Formovace bradavek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
12.5.09 14:57

Ahoj, já mám (měla) taky vpáčené bradavky, ale během těhu mi dr nic neřekla, takže jsem pak v porodnici koukala jako blázen, mlíko ze mě teklo (i po císaři) a chudinka prcek se nemohl přisát… Začala jsem pak kojit přes kloboučky a teď už má takový tah, že si bradavky povytáhl a kojíme normálně, ze začátku to byl ale děs… takže vytrvej s formovači, určitě to stojí za to, trochu se potrápit sama, než pak brečet se řvoucím dítětem u prsa a nemoct ho nakojit. Mě kamarádka říkala, že měla ty od medely a po čase to zabralo, ale není to prý vidět hned, tak to nevzdávej :). Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
12.5.09 22:24

Ahoj baru :D , měla jsem dost ploché bradavky a formovače od Medely mi pomohly (kojím stále), ze začátku jsem nevěřila, že to k něčemu bude, ale výsledek mě mile překvapil. Nosila jsem je jen doma přes den, venku pod šaty by to bylo vidět a po celým dni mě z nich bolely prsa, tak šly na noc dolů. Nepřisávaly se mi na kůži a vystupoval mi ze začátku používání i celý dvorec, ale přeci jen byly bradavky venku a ne zamáčknutý v podprsence. :D A po porodu jsem je měla ještě v porodce a to už mi zůstávaly venku a malej se naučil dobře přisát a kojení bylo naprosto v pohodě a to mě dr. strašila, že to asi nepůjde, vytahovala mi je rukou a nic a teď mám pěkný dudlíky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí