Folikul 17 mm a ovulace

459
13.6.22 19:22

Folikul 17 mm a ovulace

Ahoj holky, nemá někdo podobnou zkušenost? Včera mi vyšel pozitivní ovulační test, takže jsem očekávala, že by ovu měla být asi zítra, i mi to vychází na cyklus 28 dní, který mám celkem pravidelný. Testuju rok a až na výjimečnou odchylku mám cyklus stále stejný, i pozitivni ovulacni testy víceméně stejný den cyklu. Dnes jsem byla na folikulometrii a dle Dr má folikul 17 mm, dostala jsem ovitrelle, který si mám píchnout ve středu a ve čtvrtek má být sex. Už jednou jsem se s Dr bavila a říkal, že ovulační testy nejsou spolehlivé :think: já mám luteální fázi 14 dní a opravdu mi ovulace vychází asi na ten 14 den (zítra). A teď jsem z toho jelen, ale Dr jsem se už ptát nechtěla… Další test jsem dnes už nedělala. Trochu se bojím, aby ovulace nebyla zítra a ve středu ovitrelle nebyl s křížkem po funusu. Ale zase co jsem četla, folikul 17 mm je na ovulaci malý. Budu se samozřejmě řídit radou dr, jen mě překvapilo, že mi vyšel pozitivní ovulační test v neděli a pokud si píchnu ovitrelle ve středu, měla by být ovulace až tak čtvrtek/pátek, což mi přijde tedy dost pozdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+