Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nevite, zda se da drive nez ve 20t /uz/ zjistit treba nejak jinak pohlavi mimca? Jsem desneee zvedava ![]()
Hruzička,
v 16.tt je na UTZ vidět holčička či chlapeček.Já jsem se to alespoň tak u dětí dozvěděla.Mám dojem,že u nás na diskusi Září2006 byly holky,které to věděly i dříve.Záleží na UTZ a ochotě doktora se tím zabývat.
Stáňa Ema
PS:A co si přeješ?
jo ja si prala holku a pak ve20tt mi rekli ze je to kluk,tak jsem byla dost zklamana,ale brzy to preslo,hlavne ze je zdravy
myslim ze na nejakem dost dobrem UZL to jde poznat uz od13tt.ale ten bezny to vidi az pozdeji(20tt).ale kdyz jsem byla ve12tt a ptala jsem se DR. jestli uz to naaahodou nejde poznat rekl mi ze se to teprve vyviji,tak nevim.
Ja bych chtela chlapecka
ale stejne mi to bude jedno, jde hlavne o zdrave miminko
Ale zvedavost se mnou clouma …Tak shanim ruzne info ![]()
Mne to doktorka rekla ve 12 tt na ultrazvuku, ze to vypada na chlapecka. To jsem samozrejme jeste nemela potvrzeny. Na 99 % jisty uz to bylo na 3D ultrazvuku v 17 tt, ted jsem ve 23 tt a mam to potvrzeny asi uz 5×
, takze vim, ze uz to holcicka na 100 % nebude
![]()
gerlin, to ti fakt DR rekla takhle brzy v tom 12t??Mela treba nejaky lepsi UZ?
Ty jo, mě řekli ve 12tt že se to teprv vyvíjí a nejde to poznat,ale každej si mele svý…
Heruzičko, musíš se nechta překvapit…známé řekli u dvou dětí několikrát holku a má stejně dva kluky.U druhýho už jim to nevěřila…
Nepripada mi, ze by dr. mela nejaky lepsi ultrazvuk nez normalne…
Ale asi budu mit klucika, ktery se hrozne rad predvadi
Pri kazdym ultrazvuku na nas vystrci pindika tak, ze je kraaasne videt…
(nikdy se zatim neschoval
)
AHOJ hruzičko ,
když jsem byla na kontrole u dr. v 17 tt, tak už mi řekl, že čekám zřejmě holčičku, že tam nic netrčí
.Potom zase na velkém utz, řekl že je to holka a ted při poslední kontrole jsme zase viděli „kávové zrníčko“, vystrčila na nás totiž prdelinku
Takže si myslím, že někdy se to dá určit i dřív než v 20 tt těhu ![]()
Hezký večer
papa
AHOJ hruzičko ,
když jsem byla na kontrole u dr. v 17 tt, tak už mi řekl, že čekám zřejmě holčičku, že tam nic netrčí
.Potom zase na velkém utz, řekl že je to holka a ted při poslední kontrole jsme zase viděli „kávové zrníčko“, vystrčila na nás totiž prdelinku
Takže si myslím, že někdy se to dá určit i dřív než v 20 tt těhu ![]()
Hezký večer
papa
A takovety babske povery ? Neznate nejakou, at se trosku pobavim
premyslenim. A co treba podle stari krve, taky jedna pekna blbost…
Hruzičko, tím se vlůbec nestresuj
Mě vyšlo skoro všechno obráceně…a když jsme pročítalůa diskuze tak 50:50.....jedině zkusit kroužit zlatým prstýnkem nad břichem
ale nevím už co je co ![]()
Ahoj
s tim snubnik prstynkem to znam a vsem kolem to vyslo. Vezmes si snubak a povesis na nit..delsi. Pak ho das nad dlan. Melo by se to samo od sebe zacit hybat. Pokud se to rozhybe tak ze to dela krouzek........je to kluk, a pokud to dela carku tak je to holka. Kdyz ti to jasne ukaze co to je muzes to zastavit a nechat to rozhybat jeste jednou. POkud se neco ukaze tak to znamena ze budes mit dalsi dite a ukaze ti to co to je zase.
Me to takhle vyslo presne nekolikrat uz asi pred 10 lety.........2 krouzky.......a mam dva kluky!!!!
Dobré ranko,
dle snubáku na niti, mi jasně vychází holčička dělalo to „čárku“, mno a od dr. mám už třikrát potvrzené, že čekáme holčičku, takže na tom asi něco fakt bude ![]()
Přeji hezký den