Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím Vás o radu,
jsem ve 33.tt, dnes mi dr. v poradně řekl,že břicho má tendenci se stahovat a že mám už hladký čípek, nevíte, co to znamená a cotím myslel????Pak ješt řekl, že musím minimálně vydržet 3 týdny, znamená to tedy, že mi hrozí předčasný porod??? To by mě snad ale poslal do porodnice ne??? Taky mi do průkazky napsal U 2,5…
Děkuju za odpovědi, ale jsem fakt zmatena ![]()
ahoj,hladky cipek,by mohl znamenat ze se vtoje telo uz pripravuje na porod,zvlacnuje se cipek,ale to je normalni..pokud ti nerekl ze jsi otevrena,nic se nedeje..
a s tim brichem ze bysi snad mohla mit nejaky stahy..nebo ze prijdou..
ALE porc si se ho nezeptala,pokud jis nepochopila presne co rika?poradne by ti vse vysvetlli,ne? ![]()
znamena to ze se telo pripravuje na porod,ale ne ze budes hned rodit, to bys vazne musela byt otevrena.ja toto mela od 36tt a prenasela jsem do 41tt ![]()
AJA: nevím jak to má Valli, ale někteří doktoři nestrácejí čas vysvětlováním ani když se zeptáš. Oni si holt myslí, že všemu musíme rozumět.
VALLI: je to tak jak říkají holky, Ale dyby jsi porodila dřív, věř tomu, že se svět nezboří. Dneska zachrání mimi už v 25týdnu. Já jsem porodila ve 36tt a Natálka se má čile k světu.