Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj maminky- chtěla by jsem zkusit potahovou hmotu fondán. zatím jsem dělala falešný marcipán, ale teď mě láká fondán. Zkusila jsem te co se svaří voda s cukrem a pak se míchá vařečkou do ztuhnutí a dá vychladit. Jenže ten nešel vyválet a strašně se trhal. Máté někdo dobrý osvědčený recept na fondán co se moc netrhá. Mě se trhalo i fakt malé množství.
Nebo je tu nějaká cukrářka co poradí. Moje cukrářka mi odpadla, protože bude rodit a mě nic jiného nezbíva. Tak hold musím jeden rok matlat sama
![]()
Tenhle je vynikající http://www.mimibazar.cz/recept.php?… dělám léta a vždy parádní. Dělám s citronovým a vanilkovým aroma je fakt vynikající a zářivě bílý. Dělala jsme na svatební dort a úspěch veliký ![]()
Zkusím zítra a uvidím. I když se mi povede, tak stejně si ho vždy nechám udělat. Dělala mi fakt krásné dorty. To co jsem si vždy vymyslela, tak přesně do detailu udělala.
Když chci čistě bílý, dělám jako @terinka4444 a dobrý
Ale chuťově mi prostě přijde lepší ten ze sušenýho mlíka…
Nebo jestli jsi z většího města, tak si kup, dělá se s tím perfektně ![]()
@petrul píše:
Když chci čistě bílý, dělám jako @terinka4444 a dobrýAle chuťově mi prostě přijde lepší ten ze sušenýho mlíka…
Nebo jestli jsi z většího města, tak si kup, dělá se s tím perfektně
Tady něco sehnat- ani náhodou. Jsem z malého města.
Mám dobrou zkušenost s fondanem od Dr. Oetker. Mívají ho v Tescu, ale určitě i jinde.
Ani tesco tu nemáme
Musím dělat ručně pěkně sama- proto prosí o rady.
@bertík28 píše:
Ani tesco tu nemáme![]()
Musím dělat ručně pěkně sama- proto prosí o rady.
@terinka4444 píše:
Bydlíš v lese? Že nemáte Tesco?to jsem myslela, že je všude
No vidíš a u nás není. Máme tu zase Lidl a Penny.
Sice jeste neni odlezeny, ale kousek jsem vyzkousela a dela se s nim pekne. Moc Ti dekuji za pomoc.
@bertík28 píše:
Zkusím zítra a uvidím. I když se mi povede, tak stejně si ho vždy nechám udělat. Dělala mi fakt krásné dorty. To co jsem si vždy vymyslela, tak přesně do detailu udělala.
Nádhera! ![]()