Smutno a prázdno po revizi :(

146
31.1.11 11:36

Smutno a prázdno po revizi:(

Ahoj, jsem 5 dní po revizi, v 9tt ještě krásně tlouklo srdíčko a na genetice jsem se dozvěděla šokující zprávu- srdíčko nebije, zamlklé těhotenství!!!!:( Nikdy jsem si nepřipouštěla, že se mi něco takového může stát a najednou taková rána!! Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat!!!:( Ale pořád si říkám, že to nesmím vzdát a třeba se co nevidět povede a dočkám se ještě toho vytouženého miminka!! Všem přeji hodně štěstí a co nejdříve vytoužené miminko v náručí!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.1.11 11:45

Ahoj, moc mě to mrzí, já byla na revizi 5.11.2010, to prázdno je šílený . Snažíme se, ale zatím nic. Mylím na tebe, ať je ti je brzy líp, je to těžký. Snad se nám oběma brzy zadaří :-? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
31.1.11 11:46

Přidej se k nám na čekání na snažení po revizi. Je mi líto co se Ti stalo, holt je nás tu takových mraky, tak nesmutni a přijď k nám :andel:

• Citovat
  • Upravit
18223
31.1.11 11:49

Ahoj, to mě moc mrzí :cry: Je to těžké, vyplač se z toho. Doufám, že to hezky zvládnete a brzo zase uvidíte 2 čárky na testíku. Přeju, ať už vás potká jen štěstíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
31.1.11 11:50

Je mi moc líto, co se vám stalo… :cry:
Dokud jsem tím neprošla taky, vůbec jsem netušila, jak je to strašně časté. První dítě jsem měla naprosto bez problémů, tak jsem nic jiného neočekávala. A ejhle. 2× ZT… Ale podle metříku vidno, že všechno jde, jen to někdy trvá trochu dýl. :wink:
Ten pocit prázdnoty bude chvilku trvat, ale nezbývá, než to přežít a jít do toho znovu. Držím palce oběma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.1.11 11:53

Taky mám za sebou takovou zkušenost. U mě to navíc bylo po IVF.Když už jsme se po letech dočkali,tak zase tohle. :cry: Dobře,že jsi tady,já jsem sem začala chodit právě po ZT a musím říct,že mi to moc pomohlo.Nejsi v tom sama :hug: To prázdno je příšerný,ale musíš věřit,že bude líp…
Drž se a nevzdávej to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.11 11:57

Ahojky.Taky sem o své první dítě přišla cca 14týden.Brala sem to šíleně a dělala sem strašné scény :oops: .Myslela sem si že už nikdy děti mít nebudu.
Ted už na to vše koukám ale uplně jinak a beru to tak že miminko nebylo zdravé proto odešlo a je mnohem lepší když odejde na začátku než třeba ve 20týdnu.Přemýšlela jsem i nad tím že je lepší že příroda rozhodla za mě než abych se pak později musela rozhodovat zda si nechám postižené dítě. Nesmutni,odpočin si a až nabereš sílu tak se podaří a přeju at je to co nejdříve.Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.1.11 12:09

Holky, jste zlatý a je smutné, kolik nás je a tohle nás potkalo…:( Naštěstí doma mám už jednoho 3letého zlobivce, ale všichni jsme si to druhé tak strašně přáli…a najednou prázdno.Manžel je skvělý, první den dlouho plakal a teď je mi oporou, ve všem mi pomáhá a strašně toužíme to znovu zkusit!!! Bojím se, ale nemůžu to vzdát!!!!Příběhy a rady, které od vás čtu,mi dávají naději!!! Můžu se zeptat, jak dlouho jste byly na neschopence??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.1.11 12:24
sasas píše:
Holky, jste zlatý a je smutné, kolik nás je a tohle nás potkalo…:( Naštěstí doma mám už jednoho 3letého zlobivce, ale všichni jsme si to druhé tak strašně přáli…a najednou prázdno.Manžel je skvělý, první den dlouho plakal a teď je mi oporou, ve všem mi pomáhá a strašně toužíme to znovu zkusit!!! Bojím se, ale nemůžu to vzdát!!!!Příběhy a rady, které od vás čtu,mi dávají naději!!! Můžu se zeptat, jak dlouho jste byly na neschopence??

Tak třeba já jsem ještě teď,ale u mě je to trochu složitější…První revizi jsem měla na začátku prosince,na konci prosince jsem musela na druhou a teď čekám na operaci…Jinak,ale co vím,tak hodně záleží na dr.,jak se k tomu staví.Někdo jde do práce hned po pár dnech,ale to není pravidlo.Většinou asi minimálně těch čtrnáct dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.1.11 12:31

A co Tě čeká za operaci…jestli se teda můžu zeptat…??? Doufám, že nic vážného.Zítra jdu na kontrolu, tak se uvidí…pracuji jako sestra v zubní a ortodontické ambulanci…takže plno dětí, těhulek, miminek…z toho mám největší obavy…abych se tam nezhroutila!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
31.1.11 12:38
sasas píše:
A co Tě čeká za operaci…jestli se teda můžu zeptat…??? Doufám, že nic vážného.Zítra jdu na kontrolu, tak se uvidí…pracuji jako sestra v zubní a ortodontické ambulanci…takže plno dětí, těhulek, miminek…z toho mám největší obavy…abych se tam nezhroutila!!! :cry:

LSK salpingektomie.Odstraní mi vejcovody,protože se mi v nich kvůli neprůchodnosti nahromadila tekutina a to je příčina ZT a problém pro další IVF,tak zkrátka půjdou ven.Zrovna za chvíli razím do nemocnice,kde mi snad už konečně řeknou termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
31.1.11 12:45

Tak držím pěstičky, ať vše dobře dopadne a než se naděješ,jsi těhu a máš mimíska doma!!!! To je na to taková dlouhá čekací lhůta??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
31.1.11 12:58
lekno píše:
Přidej se k nám na čekání na snažení po revizi. Je mi líto co se Ti stalo, holt je nás tu takových mraky, tak nesmutni a přijď k nám :andel:

kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.11 13:06

Ahoj, je to smutné, vím. Ale koukej na mne. Otěhotněla jsem na poprvé, ale kvůli mému tehdy akutnímu zdravotnímu stavu jsem musela jít na miniinterupci. Mimi bylo v pořádku, ale já ne :-( Asi bylo něco u tebe špatně, tak to příroda zařídila takhle. Pardon za anonym, radši… Posílám ti hodně síly !!!

• Citovat
  • Upravit
3328
31.1.11 15:23
sasas píše:
Tak držím pěstičky, ať vše dobře dopadne a než se naděješ,jsi těhu a máš mimíska doma!!!! To je na to taková dlouhá čekací lhůta??

Děkuju…
Teď už to vím.Asi měsíc.Byla jsem si pro termín a dali mi ho na třetího března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty