focení

6
7.5.06 14:56

focení

Milé holky těhulky, jsem fotografka studující 5. ročník fotografii a dělám do školy těhotenský kalendář. Na každý měsíc jedna těhulka. Mám zatím 3 těhotné modelky a hledám nějaké další vizuálně zajímavé holky, co se rády fotí a vzaly by ten můj projekt jako dobrou zábavu, ze které by měly na památku fotky na cd. Kalendář se budu snažit i vydat, ale to je zatím jen plán do budoucna, proto za focení nebudou žádné peníze. Fotím takové dokumentárněxmódní fotky, aby byly zajímavé, trošku do portrétu…, barevné. Břicho tam muže být vidět třeba jen jako silueta v černým tílku, nebo nějak volně výtvarně - absolutně nechci, aby to vypadalo jako klasický akt nebo reklama na těhotenský vitamíny nebo tak. Budou to volný fotky, chci aby působily spíš jako filmové záběry. Neměla by jste nějaká zájem? Já jsem z Prahy a sama mám 6-ti měsíční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
860
7.5.06 19:59

jee veratero,
doufam, ze ty fotecky pak hodis na emimino, bude to urcite moc hezke. SKoda, ze nejsem tehule :))
Tak stastny lov!

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
7.5.06 20:40

jé já jsem si tak přála aby mě někdo vyfotografoval, ale nevyšlo to. Škoda, žes tu nebyla před 8 měsíci. Až budu zase těhu, klidně se nechám vyfotit… i když já a zajímavý model… hihihihi.

hodně štěstí a hodné modelky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
8.5.06 08:01

Taky bych do toho šla jenže bříško už lozí po zemi. :)
No nic tak snad u druhého mimča taky někdo bude chtít fotit. Holky těhulky jděte do toho budete mít nádherný vzpomínky.
Ahojky Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
8.5.06 08:03

Taky škoda že nejsem těhulka, a ani z Prahy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.5.06 08:20

ja sice tehulka jsem ale nevim nevim jestli zajimava a navic brisko jeste neni tak velke jako bude treba za dva mesice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.5.06 09:53

Hmm… to ja bych do toho sla, ale bydlim moooc daleko… :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.5.06 10:02

jeee, to jsem rada, ze je tady prvni tehulka, co by mela chut! jinak jsem mela pocit, ze jsem si mela spis vybrat tema „maminky“, ale treba nekdy jindy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ili
1486
8.5.06 10:32

Čauky,
jsem těhulka v 25 tt, kdybys chtěla, pošli SZ, poslala bych ti třeba mailem nějakou fotku jak jsem teĎ s pupíkem (a obličejem 8O ) na tom, určitě bych do toho s tebou šla!!! A moc ráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
8.5.06 16:42

Ahojky, zájem bych měla, ale nevím, jestli není pozdě? Písla jsem Ti SZ. Pa, Ála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
8.5.06 16:44

veratera: kde studuješ, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.5.06 16:47

studuji Institut tvurci fotografie Filozoficko-prirodovedecke fakulty v opave, ale jsem z prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.5.06 21:17

veratera - zvolila sis krasne tema… Od te doby, co jsem tehotna, mam pocit, ze neni nic krasnejsiho nez brisko tehulky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.5.06 21:32

Veratero neznáš Veroniku Steinmetz z Bietigheimu, má osmi- měsíční holčičku, mám od ní taky krásné fotky, bohužel jako model zatím neposloužím, bříško mám , ale ne Těhotenské… hodně štěstí a krásné fotky Nane 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.5.06 21:33

Znam, je to spoluzacka, jsme dve mamky v rocniku :-) moc zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie