Podoba holcicky a chlapecka

1
3.5.06 19:38

Podoba holcicky a chlapecka

Jake mate zkusenosti s tim, ze holcicka byva podobna tatkovi a kluk mamce? Je to tak vzdycky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
3.5.06 19:46

Naše Klára je mix - všichni tvrdí, že je hodně podobná mě, ale vlasy zdědila po tátovi, je po něm i výraznější typově (já jsem taková vyblitá :wink: ) a hlavně - dělá přesně taťkovo ksichty :lol: :lol: :lol:
Jinak u nás doma to bylo tak, že já jsem celá máma a brácha je celý táta. Když si vedle sebe položíme jejich fotky z dětství, jen podle stáří fotky poznáme, kdo je kdo :lol:
Tak si myslím, že to, jak píšeš, až tak úplně neplatí.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
3.5.06 19:47

Ahojky,
nám se narodil chlapeček a když mi ho poprvé donesli /rodila jsem císařem/, tak jsem myslela, že vidím miniaturu svýho mužskýho :wink:
Kamarádka má chlapečky dva - první je celej tatínek, ale druhý je podobný na maminku
A brácha má dvě holky a obě jakoby mu z oka vypadly /takže tady se to potvrzuje :wink: /
A já jsem podobná na babičku :lol:
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
3.5.06 19:48

Ahoj,
ja sama jsem podobna tatovi a nase mala je celej muj manzel :)) Takze u nas to plati! Jo a moje svagrova je taky celej jeji tata.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
3.5.06 19:49

Já mám zkušenost, že první dítě je na tátu a druhé na mámu. Jedno, jestli je to holka nebo kluk. U nás to platí 100% a u většiny mých známých taky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
3.5.06 19:50

Náš malej je taky napůl,někdy je celej já, jindy nahodí kukuč a je jak táta přes kopírák. mění se to i časem, přijde mi že když se narodil,byl jako já,ale časem se mení víc a víc na manžu. Jinak mámka má dvě hoklky, já jsme podobná na mamku, ségra na taťku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
3.5.06 19:50

Ahoj.

Moje mamka je podobná na babičku, já na mamku a můj syn Radim je prý můj klon. :lol:

Baruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
3.5.06 19:51

jééé, hajinko,tak u nás je to obráceně.první máma, druhý táta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.5.06 19:53

Hajinko, u nás neplatí ani toto, já jsem první a jsem na mámu. Brácha je druhý a je na tátu. :wink: Asi jsme nějaká anomálie :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
3.5.06 19:57

:lol: A u nás je prcek celej manža a doufám že až bude jednou holčička,bude na mně :)
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
3.5.06 20:05

u nás to taky neplatí, máme kluka-první dítě a vypadá jako zmenšenina tatínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
3.5.06 20:11

Ahoj.Můj syn je podobný tchýni. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.5.06 20:12

ja teda vlastni deti jeste bohuzel nemam, ale muj manzel je zepredu po tchyni a z profilu celej tchan… a muj bracha se od taty lisi jen barvou vlasu a mnozstvim :wink:
a holky /4/ jsme pul napul a hlavne jsme si podobne navzajem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
3.5.06 20:19

Dido : :lol: :lol: :lol: :lol:

U nás je to tak, že malý byl celý já asi tak do roka (přinesla jsem své fotky jako batolete tchýni a ona na to - „Jé, co to má Matýsek za hračku? Tu míval jeho tatínek taky, když byl maličký“ :D ), ale teď je to celý táta, hlavně tvar hlavičky a proporce postavy..
Jinak - já jsem celý táta a má mladší ségra celá máma, tak si vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
3.5.06 21:10

Dalísek je celý můj milovaný děda Dalibor, po kterém se jmenuje - barvy, rysy, do budoucna se rýsuje asi i postava, a ty gesta a pohledy. Od prvního okamžiku. Je zvláštní, jak se na vás z toho dětského obličeje dívá člověk, který je už dvanáct let po smrti. Není to jen můj pocit, říká to celá rodina, a fotky…
Pěkně se nám povedl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky