Je možné, že jsem těhotná?

215
4.5.06 22:10

Je možné, že jsem těhotná?

Ahoj holky,
chci se zeptat, beru HA cerazette, měsíčky jsem dosud neměla, je možné baych byla těhotná. Možná to bude hloupá otázka, ale mám obavu. Děkuji Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
914
4.5.06 22:17

Ahoj kačko. Cerazette patří mezi gestagenové preparáty, které je nutné užívat poměrně přesně - ve stejnou denní dobu. Myslím, že tam bylo na obalu napsáno, že může mít vliv i 3h zpoždění.takže žádná antikoncepce není na 100 pro. Kup si testík, ať máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
4.5.06 22:33

tehotná?

ahoj,cerazette má takové složení,že můžeš úplně přestat menstruovat,takže je to normální.ale pro jistotu si udělej test a výhledově se svěř na gyndě lékaři,abys měla klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.5.06 10:19

Kačko já teď dobrala celé tříměsíční balení a taky nic, ale neznepokojuje mě to, Dr. mi řekl, že „pokud berete, nekrvácíte“…Vím, že u někoho to tak není, ale u mě to vyšlo, takže na případné těhu nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.5.06 13:02

Kacko ja beriem Cerazette uz 4. mesiac a MS som dosial nemala. Dr. ma upozornil, ze ked kojim a uzivam tieto prasky, MS sa nedostavi, len vo vynimocnych pripadoch. Tak nestresuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
14.5.06 11:47

Kačko, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 14:12

Ahoj, mam dotaz nevite kdyz mam zpozdeni 5dni a dneska tedka jsem zacala spinit a to jsem nikdy nespinila a dotoho mam bt 37,3-7 a ktomu bolesti pod briskem jestly stejne muzu byt tehotna? dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.12.15 23:20

Možná těhotná ?

Ahoj dámy :-)
chci se zeptat, mám 8 DPO..během ovulace jsme spolu s přítelem měli několikrát nechráněný styk. Krátce na to se mi prsa velice zcitlivěla, cítím lehkou nevolnost a od včerejška mám teplotu 37.8, bolesti v podbřišku a bolesti zad. MS mám dostat 1. ledna. Myslíte, že by tyto příznaky mohly souviset s těhotenstvím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.12.15 23:25

A co takle chripka? :D ale asi ano i tehotenstvi je velmi mozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
27.12.15 05:44
@Judithkaj píše:
Taky nemusis, ale to se přes diskuzí těžko odhaduje.

Njn, když nemáš věšteckou kouli nebo karty tak to jde těžko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
27.12.15 08:13

Do ms je jeste celkem dakeko takze pochybuju, ze ted muzes mit tehotenske priznaky. Alekdo vi. Pokud byl sex tak samozrejme tehotna byt muzes, jen na zjisteni je jeste brzo. Pockej do terminu ms a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.12.15 09:13

Ja jsem toho nazoru ze takhle velke tehotenske priznaky - cca dva dny po uhnizdeni - jsou tehotenstvi uplne vyjmecne. Navic takova teplota? To teda spis ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.12.15 10:00

Ta teplota je spise na virozu, ale kdo vi…bohuzel nezbyva, nez cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 13:18

Ahojte 8) mám otázku? vyspala jsem se s jedním klukem a udělal se do mě. je to sice dva dny co jsme to dělali, ale už teď mám pocit, jako bych byla těhotná.. mám bolesti břicha, jsem kuřáčka, a po každé co nedokouřím ani jednu celou cigaretu je mi zle.. chce se mi celkem zvracet. mám z toho strach. co mám udělat aby se to zatím nikdo nedozvěděl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
27.12.15 13:29

Nikomu to neříkat :nevim: mimochodem dva dny po styku příznaky mít nemůžeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí