Jak na fleky od pomeranče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
28.2.11 13:04

Seal přesně stejný zkušenosti s vanišem mám já.
Mastný dávám dolů jarem, no a celkem dobrý je od stejný značky jak je v dm to žlučový mýdlo tak je bělič prádla, celkem dou skvrny dolů a třeba na bílím kabátku s barevnou výšivkou to zabralo senzačně, kabátek záčí bílou i barvama a žádný skvrny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.2.11 13:18

Nevím jaké Vanishe používáte. Asi něco jiného než já :mrgreen: cha cha.

Je jich totiž spoustu druhů. Já tekutý. Vyperu tím úpně všechno, i smůlu z lesa, šmír, propisku…zaschlý špenát, mastné fleky… :palec: Je to můj miláček :huban:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.2.11 13:29

Mě teda Vanish taky nějak nenadchl. Akorát se mi otvírala kudla v kapse, když jsem ho platila :lol: By mě zajímalo, čím to je… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.2.11 13:37
lumáťa píše:

Je jich totiž spoustu druhů. Já tekutý. Vyperu tím úpně všechno, i smůlu z lesa, šmír, propisku…zaschlý špenát, mastné fleky… :palec: Je to můj miláček :huban:

Presne tenhle…jsem pouzivala :D A teda potom, co se kamosce vyrazil po Vanishi ekzem jak Brno, uplne jsem to utla. To byla posledni kapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.2.11 13:50
lumáťa píše:

Já se teda taky přidávám, protože já s tím nemám nejmenší problém. Od fleků po jídle až po zaschlou krev z bílé šusťákové bundy. Vypralo mi to zatím naprosto všechno. Takže já na Vanish taky nemůžu říct křivého slova. :-D Je teda fakt, že máme extrémně měkkou vodu, nevím co je to vodní kámen ani v konvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.4.11 22:24

No tak já vanish nemůžu moc chváli mě teda nepomohl skoro na nic já pěju momentálně ódy na „žlučový mýdlo“
když je něco od svačinek … a nestihnu přepírat hned tak to hodím do kyblíku s vodou a večer až mám čas namydlím skvrny, hodím do pračky + gel (prášek nemůžu, pervu v tchýnině pračce a nějak to blbě máchá a zůstávají mapy prášku)a je to krásně čistý a co neodstraní mýdlo vybělí sluníčko :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.24 21:03
@Anduli píše: Více

Na mastnotu i na oblečení jar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.24 21:07
@asha píše: Více

Tak jelen na skvrny ve spreji. Ten by byl možná šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí