Flaška, která neteče

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
30.11.20 13:49

@Nemisek děkuji kouknu na to jestli by to bylo to co potřebujem.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.11.20 13:58

@j.a.n.i1 to občas taky dělám, ale jelikož za chvíli rodim tak nevim jak bych litala a hlídala aby dostatečně pil, proto bych chtěla nějakou alternativu..
@Russet tuto flašku ma právě teď a věř mi, on z toho tu vodu dostane vzdycky.. Flašku otočí, začne ji mačkat nebo trepat a to pití lita všude.. 🤦‍♀️ @unuděná diky kouknu na to.. No my komferencni stolek taky máme prázdný, ale když přijde návštěva tak je blbé jim žádné pití nedat 🤣
@Heivka děkuji, jsem ráda, že jenom náš malý nezlobí 😁 jo on když vyleje tak se to taky snaží uklidit, ale stejně to musim utirat ještě po něm.. Ale jindy zas treba vylije a začne do toho mlátit rukou takže voda je všude 🤦‍♀️ @Dinomama @Svistice jo tyto láhve používáme ale chci to vyměnit za něco s cim si neporadí aby vylival 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.11.20 14:01
@Missullka15 píše:
@unuděná diky kouknu na to.. No my komferencni stolek taky máme prázdný, ale když přijde návštěva tak je blbé jim žádné pití nedat 🤣

Já to vždy s návštěvami řešila tak, že na stolek buchta a jiné mlsání a pití jsem nechala na kuchyňské lince nebo na vysokém stole s varováním před dítětem. Ono nejen voda, ale i káva a čaj jsou na nízkých stolech nebezpečné a každý, kdo měl někdy malé dítě to musí pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.11.20 14:03

@Veru1987 to víš že jsme už přístup změnili, snažím se hodně předcházet situacím kdy by chtěl něco co nemůže a když začne vymyšlet něco co nemůže tak zakazuju a nechám ho řvát.. U druhého už teď vim že budu přísnější, ať raději brečí než abych pak brečela já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.11.20 14:05

@unuděná jj taky to tak dělám, že bud nechám na lince nebo upozorňuji ať si pití hlídají 😊 ale víš jak.. Občas jdem na návštěvu i my tak ať se nam nemusi hostitel tolik přizpůsobovat, ale vim že to bude ještě trvat než začne vic poslouchat, ale už se na to těším 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.11.20 14:09

@unuděná tak zdravá lahev oro nás neni řešení.. On si to umí otevřít zubama a pak by to teklo když by to otočil a zmackl.. Budu hledat dál a snad něco najdu jinak si budu muset dávat budika abych mu nezapomínala dávat napít 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.11.20 14:17

@Heivka prosím tě a ten ventil je u každé flašky? I u te sportovní lahve? To by možná pro nas bylo řešením.. Určitě to je tvrdší plast, tak ten neznackne jak právě flašku od kubika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
30.11.20 16:14

@Missullka15 Ano obě varianty mají silikonový ventil. Když s tím bude usilovně mlátit, tak se sice může uvolnit ale dělá to takový hluk, že na to přijdete hned. Z toho co jsem vyzkoušela, tak tyhle lahve byly nejlepší řešení. U syna jsem je používala docela krátce protože od 2,5 už se bez polití napije z čehokoli (když zrovna neblbne, je mu 5), ale u dcerky je to ideální, když jdeme na návštěvu, má svojí láhev, kterou nevylije a nemusím to hlídat. Včera nečekaně s dětmi jel manžel k babičce a láhev zapomněl vzít, tak má babička plovoucí koberec :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.11.20 16:43

@Missullka15
Tak to ale vyleje každou flašku. Není taková, co z ní nikdy nic nevyteče. Holt pití na příděl a z hrnku. Aby to nebyla taková legranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.11.20 19:04

@Heivka děkuji, tak to asi vyzkouším a uvidíme.. Když ji nevyužije on, tak sourozenec to jistí 😁 a když to nezabere tak hold pití na příděl jak píše @Russet
Chudák babička, to musela mít radost 😁u nas koberce nejsou a u babičky to nedělá, dělá to jenom doma.. 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.11.20 20:21
@Missullka15 píše:
@unuděná tak zdravá lahev oro nás neni řešení.. On si to umí otevřít zubama a pak by to teklo když by to otočil a zmackl.. Budu hledat dál a snad něco najdu jinak si budu muset dávat budika abych mu nezapomínala dávat napít 😁

Tak to ma ale pravdu @Russet, ze pokud chce to piti vylejvat, tak v tomto veku uz zvladne jakoukoli lahev :nevim: ja myslela, ze jde to to, ze mu obcas upadne, slapne na ni, vystrikne. Ale jestli si otevre ventil a strika po okoli, tak jediny zpusob, jak ho to odnaucit, neni specialni pancerovana lahev, ale proste ho to nenechat delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.12.20 13:16

@unuděná já ho to nenechávám dělat, vždycky když vidím že chce začít tak mu to pití seberu, ale ne vždy to jde uhlídat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.12.20 13:28
@Missullka15 píše:
@unuděná já ho to nenechávám dělat, vždycky když vidím že chce začít tak mu to pití seberu, ale ne vždy to jde uhlídat..

No hele, buď ti to vadí nebo nevadí. Jestli ti to vadí a nejsi schopná ho to odnaučit, tak ho musíš víc hlídat a nežádoucímu chování předcházet :nevim: Fakt není jiná varianta. I ty různé Rajec a Kubík lahve stříkají, když je správně zmáčkneš (navíc dost daleko, měli jsme parádní soutěž na dětské akci :P ). A pokud to dělá z plezíru a ne neopatrností, tak ti nepomůže opravdu žádná lahev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
1.12.20 15:09

@Missullka15 jak já tohle znám, jednou lahev, co jsem na třech dětech vyzkoušela a co neteče je NUK s tímhletím pítkem - KIDDY CUP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.12.20 12:24

@Káťa19 děkuji kouknu na to jsi hodná 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie