Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Zakládám diskuzi, protože jsem v rozpacích z toho, co se mé sedmileté dceři líbí už více jak rok 🤦🏼♀️Jedná se o nějakou hororovou hru “Five nights at Freddy’s” (zná to z youtube).
Taky to vaše děti znají? Necháváte je na to koukat?
Dcera by si přála narozeninovou oslavu s tímto tématem a já váhám, já nevím. Nepřijde mi to normální. Na jednu stranu bych jí ráda vyhověla, na druhou stranu, co si o tom pomyslí hosti?
Jak to vnímáte vy? Přijde Vám to ok?
Stydím se, proto anonym
Znají, dcera má plyšového (plyšovou? - dodnes neznám pohlaví) Foxy. A miluje Mangle.
@JanaDaR píše:
Znají, dcera má plyšového (plyšovou? - dodnes neznám pohlaví) Foxy. A miluje Mangle.
Moje dostala k vánocům 4 plyšáky v pytlíku 🙈
A je to v pohodě tohle teda?
@Anonymní píše:
Moje dostala k vánocům 4 plyšáky v pytlíku 🙈A je to v pohodě tohle teda?
Třeba jsem málo důsledná matka, těžko říci. Ale podívala jsem se na to taky a veskrze bych řekla, že jsou fakt horší věci. Ale možná sledovat, jestli se kvůli tomu nebojí? Protože jedno z mých dětí se asi až do třinácti let bálo i Harryho Pottera tak od třetího dílu, tak tam by to nešlo. Jinak já bych dítě na takovou oslavu pustila.
U nás je to taky velmi oblíbené…dcera má plyšáky, nějaké tričko. Celá třída na tom ujíždí a povídají si o tom, koukají na videa. Za mě v pohodě
jsou horší věci
Já mám už starší dítě, ale v tomhle věku na to koukal taky.Teda tu hru i hrál.
Když tu hru hrál, někdy se u toho lekal, ale nekonaly se noční můry.
Ja bych se toho bála víc než on..
O 5 let později smaží Minecraft a Fortnite, takže se to rozhodně nestupnuje.
Můj syn má 4 roky a miluje to má pandulacky i plysaky a taky chce oslavu i dort 😀
proč ne když se nebojí aspoň nebude posranek ![]()
Zakládám diskuzi, protože jsem v rozpacích z toho, co se mé sedmileté dceři líbí už více jak rok 🤦🏼♀️
Jedná se o nějakou hororovou hru “Five nights at Freddy’s” (zná to z youtube).
Taky to vaše děti znají? Necháváte je na to koukat?
Dcera by si přála narozeninovou oslavu s tímto tématem a já váhám, já nevím. Nepřijde mi to normální. Na jednu stranu bych jí ráda vyhověla, na druhou stranu, co si o tom pomyslí hosti?
Jak to vnímáte vy? Přijde Vám to ok?
Stydím se, proto anonym