Snažení a folikul

465
4.2.11 08:16

FOLIKUL

dobrý den,v 5/2010 jsme přišly o mimi(8tt).Teď se snažíme znuvu,zatím bezvýchodně.V pondělí jsem byla u paní gynekoložky,měřila mě folikul.Měl 18mm.I od pondělka si dělám ovulační testy,abychom věděly ,kdy přesně naplánovat milování.ještě včera byl test negativní.Tak nevím…Asi bude další měsíc bez :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12003
4.2.11 08:45

Jeste to nevzadvej me měřil folikul doktor 11 DC to bylo ve ctvrtek a mel 2,3 a ovu byla ted v utery 16 DC což bylo za 5 dní tedy a ty jsi dneska 5 dne ode dne kdy mel 1,8 takze mas jeste urcite sanci ze teprve ovu bude.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
4.2.11 09:07
ppalea píše:
Jeste to nevzadvej me měřil folikul doktor 11 DC to bylo ve ctvrtek a mel 2,3 a ovu byla ted v utery 16 DC což bylo za 5 dní tedy a ty jsi dneska 5 dne ode dne kdy mel 1,8 takze mas jeste urcite sanci ze teprve ovu bude.. :)

a může se stát ,že i když mám folikul ,že k ovulaci nedojde?jsem z toho jakási zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
4.2.11 09:15

Tak to abych pravdu rekla nevim asi to mozne bude.. A měříš BT? Ale já bych se zatím opravdu nestresovala tim, akorat si to těma nervama jeste posuneš.. fakt ještě vydrz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
4.2.11 10:24
ppalea píše:
Tak to abych pravdu rekla nevim asi to mozne bude.. A měříš BT? Ale já bych se zatím opravdu nestresovala tim, akorat si to těma nervama jeste posuneš.. fakt ještě vydrz…

né neměřím,dr.mě říkala,že se tím nemám stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
4.2.11 10:51

jj to mi rikal taky ale me to neda.. :) A hlavne stejne me stresovalo kdyz jsem nevedela jestli ovu byla, min me stresuje kdyz merim a vim ze byla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty