat na soutěže Miss apod. Něco málo jsem dělala za peníze, byla jsem i dva měsíce v Itálii, ale neměla jsem na to už čas, dělala jsem pro mě důležitější školu. Ale jsem ráda že jsem to zkusila.
Moje rada zní, zkus to, ale v nějakém městě jako Brno Praha Ostrava. nevím odkud jsi. Ale tato města nabízejí kvalitu a nemůže se ti stát to co mě v Olomouci že agentura neměla vůbec žádnou kvalitu. Zkus se podívat v dnešní době sociálních sítí na různé agentury, podívej se kdy dělají nábory apod. Modeling je lákavá věc, a myslím že je dobrý si to zkusit, ale buď opatrná. Musíš za sebou mít zkušenou agenturu, která se o tebe postará.

Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.7.17 10:41

Tak se zkus přihlásit do Elite model look. To je myslím pro nactilete začínající modelky. A od toho se odrazit. Holek, co by chtěly dělat modeling je spousta a konkurence je velká. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 10:49

@kam2 Hah, elite model look :D taková tyčka nejsem :( :D
@RenattaSedla díky. :) jinak jsem z Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 10:51

Zkusila bych to v nejake prestizni soutezi a kdyby to nevyslo, tak bych se na to vybodla. Podle me zivot uspesne modelky nic moc, ale zivot „provincni“ nezname radobymodelky (a tech je drtiva vetsina!) je teprve des. Zalezi hodne na tom, jakou mas tvar. Pokud je v necem zajimava, originalni, jedinecna, tak se na tom da stavet.

Asi Ti neporadim, jsem celkem vyhranena proti teto „profesi“. Myslim, ze je perspektivnejsi a dustojnejsi se zivit hlavou. Ale je mi jasne, ze se mnou hodne lidi nebude souhlasit :lol: A to je v poradku ;)

Příspěvek upraven 05.07.17 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
5.7.17 10:53

@Marťa249 nechceš sem hodit foto? Znam spoustu modelek, hodně jsem jich líčila na přehlídky focení atd.Tak se mrknem jak vypadáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.17 10:57

@BloomingGorgeous
Já s tebou souhlasím. Nechtěla bych být věšák na šaty. Naštěstí mi příroda nadělila jen 164 cm a postavu ehm nemodelkovskou. Modelky mi připadají jak bledule bez výrazu, teď už by Kubelková nebo jí podobné asi neuspěly. Klučičí tvary a „zajímavá“ tvář. Ale hezký pohled na ně to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 11:04

Vezmi rodiče a zkus to. Obvolejte nějaké velké agentury a zeptejte se na požadavky.

Tady ten rozhovor se mi líbil:
http://www.ibestof.cz/…-models.html

Hlavně ta čast, že dobrá agentura vše platí. Taky záleží, co od toho čekáš. Modelky co vydělávají, tak ty ani neznáme, jsou dávno v zahraničí a vydělávají. Proto je Miss čr, rok od roku horší. Protože ty schopné holky vydělávají už dávno v zahraničí. Co je tady s Miss, to sou holky, co se neprosadily v modelingu nijak výrazně. Proto si musí najít nějakého sportovce nebo podnikatele a z toho důvodu se cpou do bulváru a jsou známější.

Budeš potřebovat podporu rodiču/prarodiču, tak to doma s něma prober.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 11:06
@Russet píše:
@BloomingGorgeous
Já s tebou souhlasím. Nechtěla bych být věšák na šaty. Naštěstí mi příroda nadělila jen 164 cm a postavu ehm nemodelkovskou. Modelky mi připadají jak bledule bez výrazu, teď už by Kubelková nebo jí podobné asi neuspěly. Klučičí tvary a „zajímavá“ tvář. Ale hezký pohled na ně to není.

Tak ja ty predpoklady asi i docela mam (vyska, vaha - tedy na ten „provincni modeling“, jak jsem psala, na vic bych nemela) a na ulici me parkrat fotograf zastavil. Ale pro me by kariera zalozena na vzhledu byla posledni moznost. Pripada mi to ponizujici a jsem rada, ze se venuju sve praci, ktera je zaroven mym konickem. Ale zakladatelka at me nebere vazne, mne proste profese modelky pripada nablbla, to je vse.

Příspěvek upraven 05.07.17 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 11:07

@BloomingGorgeous Jasně, každý máme svůj názor :)

Jinak beru všechny názory od dam a slečen že se na to nehodím :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 11:08
@Marťa249 píše:
@niki V tady je jedna z booku

Jsi krasna holka! Mas zajimavy oblicej a hezkou zdravou postavu, libis se mi. Jake mas sance nedokazu posoudit, ale rozhodne Tva uvaha neni nesoudna. Abych tu nemlela jen ty sve jedy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 11:09

@BloomingGorgeous Děkuji moc, to jsi mě potěšila :) jinak jaké jedy :D to je v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 11:10
@Marťa249 píše:
@BloomingGorgeous Jasně, každý máme svůj názor :)Jinak beru všechny názory od dam a slečen že se na to nehodím :D ;)

Ja bych s Tvou vizazi sla studovat. Kdyz budes vzdelana a k tomu jsi jeste krasna, tak mas obrovskou sanci, ze se Ti zivot „povede“ ;) Tohle je milionova kombinace a Ty uz mas 50% ted. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 11:15

@BloomingGorgeous hahah :D ježiš tak to děkuji moc :hug: jasně, studium bude. Teďka jsem ještě na osmiletém gymlu takže na přemýšlení na výšku času dost, ale rodiče samozřejmě na tom trvají (i já bych chtěla takže tak) :D modeling by byl jen takový příležitostný koníček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
5.7.17 11:18

Mne se taky libis. Mas pekny netuctovy oblicej, zajimave rysy. Jsi zapamatovatelna, tak to zkus a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová