Focení pro e-shop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@monetmald píše:
Omlouvám se pokud vstupuji do diskuze… Docela mne zajímá jestli jako modelka na přivýdělek může být i maminka na rodičovské? Nebo musí být jen štíhlé, mladé holky?
Viděla jsem třeba obchod s netoxickým eco oblečením(zrovna si nezapomenu na název), a přišlo mi že jsou tam ženy kolem 40ti a normální postavy. Ptám se, protože pokud není nutná super štíhlá postava a ukazování plavek tak bych klidně do něčeho takového šla sama osobně. Myslíte že je to vůbec reálné si takto přivydělat?
Po pravde - u takovych eshopu a na podobnych fotkach to obvykle byvaji treba kamaradky nebo clenky rodiny, ktere to delaji zadarmo, za slevu, nebo za nejaky ten produkt. Tam, kde jsou “normalni” zeny na placeny kseft, tak to obvykle byvaji zeny normalne z agentur, ktere uz nejakym sitem prosly (a z honoraru agenturam odvadeji provize). Muzes nejakou castingovou agenturu zkusit, treba se na tebe stesti usmeje, pokud mas soumernou postavu, byt treba i s nejakym kilem navic, jses hezka a necim komercne zajimava. Ale pravdepodobne si tim moc nevydelas a i ten maly vydelek te bude stat spoustu casu, protoze bude potreba chodit na castingy, ktere z vetsi casti nedopadnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě dodám to, že absence jakýchkoliv zkušeností s pózováním může být velké mínus. Pokud bys za sebou nějakou, byť jen omezenou, (foto)modelingovou kariéru měla, bylo by to výrazně snazší, ale podle tvého příspěvku hádám, že nemáš. Ono to obvykle není “tady se postav, teď zboku, teď zezadu, díky, čau.”
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marzanna píše:
A ještě dodám to, že absence jakýchkoliv zkušeností s pózováním může být velké mínus. Pokud bys za sebou nějakou, byť jen omezenou, (foto)modelingovou kariéru měla, bylo by to výrazně snazší, ale podle tvého příspěvku hádám, že nemáš. Ono to obvykle není “tady se postav, teď zboku, teď zezadu, díky, čau.”
Ano, rozumim. Jen jsem se ptala. Tlustá nejsem ale modelku jsem nedělala nikdy ikdyz jsem fotogenická.. Mela jsem na mysli jen jako privydelek ze by to bylo fajn. Dekuji moc za odpověď. Přeji hodne stesti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit