Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobrý den,v 5/2010 jsme přišly o mimi(8tt).Teď se snažíme znuvu,zatím bezvýchodně.V pondělí jsem byla u paní gynekoložky,měřila mě folikul.Měl 18mm.I od pondělka si dělám ovulační testy,abychom věděly ,kdy přesně naplánovat milování.ještě včera byl test negativní.Tak nevím…Asi bude další měsíc bez ![]()
Jeste to nevzadvej me měřil folikul doktor 11 DC to bylo ve ctvrtek a mel 2,3 a ovu byla ted v utery 16 DC což bylo za 5 dní tedy a ty jsi dneska 5 dne ode dne kdy mel 1,8 takze mas jeste urcite sanci ze teprve ovu bude.. ![]()
ppalea píše:
Jeste to nevzadvej me měřil folikul doktor 11 DC to bylo ve ctvrtek a mel 2,3 a ovu byla ted v utery 16 DC což bylo za 5 dní tedy a ty jsi dneska 5 dne ode dne kdy mel 1,8 takze mas jeste urcite sanci ze teprve ovu bude..
a může se stát ,že i když mám folikul ,že k ovulaci nedojde?jsem z toho jakási zmatená
Tak to abych pravdu rekla nevim asi to mozne bude.. A měříš BT? Ale já bych se zatím opravdu nestresovala tim, akorat si to těma nervama jeste posuneš.. fakt ještě vydrz…
ppalea píše:
Tak to abych pravdu rekla nevim asi to mozne bude.. A měříš BT? Ale já bych se zatím opravdu nestresovala tim, akorat si to těma nervama jeste posuneš.. fakt ještě vydrz…
né neměřím,dr.mě říkala,že se tím nemám stresovat
jj to mi rikal taky ale me to neda..
A hlavne stejne me stresovalo kdyz jsem nevedela jestli ovu byla, min me stresuje kdyz merim a vim ze byla..
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.