Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mam takovy dotaz,s pritelem jezdime do CARu na IUI,normalne se nam pocit nedari a ted mam za sebou dva samovolne potraty…
v unoru bych mela jit na dalsi IUI a tak premyslim o tom zda by nebylo nejlepsi si nechat napsat rizikove ci vzit neschopenku,nerada bych aby nase dalsi snazeni dopadlo stejne
mate nekdo zkusenosti kdy Dr,vypise neschopenku ci to rizikove?
vsem dekuji za odpoved
neschopenka a rizikove je totez…
kazdopadne ti nikdo nenapise jako diagnozu riz. tehotenstvi, dokud nebudes tehotna
hodne stesti, u nas bylo iui na …tak at se ti zadari
mozna jsem to napsala spatne,tak tedy zda by bylo rozumne v mem pripade vzit si neschopenku po IUI abych mohla byt v klidu
to zalezi n MUDR, POZAadat ho muzes, ale v klidu stejne nebudes, budes na to myslet vic, nez v praci
katy001 píše:
mozna jsem to napsala spatne,tak tedy zda by bylo rozumne v mem pripade vzit si neschopenku po IUI abych mohla byt v klidu
ahoj Katy,já to taky řešila.no,padne na to dovolená…
katy001 píše:
promin,zjevne nechapes co se tu snazim zjistit
já?myslim,že chápu.já se na to ptala doktora,taky jsem chtěla napsat neschopenku taky,ale to bych prý musela mít nějaké bolesti.takže jelikož mám strach,aby mi to opět neodešlo s ms,tak si beru dovolenou,už jsem od po stějně doma
katyklid k potratu ti nepomuže..je potřeba najít příčinu..to znamená imunologie…delá to imunia v praze..je to rozsáhlejší vyšetření než v caru..pak hematologie..taky zvlást..hysteroskopie..delohy..tím nemyslím jen pruchodnost…podívej se na muj metřík..a leželasem jak sem mohla..až toto vyšetření přišlo nato proč asi je to tak…takže hodne štestí
katy001 píše:
nejdem na nasi diskuzi do IUI?
později,jestli tam budeš,čumim na N emocnici ![]()
jinAK iui-inseminace není stoprocentní k otehotnení..a není duvod si brát neschopenku nebo zbytečne dovolenou..vždytse ani neví zdase opravdu otehotní…aspoustaholek co otehotní přirozenou cestou do ms ani neví že je tehotno a do práce chodí…takže zbytečne plácat si dovolenou…
neco jiného je umelé oplodnení..IVF..kde sepředpokládá že když sevloží embryjko do delohy že tapravdepodobnost jevysoká k uspešnému otehotnení..tam se neschopenka vypisuje..
.katy ..a v kolikátem týdnu si potrácela??
Příspěvek upraven 27.01.11 v 17:51
v 5 tydnu kdy uz jsem mela potvrzene tehu i z krve
katy001 píše:
v 5 tydnu kdy uz jsem mela potvrzene tehu i z krve
katy jsem na iui
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.