Fotbálek bse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23958
3.1.21 17:04
@matkabagristy píše:
jakoze nevidis b? Ze tys mamce dojedl rumove kulicky :cert:

Právě že dojedl… A už nejsou… Poslední jsem měl včera… :nevim: 8) Nevím, co se děje, ale polévá mě studený pot, třesou se mi ruce, mlží zrak a mám strašlivou chuť na rumovou kuličku… :zed: :zed: :zed: A po zdi za PC lezou stáda bílejch myší a pavouků… 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.1.21 17:05
@bse.pedro píše:
Právě že dojedl… A už nejsou… Poslední jsem měl včera… :nevim: 8) Nevím, co se děje, ale polévá mě studený pot, třesou se mi ruce, mlží zrak a mám strašlivou chuť na rumovou kuličku… :zed: :zed: :zed: A po zdi za PC lezou stáda bílejch myší a pavouků… 8o 8o 8o 8o 8o

tak mam ti poslat ty kocici kule? Ty pry na to zabiraji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.1.21 17:09
@matkabagristy píše:
tak mam ti poslat ty kocici kule? Ty pry na to zabiraji :pankac:

Ty máš kočičí transsexuály… 8o 8o 8o :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
3.1.21 19:08

@bse.pedro ty máš modrou knížku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.1.21 19:41
@Anna766 píše:
@bse.pedro ty máš modrou knížku?

Až budu mít čas, kouknu do knihovny… Ale mám dojem, že třeba „Slovácko sa nesůdí“ má modrej obal… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.1.21 20:09
@bse.pedro píše:
Až budu mít čas, kouknu do knihovny… Ale mám dojem, že třeba „Slovácko sa nesůdí“ má modrej obal… :nevim: 8)

slivovica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.1.21 20:12
@matkabagristy píše:
slivovica

Trnkovica, ogare… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.1.21 20:15
@bse.pedro píše:
Trnkovica, ogare… :pankac: 8)

Toš sa nepaprč, pazúre hlúpý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.1.21 20:21
@matkabagristy píše:
Toš sa nepaprč, pazúre hlúpý!

Včíl nemám čas sa s tebů vybavovat, idem podávat inzerát, predávam Orechovu ložnicu… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.1.21 20:30
@bse.pedro píše:
Včíl nemám čas sa s tebů vybavovat, idem podávat inzerát, predávam Orechovu ložnicu… :nevim: 8)

proc prodavas pelech nejakeho vorecha? Ze ty ho chces venovat nejakemu anonymnimu westikovi?
orechovica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.1.21 20:41
@matkabagristy píše:
proc prodavas pelech nejakeho vorecha? Ze ty ho chces venovat nejakemu anonymnimu westikovi?
orechovica

Páč mi to na zahradě překáží a z ložnice po Vořechovi /Rexovi/ po drobné rekonstrukci vznikne třípatrový Westland 6+2+2kk s vyhřívanou terasou, solárkem, bazénem a saunou a to vše při zachování dosavadního půdorysu… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.1.21 20:44
@bse.pedro píše:
Páč mi to na zahradě překáží a z ložnice po Vořechovi /Rexovi/ po drobné rekonstrukci vznikne třípatrový Westland 6+2+2kk s vyhřívanou terasou, solárkem, bazénem a saunou a to vše při zachování dosavadního půdorysu… :pankac: 8)

obavam se, ze anonymni westik si daneho luxusu uz uziva, mel bys pridat HELIPORT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.1.21 20:52
@matkabagristy píše:
obavam se, ze anonymni westik si daneho luxusu uz uziva, mel bys pridat HELIPORT

Toto prý dostane jako letní byt, nebo jako domek pro hosty, až za ním začnou jezdit na prázdniny West Lady a na víkendové návštěvy jeho rodičové… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.1.21 20:54
@bse.pedro píše:
Toto prý dostane jako letní byt, nebo jako domek pro hosty, až za ním začnou jezdit na prázdniny West Lady a na víkendové návštěvy jeho rodičové… :nevim: 8)

vrtulnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
3.1.21 20:56
@matkabagristy píše:
vrtulnik

Mám takovej dojem, že už se na něm pracuje, @sirikit tuhle listovala v nějakým katalogu… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí