Zjisteni pohlavi mimca

261
3.5.06 16:28

Zjisteni pohlavi mimca

Ahoj nevite, zda se da drive nez ve 20t /uz/ zjistit treba nejak jinak pohlavi mimca? Jsem desneee zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8671
3.5.06 16:36

Hruzička,
v 16.tt je na UTZ vidět holčička či chlapeček.Já jsem se to alespoň tak u dětí dozvěděla.Mám dojem,že u nás na diskusi Září2006 byly holky,které to věděly i dříve.Záleží na UTZ a ochotě doktora se tím zabývat.

Stáňa Ema

PS:A co si přeješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
3.5.06 16:47

jde to poznat z odběru plod. vody na 100% :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
3.5.06 17:39

jo ja si prala holku a pak ve20tt mi rekli ze je to kluk,tak jsem byla dost zklamana,ale brzy to preslo,hlavne ze je zdravy :lol: myslim ze na nejakem dost dobrem UZL to jde poznat uz od13tt.ale ten bezny to vidi az pozdeji(20tt).ale kdyz jsem byla ve12tt a ptala jsem se DR. jestli uz to naaahodou nejde poznat rekl mi ze se to teprve vyviji,tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.5.06 17:54

Ja bych chtela chlapecka :D ale stejne mi to bude jedno, jde hlavne o zdrave miminko :wink: Ale zvedavost se mnou clouma …Tak shanim ruzne info :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.5.06 18:15

Mne to doktorka rekla ve 12 tt na ultrazvuku, ze to vypada na chlapecka. To jsem samozrejme jeste nemela potvrzeny. Na 99 % jisty uz to bylo na 3D ultrazvuku v 17 tt, ted jsem ve 23 tt a mam to potvrzeny asi uz 5× :) , takze vim, ze uz to holcicka na 100 % nebude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.5.06 18:18

gerlin, to ti fakt DR rekla takhle brzy v tom 12t??Mela treba nejaky lepsi UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
3.5.06 18:19

Ty jo, mě řekli ve 12tt že se to teprv vyvíjí a nejde to poznat,ale každej si mele svý…

Heruzičko, musíš se nechta překvapit…známé řekli u dvou dětí několikrát holku a má stejně dva kluky.U druhýho už jim to nevěřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.5.06 18:38

Nepripada mi, ze by dr. mela nejaky lepsi ultrazvuk nez normalne…
Ale asi budu mit klucika, ktery se hrozne rad predvadi :lol: Pri kazdym ultrazvuku na nas vystrci pindika tak, ze je kraaasne videt… :lol: :lol: (nikdy se zatim neschoval :wink: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.5.06 19:06

Re: Zjisteni pohlavi mimca

AHOJ hruzičko ,

když jsem byla na kontrole u dr. v 17 tt, tak už mi řekl, že čekám zřejmě holčičku, že tam nic netrčí :lol: .Potom zase na velkém utz, řekl že je to holka a ted při poslední kontrole jsme zase viděli „kávové zrníčko“, vystrčila na nás totiž prdelinku :wink: Takže si myslím, že někdy se to dá určit i dřív než v 20 tt těhu :)

Hezký večer

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.5.06 19:08

Re: Zjisteni pohlavi mimca

AHOJ hruzičko ,

když jsem byla na kontrole u dr. v 17 tt, tak už mi řekl, že čekám zřejmě holčičku, že tam nic netrčí :lol: .Potom zase na velkém utz, řekl že je to holka a ted při poslední kontrole jsme zase viděli „kávové zrníčko“, vystrčila na nás totiž prdelinku :wink: Takže si myslím, že někdy se to dá určit i dřív než v 20 tt těhu :)

Hezký večer

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.5.06 19:40

A takovety babske povery ? Neznate nejakou, at se trosku pobavim :wink: premyslenim. A co treba podle stari krve, taky jedna pekna blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
3.5.06 19:44

Hruzičko, tím se vlůbec nestresuj :wink: Mě vyšlo skoro všechno obráceně…a když jsme pročítalůa diskuze tak 50:50.....jedině zkusit kroužit zlatým prstýnkem nad břichem :lol: :lol: :lol: ale nevím už co je co :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
4.5.06 01:16

Ahoj

s tim snubnik prstynkem to znam a vsem kolem to vyslo. Vezmes si snubak a povesis na nit..delsi. Pak ho das nad dlan. Melo by se to samo od sebe zacit hybat. Pokud se to rozhybe tak ze to dela krouzek........je to kluk, a pokud to dela carku tak je to holka. Kdyz ti to jasne ukaze co to je muzes to zastavit a nechat to rozhybat jeste jednou. POkud se neco ukaze tak to znamena ze budes mit dalsi dite a ukaze ti to co to je zase.
Me to takhle vyslo presne nekolikrat uz asi pred 10 lety.........2 krouzky.......a mam dva kluky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
4.5.06 09:16

Dobré ranko,

dle snubáku na niti, mi jasně vychází holčička dělalo to „čárku“, mno a od dr. mám už třikrát potvrzené, že čekáme holčičku, takže na tom asi něco fakt bude :)

Přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky