Zkusit modeling?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
5.7.17 15:50

@terrka83 díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
5.7.17 18:56

@pe-terka No Kurkova to je pro me uplne ble :-) Takova rozrechtana kobyla, ostre rysy, konske zuby, dlouhej nos, nelibi se mi ani trochu, ale pro modeling je hodne vyrazna. Misska by mela byt hezka, ale modelka hlavne originalni, a to Kurkova splnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.7.17 19:23

@lauraka Mně se taky nelíbí :D ale nohy má sakra dlouhé! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.7.17 19:28
@lauraka píše:
@pe-terka No Kurkova to je pro me uplne ble :-) Takova rozrechtana kobyla, ostre rysy, konske zuby, dlouhej nos, nelibi se mi ani trochu, ale pro modeling je hodne vyrazna.Misska by mela byt hezka, ale modelka hlavne originalni, a to Kurkova splnuje.

to je asi ten důvod, proč se mi většina dnešních modelek nelíbí. Postrádám tam ten sex apel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
5.7.17 21:44

@Marťa249 jsi moc pěkná :palec: uvidíš jak se ti povede no, v tomto oboru je to težké ale pěknà jsi, zajímavá takze to neni od věci. ptala ses na fotky focene mobilem tak to nee musis mit vetsinou ten profi book nafocen. drzim moc palce kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.7.17 05:40

@niki V Díky moc! :) Každopádně jak jsem se dívala na webové stránky agentur tak vždy chtějí jen polaroidy, tedy fotky bez make-upu, jen v tílku a kalhotech, úplně bez výrazu :D nikde nechtějí profesionální (asi aby věděli, zda tě můžou úplně zmalovat a přetvořit v to co chtějí oni :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.7.17 09:17

@Procházející Díky za ten článek. Byl velice zajímavý :) Hodně mě překvapilo, že agentura proplácí všechno (věděla jsem že book atd., ale nevěděla jsem že i cesťák). Asi před měsícem mi nabídli příležitost v nějaké agentuře která je vcelku nová a taková malá a fotí hlavně pro české e-shopy a tak. Vypadají slušně jenže by mi nepropráceli cesťák do Prahy takže nevim nevim no :D takže díky moc za ten článek!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.20 14:14

Ahoj, je mi 15 let měřím 174,5cm a chtěla bych být modelkou zpoustu lidí mi říká že na to mám, dokonce mě občas zastavilo i pár fotografů v Praze, ale problém je že nejsem moc chytrá, nejdou mi cizí jazyky, neumím hrát ve filmech a mám dost poškrábané ruce a nohy, je to problém? 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
20.8.20 14:24
@El1245 píše:
Ahoj, je mi 15 let měřím 174,5cm a chtěla bych být modelkou zpoustu lidí mi říká že na to mám, dokonce mě občas zastavilo i pár fotografů v Praze, ale problém je že nejsem moc****chytrá, nejdou mi cizí jazyky, neumím hrát ve filmech a mám dost poškrábané ruce a nohy, je to problém? 😄

Jo, to problém je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.22 16:41

Dobrý den, je tu někdo na diskusi. Jsem amatérská modelka s všelijakými zkušenostmi a chtěla bych se podělit a získat nové obzory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.22 16:54

Jsem tu asi starrší, je mi 37, ale zájem o modeling mám a dostala jsem nabídky, ale nevím, jak to chodí, zatím jsem fotila spíše na amatérské úrovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová