Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenost s homeopatiky FOLLICULIUM a LUTEINUM. Něco jsem o tom slyšela ale hodně málo a chtěla bych se dozvědět víc, pokud to případně začnu brát. děkuji za odpovědi… ![]()
Měla jsem a nijak nám to tedy nepomohlo
. Ale na nás prostě byli asi krátký. Pomohli až fakt hormony, Clostil a Utroš
.
Kamarádka zase brala clostil a utroš a bylo to ve finále ještě horší
nevím, chci to zkusit myslím si že za to nic nedám ale chtěla bych o těchto homeopatikách vědět víc ![]()
Ahojky..už mě doktor odepsal..pošli mě na SZ tvůj email a já Ti to přepošlu
Ahoj, nevíte prosím, jaké se doporučuje dávkování? A jsou tato homeopatika na předpis nebo se dají volně koupit? Díky ![]()
Dají se normálně volně koupit. Dávkování mám někde napsané, musela bych pohledat tak dejte vědět jestli to ještě někoho aktuálně zajímá ![]()
u mě je to pořád aktuální. můžeš mi o tom napsat celé-dávkování a tak.
@Vendulák píše:
Dají se normálně volně koupit. Dávkování mám někde napsané, musela bych pohledat tak dejte vědět jestli to ještě někoho aktuálně zajímá
Ahoj,mohla bych taky poprosit zaslat to dávkování a tak na ty homeopatika?? Děkuji moc
@veverkade @Mirka6
Omlouvám se dlouho jsem tu nebyla
. Papírek jsem našla. Je to v podstatě jednoduchý. Ředění u obou je 15CH
. A Folliculinum se bere 5.-10. den cyklu 2×denně 1kuličku, nechat rozpustit pod jazykem, půl hodiny předtím ani potom nepít. A Luteinum od 16.DC do 22.DC zase 2× denně 1 kuličku.
Přeji hodně štěstí
.
@Vendulák píše:
@veverkade @Mirka6
Omlouvám se dlouho jsem tu nebyla![]()
. A Folliculinum se bere 5.-10. den cyklu 2×denně 1kuličku, nechat rozpustit pod jazykem, půl hodiny předtím ani potom nepít. A Luteinum od 16.DC do 22.DC zase 2× denně 1 kuličku.
Přeji hodně štěstí.
Moc děkuji za radu,dívala jsem se na internetu ale tam o tom dávkování člověk moc nenajde. Vím že bych si měla jít za homeopatem ale myslím že nic nezkazím když to zkusím prvně bez něj
Tak ještě jednou děkuji a snad to pomůže ![]()
Ahoj holky,tak mně doktor předepsal Luteinum 15ch a dávkování 15.,18,21. a 24.DC 5 kuliček pod jazyk…ještě jsem to ale nezkoušela,čekám na MS
Ahoj Venduláku
prosím tě mám ještě takovej dotaz k těm dním kdy se mají brát kuličky. Cyklus jsem ted naposledy měla dlouhý 41 dní,tudíž ovulace byla až hodně pozdě,takže si nejsem jistá do kterého dne brát to foliculinum a od kdy luteinum
ach jo je to tak složitý a taky mi teda dělá dost problém tak dlouho nic nepít ![]()
Ahoj holky pořídila jsem si Luteinum i Foliculinum a nevím jak brát, dávkování nikde psáno
mám ředění 30CH, snažíme se o mimi 20 měsíců prý by to mělo snad pomoci
Vendulák nahoře píše:
Omlouvám se dlouho jsem tu nebyla
Přeji hodně štěstí
.
hance09 píše:
Luteinum
Ahoj holky, tak mně doktor předepsal Luteinum 15ch a dávkování 15.,18,21. a 24.DC 5 kuliček pod jazyk…ještě jsem to ale nezkoušela, čekám na MS