Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Seal přesně stejný zkušenosti s vanišem mám já.
Mastný dávám dolů jarem, no a celkem dobrý je od stejný značky jak je v dm to žlučový mýdlo tak je bělič prádla, celkem dou skvrny dolů a třeba na bílím kabátku s barevnou výšivkou to zabralo senzačně, kabátek záčí bílou i barvama a žádný skvrny.
Nevím jaké Vanishe používáte. Asi něco jiného než já
cha cha.
Je jich totiž spoustu druhů. Já tekutý. Vyperu tím úpně všechno, i smůlu z lesa, šmír, propisku…zaschlý špenát, mastné fleky…
Je to můj miláček ![]()
Mě teda Vanish taky nějak nenadchl. Akorát se mi otvírala kudla v kapse, když jsem ho platila
By mě zajímalo, čím to je… ![]()
lumáťa píše:
Nevím jaké Vanishe používáte. Asi něco jiného než jácha cha.
Je jich totiž spoustu druhů. Já tekutý. Vyperu tím úpně všechno, i smůlu z lesa, šmír, propisku…zaschlý špenát, mastné fleky…
Je to můj miláček
Presne tenhle…jsem pouzivala
A teda potom, co se kamosce vyrazil po Vanishi ekzem jak Brno, uplne jsem to utla. To byla posledni kapka.
lumáťa píše:
Nevím jaké Vanishe používáte. Asi něco jiného než jácha cha.
Je to můj miláček
Já se teda taky přidávám, protože já s tím nemám nejmenší problém. Od fleků po jídle až po zaschlou krev z bílé šusťákové bundy. Vypralo mi to zatím naprosto všechno. Takže já na Vanish taky nemůžu říct křivého slova.
Je teda fakt, že máme extrémně měkkou vodu, nevím co je to vodní kámen ani v konvici.
No tak já vanish nemůžu moc chváli mě teda nepomohl skoro na nic já pěju momentálně ódy na „žlučový mýdlo“
když je něco od svačinek … a nestihnu přepírat hned tak to hodím do kyblíku s vodou a večer až mám čas namydlím skvrny, hodím do pračky + gel (prášek nemůžu, pervu v tchýnině pračce a nějak to blbě máchá a zůstávají mapy prášku)a je to krásně čistý a co neodstraní mýdlo vybělí sluníčko
![]()
@asha píše: Více
Tak jelen na skvrny ve spreji. Ten by byl možná šetrnější.