Vypíše mi doktor neschopenku po 2 samovolných potratech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
27.1.11 17:58

katytak jepotřeba spíš to vyšetření..jak říkám já byla vklidu už tolikrát anic z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
27.1.11 18:01

Katy

já mám za sebou jen ty dva potraty a to po početí přirozenou cestou. Mudr. by mi napsala neschopenku hned jak zjistím že jsem v tom…tzn. až bude pozitivní test. Jinak si myslím, že si všichni platíme zdravotní a sociální a pokud by jsi sand chtěla neschopenku …tak bych si zašla za obvodním at mi to napíše klidně na záda.....záleží na tvé drzosti a nebo hráčských schopnostech. Já bych to udělala a taky na tvým MUDr. Stenně to prvních 14 dní platí zaměstnavatel a jsi doma skoro zadarmo.

Předpokládám, že všechny vyšetření máš za sebou, když chodíš do Car. Co by mohlo způsobovat ty potraty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
27.1.11 18:06
Scharlota píše:
Katy

já mám za sebou jen ty dva potraty a to po početí přirozenou cestou. Mudr. by mi napsala neschopenku hned jak zjistím že jsem v tom…tzn. až bude pozitivní test. Jinak si myslím, že si všichni platíme zdravotní a sociální a pokud by jsi sand chtěla neschopenku …tak bych si zašla za obvodním at mi to napíše klidně na záda.....záleží na tvé drzosti a nebo hráčských schopnostech. Já bych to udělala a taky na tvým MUDr. Stenně to prvních 14 dní platí zaměstnavatel a jsi doma skoro zadarmo.

Předpokládám, že všechny vyšetření máš za sebou, když chodíš do Car. Co by mohlo způsobovat ty potraty…

ja mam obvodni dr. svoji sousedku,takze v neschopence neni problem treba hned,a pokud by to ze budu lezet a ne litat v praci cely den po klientech melo pomoci ke zdarnemu tehu tak proc ne,rikam si ze tim asi nic nezkazim kdyz budu doma v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
27.1.11 19:53
katy001 píše:
jezis ne ty fiki ale ta jizvíková

ta jizvíková to chápe ty nando, vzdyt jsem psala, ze zalezi na mudr, jestli ti neschopenku napise, jinak to, ze budes doma a ne v praci ti tehotenstvi nezaruci, ale to je snad jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
27.1.11 20:08
jizvíková píše:
katy001 píše:
jezis ne ty fiki ale ta jizvíková
ta jizvíková to chápe ty nando, vzdyt jsem psala, ze zalezi na mudr, jestli ti neschopenku napise, jinak to, ze budes doma a ne v praci ti tehotenstvi nezaruci, ale to je snad jasny

no tak „ty nando“ ja se neptala na to zda zalezi na dr. ja chtela slyset nejake nazory od zenskych ktere si timto take prosly a ty toho o tom tedy vazne moc nevis,jinak je snad jasne ze udrzeni tehu ti nezaruci nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
27.1.11 21:02

Já bych si neschopenku vzala… a to jen kvůli tomu pocitu, že jsem pro, aby to klaplo udělala maximum!!! Protože už vím co je to si pak vyčítat i dvě decky vína a podobně…člověk si pak vyčte úpně všechno… od toho druhýho potratu skoro nepiju, jím zdravě apod. A pro neschopenku povalím rychlostí blesku!!!

Já teda pracuju na rentgenu na magnetu … to už je riziko, nehledě na to, že každej je nositelem bacilů a taky ne každý váží 60 kilo a stojí na svých nohách… tahám se s lidma i když to není moje práce ale někdo jim pomoct musí. Já jsem pro neschopenku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
27.1.11 21:11
Scharlota píše:
Já bych si neschopenku vzala… a to jen kvůli tomu pocitu, že jsem pro, aby to klaplo udělala maximum!!! Protože už vím co je to si pak vyčítat i dvě decky vína a podobně…člověk si pak vyčte úpně všechno… od toho druhýho potratu skoro nepiju, jím zdravě apod. A pro neschopenku povalím rychlostí blesku!!!Já teda pracuju na rentgenu na magnetu … to už je riziko, nehledě na to, že každej je nositelem bacilů a taky ne každý váží 60 kilo a stojí na svých nohách… tahám se s lidma i když to není moje práce ale někdo jim pomoct musí. Já jsem pro neschopenku!!

taky si to tak nejak myslim,diky za podporu
nehlede na to ze mam dost peknou zivotni pojistku a kdyz budu na neschopence tak za kazdy den neschopenky mi pujde asi 300kc z te pojistky takze financne na tom bita taky nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.1.11 09:20

Já bych si asi taky tu neschopenku vzala, už pro ten klid. Ale snažila bych se zabavit jinak, abys na to nemyslela a byla v psychické pohodě… teda samozřejmě pokud máš pohodovou práci a dobrý kolektiv, tak zas proč jít na neschopenku, když se tam nestresuješ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.11 18:34

mě dr.napsala neschopenku už v 10týdnu,protože jsem měla 3roky před tím zamlklé těhotenství,ale myslím že záleží na domluvě s doktorkou.při dalším těhot.mi gyn.nenapsala neschopenku,tak jsem šla k praktické která mi jí vypsala s tím že mám bolesti zad.hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
28.1.11 19:09

Já bych si neschopnici taky vzala, pokud budeš klidnější doma, myslím, že snad každý trochu soudný dr. ti ji napíše. Už jen proto, že jsi 2× potratila.
Jsou ale i ženský, které by doma zbytečně stresovaly, bo by měly víc času nad tím přemýšlet.
Takže záleží na tobě, kde se budeš cítit líp.
Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.10.11 05:02

Prosím o radu čím to může být...

Ahoj, mám takový problém před 4 měsíci sem byla na potratu kvuli zdravotnim problémům, nedávno sme se s přítelem snažili o miminko a když už jsme si mysleli že bych už mohla být těhotná tak sem si udělala test ale ten byl negativní. ale už po třetí za sebou krvácím vždy to dostanu tak na 3 dny pak 10 dni nic a pak zase na tak 3 dny nevíte náhodou čím to může být…? k doktorovi se dostanu až příští měsíc protože sem se stehovala a hlavně si musím změnit zdravotní pojištovnu protože s tou mojí mě žádný doktor nechce vzít. Tak by mě zajímalo čím to může být. Bojím se toho že vždy samovolně potratím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty