Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka No Kurkova to je pro me uplne ble
Takova rozrechtana kobyla, ostre rysy, konske zuby, dlouhej nos, nelibi se mi ani trochu, ale pro modeling je hodne vyrazna. Misska by mela byt hezka, ale modelka hlavne originalni, a to Kurkova splnuje.
@lauraka píše:
@pe-terka No Kurkova to je pro me uplne bleTakova rozrechtana kobyla, ostre rysy, konske zuby, dlouhej nos, nelibi se mi ani trochu, ale pro modeling je hodne vyrazna.Misska by mela byt hezka, ale modelka hlavne originalni, a to Kurkova splnuje.
to je asi ten důvod, proč se mi většina dnešních modelek nelíbí. Postrádám tam ten sex apel…
@Marťa249 jsi moc pěkná
uvidíš jak se ti povede no, v tomto oboru je to težké ale pěknà jsi, zajímavá takze to neni od věci. ptala ses na fotky focene mobilem tak to nee musis mit vetsinou ten profi book nafocen. drzim moc palce kočko ![]()
@niki V Díky moc!
Každopádně jak jsem se dívala na webové stránky agentur tak vždy chtějí jen polaroidy, tedy fotky bez make-upu, jen v tílku a kalhotech, úplně bez výrazu
nikde nechtějí profesionální (asi aby věděli, zda tě můžou úplně zmalovat a přetvořit v to co chtějí oni
)
@Procházející Díky za ten článek. Byl velice zajímavý
Hodně mě překvapilo, že agentura proplácí všechno (věděla jsem že book atd., ale nevěděla jsem že i cesťák). Asi před měsícem mi nabídli příležitost v nějaké agentuře která je vcelku nová a taková malá a fotí hlavně pro české e-shopy a tak. Vypadají slušně jenže by mi nepropráceli cesťák do Prahy takže nevim nevim no
takže díky moc za ten článek!!! ![]()
Ahoj, je mi 15 let měřím 174,5cm a chtěla bych být modelkou zpoustu lidí mi říká že na to mám, dokonce mě občas zastavilo i pár fotografů v Praze, ale problém je že nejsem moc chytrá, nejdou mi cizí jazyky, neumím hrát ve filmech a mám dost poškrábané ruce a nohy, je to problém? 😄
@El1245 píše:
Ahoj, je mi 15 let měřím 174,5cm a chtěla bych být modelkou zpoustu lidí mi říká že na to mám, dokonce mě občas zastavilo i pár fotografů v Praze, ale problém je že nejsem moc****chytrá, nejdou mi cizí jazyky, neumím hrát ve filmech a mám dost poškrábané ruce a nohy, je to problém? 😄
Jo, to problém je..
Dobrý den, je tu někdo na diskusi. Jsem amatérská modelka s všelijakými zkušenostmi a chtěla bych se podělit a získat nové obzory
Jsem tu asi starrší, je mi 37, ale zájem o modeling mám a dostala jsem nabídky, ale nevím, jak to chodí, zatím jsem fotila spíše na amatérské úrovni