Homeopatika Folliculium a Luteinum

15
14.12.11 21:43

FOLLICULIUM a LUTEINUM

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenost s homeopatiky FOLLICULIUM a LUTEINUM. Něco jsem o tom slyšela ale hodně málo a chtěla bych se dozvědět víc, pokud to případně začnu brát. děkuji za odpovědi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1900
14.12.11 21:59

Měla jsem a nijak nám to tedy nepomohlo :?. Ale na nás prostě byli asi krátký. Pomohli až fakt hormony, Clostil a Utroš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.12.11 22:32

Kamarádka zase brala clostil a utroš a bylo to ve finále ještě horší :,( nevím, chci to zkusit myslím si že za to nic nedám ale chtěla bych o těchto homeopatikách vědět víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
31.12.11 11:47

Ahojky..už mě doktor odepsal..pošli mě na SZ tvůj email a já Ti to přepošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
29.2.12 16:47

Ahoj, nevíte prosím, jaké se doporučuje dávkování? A jsou tato homeopatika na předpis nebo se dají volně koupit? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.4.12 22:43

Taky by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
11.4.12 21:38

Dají se normálně volně koupit. Dávkování mám někde napsané, musela bych pohledat tak dejte vědět jestli to ještě někoho aktuálně zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.4.12 17:45

u mě je to pořád aktuální. můžeš mi o tom napsat celé-dávkování a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
2.5.12 18:55
@Vendulák píše:
Dají se normálně volně koupit. Dávkování mám někde napsané, musela bych pohledat tak dejte vědět jestli to ještě někoho aktuálně zajímá ;)

Ahoj,mohla bych taky poprosit zaslat to dávkování a tak na ty homeopatika?? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
4.5.12 16:43

@veverkade @Mirka6
Omlouvám se dlouho jsem tu nebyla :oops: ;). Papírek jsem našla. Je to v podstatě jednoduchý. Ředění u obou je 15CH ;). A Folliculinum se bere 5.-10. den cyklu 2×denně 1kuličku, nechat rozpustit pod jazykem, půl hodiny předtím ani potom nepít. A Luteinum od 16.DC do 22.DC zase 2× denně 1 kuličku.
Přeji hodně štěstí :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
4.5.12 17:29
@Vendulák píše:
@veverkade @Mirka6
Omlouvám se dlouho jsem tu nebyla :oops: ;). Papírek jsem našla. Je to v podstatě jednoduchý. Ředění u obou je 15CH ;). A Folliculinum se bere 5.-10. den cyklu 2×denně 1kuličku, nechat rozpustit pod jazykem, půl hodiny předtím ani potom nepít. A Luteinum od 16.DC do 22.DC zase 2× denně 1 kuličku.
Přeji hodně štěstí :kytka:.

Moc děkuji za radu,dívala jsem se na internetu ale tam o tom dávkování člověk moc nenajde. Vím že bych si měla jít za homeopatem ale myslím že nic nezkazím když to zkusím prvně bez něj :P Tak ještě jednou děkuji a snad to pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hance09
9.5.12 18:21

Luteinum

Ahoj holky,tak mně doktor předepsal Luteinum 15ch a dávkování 15.,18,21. a 24.DC 5 kuliček pod jazyk…ještě jsem to ale nezkoušela,čekám na MS

• Citovat
  • Upravit
1637
10.5.12 13:03

Ahoj Venduláku :D prosím tě mám ještě takovej dotaz k těm dním kdy se mají brát kuličky. Cyklus jsem ted naposledy měla dlouhý 41 dní,tudíž ovulace byla až hodně pozdě,takže si nejsem jistá do kterého dne brát to foliculinum a od kdy luteinum :think: ach jo je to tak složitý a taky mi teda dělá dost problém tak dlouho nic nepít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bojda
17.9.13 23:49

Ahoj holky pořídila jsem si Luteinum i Foliculinum a nevím jak brát, dávkování nikde psáno :-( mám ředění 30CH, snažíme se o mimi 20 měsíců prý by to mělo snad pomoci

• Citovat
  • Upravit
20155
18.9.13 05:40

Vendulák nahoře píše:
Přeji hodně štěstí :kytka:.

hance09 píše:
Luteinum

Ahoj holky, tak mně doktor předepsal Luteinum 15ch a dávkování 15.,18,21. a 24.DC 5 kuliček pod jazyk…ještě jsem to ale nezkoušela, čekám na MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí