Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
obracím se vás s prosbou.
Hledala jsem na inetu - nenašla. Sháním formulář k přijetí dítěte do MŠ kde mi lékař potvrdí, že je dítě zdravé a může navštěvovat MŠ.
Ještě nejsme přestěhovaní, tak nemůžu se do této školky dostavit osobně a zrovna tento formulář v ele. podobě nemají.
Má někdo a může toto poskytnout?? Nebo kde najít??
Děkuji
Kac
No nevím, jestli nemá každá školka svůj. Já jsem ho dostala ve školce, ale co tam bylo už si nepamatuji ( je to jářku dobrý rok
).
Já ho mám doma - můžu ti ho oskenovat, vymažu naše údaje a můžu poslat, ale až zítra? stačí?
Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:26
Diky,
já jen potřebuji přibližný, a název školky bych si tam opravidla nebo dopsala..... beru i naskenovaný:-))
Kac
Nepamatuju si co přesně tam je, ale kdyby jo, tak bych ti to naklapala ve wordu sama, neni tam toho moc, ale ta hlava děravá
takže budeš muset vydržet do zítra ![]()
Je stejný pro MŚ v Praze 1 - já a sestra máme žádost každá jinde a formulář je stejný, tak předpokládám, že nebude nijak moc odlišný od formulářů ostatních školek
S.
Ahoj,
byla bych rada za kazdou pomoc.
(Honzik sice uz chodi do skolky, ale v „nove“ školce to potvrzeni vyzaduji)
Tak musim jeste k MUDr. pro razitko:-(
Tak dekuji vsem za ochotu!! ![]()
Kac
ahoj,
naše MŠ má formuláře na webu. Myslím,že budou všude podobné:
http://www.mshvezdicka.cz/zapis.php
Ahoj,
našla jsem toto http://www.ceskeskolstvi.cz/…ms-49176400/
ten posl. vzor je vč. vyjádření lékaře.
Lenka
Ahojte,
tak jsem si vybrala prihlášku od BeruskyLosika a moooc dekuji.
Zitra jdu posilat na MŠ.
Kac
Koukla jsem na to a v podstatě je to totéž - mám Evidenční list a pak ještě jeden papír, kde je i jaká bude docházka, od kdy nástup a tak.
Kac - promn, že jsem ti to neposlala, ale nedostala jsem se k tomu, navíc holky byly naštěstí rychlejší a pomohly odkazem ![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:11
Ahojte,
jen jsem se chtela podeli to radost, ze nam Honzika prijali do skolky od zari, jak jsme chteli. Ted zbyva jen presu do Brna:-)
Kac
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.