Zkusit modeling?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.7.17 11:21
@Marťa249 píše:
@BloomingGorgeous hahah :D ježiš tak to děkuji moc :hug: jasně, studium bude. Teďka jsem ještě na osmiletém gymlu takže na přemýšlení na výšku času dost, ale rodiče samozřejmě na tom trvají (i já bych chtěla takže tak) :D modeling by byl jen takový příležitostný koníček :)

Pak je to ok. Nefotila bych plavky atd, ono pak neni prijemny, kdyz jsi pozdeji treba na stazi a nekdo je najde. Me kdysi oslovilo jedno studio (pani na ulici), zda nechci nafotit sportovni katalog, nejednalo se o plavky. Jen tak nahodou jsem to zminila bratrovi, ac jsem o to nestala, a ten mi rekl: Nedelej to, v budoucnu muzes litovat. Prislo mi to prehnany, ale mel pravdu. V me praci (nechci rikat detaily) by se mi to ted opravdu nehodilo, uskodilo by to me reputaci, kolegove by se mi smali. Mela bych to na pameti. Tak at se Ti dari! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 11:23

@lauraka díky :)
@BloomingGorgeous Chápu… ;) Děkuji moc! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.17 11:25

Jsi hezká! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.7.17 11:29

@Marťa249 Byt tebou, zkusila bych to, mas opravdu hrozne hezky, ale netuctovy oblicej, zdravou zenskou postavu.
Navic dle projevu mas i neco v hlave :mrgreen:, takze predpoklady tam jsou. Vyska sice neni uplne na molo, ale treba na katalogy (Nemecko, Rakousko) to uplne v pohode staci a vydelat se tim da velmi slusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.17 11:33

Hezká jo, ale třeba mě osobně bys ničím nějak nezaujala. A výška taky nic moc. Neber to zle prosím. Hodim ti sem fotku nějaké holky, která by na to dle mého měla víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 11:34

@Russet díky :)
@vonajebohyne díky, hmmm pouvažuji. Ty katalogy nejsou špatné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 11:34

@LadyBrigit jasně beru to ;) sto lidí, sto chutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.17 11:37

@LadyBrigit
třeba ta z tvé profilovky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 11:45

Tak me se zakladatelky oblicej prave libi, vypada inteligentne a nema ten typicky ordinerni modelkovsky „look“. To bych naopak brala jako velke plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.17 11:51

Mě se líbí třeba Hana Soukupová. Ale to už je teda „paní modelka“ :D A má myslim 180 cm. U nás je modelka každá Růža odvedle.Viz.Erbová, Mesarošová a jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.17 11:52
@Russet píše:
@LadyBrigit
třeba ta z tvé profilovky ;-)
:mrgreen: :mrgreen: Ale co tě nemá, to nejsu já. Ale hezká jsem taky :P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
5.7.17 12:09

@LadyBrigit Jo ta je super, moje oblibenkyne :-) Tak ja samozrejme nemyslela na TOP modelku, na to nema zakladatelka ani vysku ani miry, ale katalogy, hosteska, nejake ceske prehlidky, proc ne, mohla by uspet. za zkousku nic neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.7.17 12:53
@LadyBrigit píše:
Mě se líbí třeba Hana Soukupová. Ale to už je teda „paní modelka“ :D A má myslim 180 cm. U nás je modelka každá Růža odvedle.Viz.Erbová, Mesarošová a jiné

Vkus lidí se opravdu různí. Mě se třeba Soukupová nelíbí vůbec. Ani K. Kurková. A už vůbec ne Giselle, ačkoli to je opravdu první liga.
Mě se líbily modelky staré éry, C. Schiffer, C. Crowford a pod. Ze současných třeba A. Lima, ta je krásná.
Zakladatelka je určitě hezká, ale předpoklady pro modeling neposoudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 13:13

Jen jsem chtěla vědět zda tu třeba nepotkám nějaké bývalé modelky, které by mi mohly třeba i poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
5.7.17 15:39

Jsi moc hezká a nejsi tuctová, takže na tvém místě bych to určitě zkusila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie