Fotbálek bse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23921
4.1.21 07:48
@Anna766 píše:
Asi tolik, jako tomu co tu už dva měsíce blbne aniž by mu někdo něco dělal…myslim že jsme stejně staří.

Ne, když jsi mě tehdy, před 32 lety na vojně v tanku přefikla a pak odkopla, byla jsi o 7 let starší… :nevim: 8)
Tehdy jsi byla u útvaru teprve pár dní, hodně jsi tenkrát pila, slavila jsi úspěšné zakončení studia Základní vojenské školy jakožto premiant vyřazený již z 5. třídy, zatímco ostatní to museli dotáhnout až do 8. ročníku… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75538
4.1.21 23:29
@bse.pedro píše:
To nic, poznal jsem starou známou z vojny, před více než 30ti lety, která mě, jak jsem zjistil později, pouze využila k sexu a pak odkopla… :? :roll: 8) A dnes by mě zřejmě chtěla zpět, ale na to už je pozdě, já se nevrátím k té, která mi tenkrát zlomila :srdce:, protože mě jen využila a zneužila k sexu a její city byly pouze předstírané… :nevim: 8)

Ale jak se vtírá, viď? 8o :poblion:
Ta děvčata už dneska neví, jak by na sebe upozornila, chlap jí věnuje trochu pozornosti a holčina neví, kdy přestat. :roll:
Ale já jsem tolerantní, hezky si hrajte, já se zatím budu věnovat mateřským povinnostem a až se Ti zase omrzí, přijď hezky domů, máš tam fotečky malýho. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148347
5.1.21 16:07
@bse.pedro píše:
Já mám vojnu s holkama z emimina, se kterýma se znám osobně a už máme i malýho chlupatýho mimíska… :pankac: 8)
A ty jsi na vojně byla…? :nevim:
Panebože… Teď mi to teprve došlo… Že ty jsi ta zrzavá, pihatá, věčně nadržená rotmistrová, která mě každou chvíli zatáhla v autoparku do věže T72 ke hře na ježky… :think: 8)
Ale byly to tenkrát hezký časy, že jo… :think: :nevim: 8)
Ale čo, bolo, bolo, už je to dávno, takže raději zapomeň, po tak dlouhé pauze už to nejde vrátit, ty ses tenkrát nechtěla rozejít se svým mužem…
A jestli je tvá dcera plodem naší tehdejší lásky, to už je taky pasé, když jsi to tak dlouho zatloukala a případný alimenty jsou už taky dávno promlčený… :nevim: 8)Takže sorry, zapomeň, ta dávná láska, kterou jsi ty pokazila, se už po těch dlouhých letech nedá vrátit, musíš si najít jiný objekt zbožňování… Ať se ti daří, sbohem… :kytka: :kytka: :kytka: 8)

Koukám že jsi čim dál trapnější. Na vojnu jsem se ptala protože když někomu vyhlásíš válku, tak se pak divíš, když se nepřítel přidá, to tě tam toho moc nenaučili.
Sice jsem dosud nepochopila, co zrovna já jsem ti udělala, proč zrovna já, nechápu :nevim: Nic jsem ti neudělala. Skoro to vypadá že tě moje počínání na emiminu přímo ohrožuje na životě nebo co.
Ale jo, dobře, vybral sis mě za hodnu pronásledování, asi sám víš proč, já to nevím.
Mě nikdo na internetu za to nestojí.
Chodím sem diskutovat, bavit se, ne se po někom vozit a ztrapňovat ho. Zřejme ti to něco dává, každý máme nějakého koníčka.
Mě třeba bavilo hrát zdejší hry které tu hraju od dob, kdy tys o žádném emiminu ani nevěděl.
Ale můžeš si gratulovat, vyhodila jsem si je všechny z oblíbených, hrát je uz nebudu. Můžeš se radostí ožrat do bezvědomí brouku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23921
5.1.21 18:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75538
5.1.21 19:33
@bse.pedro píše:
@Anna766 :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Jsem ohromena, jak niterně někdo dokáže uprostřed koronavirové a následně ekonomické krize prožívat nevinné fórky se srdíčky. 8o
Až do té míry, že je ochoten zříct se oblíbených virtuálních hraček, mankote. :think: :think: Proč vlastně?? :think:
Záviděníhodné starosti. :palec: :pankac:

Přesto bych si dovolila připomenout, že jde o virtuální svět, ve kterém lze neřešit, ignorovat, uchýlit se do uzavřenky, ba dokonce i jej vypnout a jít dělat prozměnu něco do reálu. :kytka:
Protože v momentě, kdy se člověk dokáže po mnoho týdnů evidentně trápit takovou, admin promine, pytchovinou, je k zamyšlení, jestli mu pobyt zde víc dává, nebo bere. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23921
5.1.21 19:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148347
5.1.21 19:58
@sirikit píše:
Jsem ohromena, jak niterně někdo dokáže uprostřed koronavirové a následně ekonomické krize prožívat nevinné fórky se srdíčky. 8o
Až do té míry, že je ochoten zříct se oblíbených virtuálních hraček, mankote. :think: :think: Proč vlastně?? :think:
Záviděníhodné starosti. :palec: :pankac:Přesto bych si dovolila připomenout, že jde o virtuální svět, ve kterém lze neřešit, ignorovat, uchýlit se do uzavřenky, ba dokonce i jej vypnout a jít dělat prozměnu něco do reálu. :kytka:
Protože v momentě, kdy se člověk dokáže po mnoho týdnů evidentně trápit takovou, admin promine, pytchovinou, je k zamyšlení, jestli mu pobyt zde víc dává, nebo bere. :think:

Jestli to píšeš @bse.pedro tak souhlasím. 8) vydrželo mu to hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23921
5.1.21 20:00
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75538
5.1.21 20:31
@Anna766 píše:
Jestli to píšeš @bse.pedro tak souhlasím. 8) vydrželo mu to hodně dlouho.

Ne, Anno.
Pedro si blbnul ve fotbálcích pár dnů s bídou, přesně nevím, nesleduju to.
Před pár dny jsi nám vtrhla do Toho nejlepšího s fingovaným obviněním a tklivými výkřiky, že si máme Pedra dát na řetěz.
My se shodly, že co je moc, to je moc a pokud vím, Pedro si tě od té doby nevšímal - nebo ano?
Kde?
Načež ty jsi vtrhla prozměnu sem a udělala čerstvý bugr.
Z čehož lze nesložitým myšlenkovým pochodem odvodit, že jestli někdo během dlouhých zimních večerů přemítá, jak to tomu kašparovi nandat, rozhodně to není Pedro.

Poradím ti.
Jsi eMiminu dost dlouho na to, abys dokázala poznat, co je na ban a co není.
Takže vytrvej - on ten, komu na rozdmýcháváni sváru víc záleží, jsa ignorován nebo vysmíván, zpravidla nervově nevydrží a samovytočí se natolik, že už to na ban je - a votravovaný toho s úsměvem využije. ;)
Momentálně ovšem působíš samovytočeným dojmem rozhodně mnohem víc ty, než Pedro. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148347
5.1.21 22:08

@sirikit nemá to cenu, nechceš vidět, nevidíš. Mě dva měsíce otravování, a nejen mě, pár dní nepřijde.
Co je moc, to je moc, to máš pravdu. Že jsem se po těch jeho „vtípcích“ spletla a tu blbou SZ měla za to, že byla další provokace, to jsem se zřejmě spletla a vzala jsem to zpět. A to se omlouvám ještě jednou i tomu co mi ji poslal, protože jsem ho poslala kamsi…
Timto to uzavřu, nikam už vtrhávat nebudu, hrát taky nebudu, protoze už díky jemu mě to přestalo bavit.
Klidně na mě admina zavolejte :mrgreen: fakt směšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23921
5.1.21 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75538
5.1.21 22:38
@Anna766 píše:
@sirikit nemá to cenu, nechceš vidět, nevidíš. Mě dva měsíce otravování, a nejen mě, pár dní nepřijde.
Co je moc, to je moc, to máš pravdu. Že jsem se po těch jeho „vtípcích“ spletla a tu blbou SZ měla za to, že byla další provokace, to jsem se zřejmě spletla a vzala jsem to zpět. A to se omlouvám ještě jednou i tomu co mi ji poslal, protože jsem ho poslala kamsi…
Timto to uzavřu, nikam už vtrhávat nebudu, hrát taky nebudu, protoze už díky jemu mě to přestalo bavit.
Klidně na mě admina zavolejte :mrgreen: fakt směšný.

Můžeš sem prosím hodit odkazy, kde přesně tebe konkrétně jak otravoval? :think:
Dva měsíce?
Znáš mě, potřebuju vědět všechno přesně.

Admina radím já tobě, to ty jsi evidentně na výsost vytočená. :kytka:

A nakonec - úplně vážně mě to zajímá: čeho si představuješ, že dosáhneš? :think: Žádala jsi, aby tě Pedro přestal otravovat, Pedro, pokud vím, přestal.
Přestal ostatně dávno předtím, než jsi ty jeho napadla s falešným obviněním.
Takže - co očekáváš, že se stane?
Má se demonstrativně odpálit z eMimina, protože si dovolil dělat si legraci z - odpusť - stupidních pinkaček, které ty s veškerou vážností hraješ už několik let? 8o :think:
Dyť ať si zakládá hrací vlákna kdo chce jaká chce, ne?
Já bych o Pedroušových srdíčkovacích, pejskovacích a samopsaňo neměla ponětí, pokud by na ně on sám nebo někdo ze skupiny neupozornil, protože je mi to fakt jedno a nesleduju to. Stejně, jako nesleduju asi tak 99% dění na webu, protože to prostě nestíhám.
Já sama jsem prdlá s westíkama - a pokud by někdo začal parodicky ujíždět třeba, co já vím, na vlkodavech, nebudu o tom mít potuchy, pokud mě přímo nezmíní, nebo pokud mě někdo neupozorní. A v tom případě se naprosto nadchnu a půjdu mu úplně čistě pochválit roztomilý vlkodávky. :srdce:

Znáš takové to - čistému vše čisté?
Pokud se někdo jenom bezelstně baví, má pro podobnou cizí hračku buď naprosté pochopení - nebo si jí nevšímá, protože to není jeho hrnek kafe.
Ale když jeho počínání tak docela bezelstné není, jeden holt bývá takový vztahovačnější.

Dobrou noc - a asi zkus brát místní pinožení i sama sebe trochu míň vážně, člověku to hodně uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.21 07:05

Ty voleee, jsem si prisla zakopat kvalitni ligu a tady takovej plevel 8o :nevim:
Jste OT, vsichni :roll: dokonce i sám Don, zakladatel diskuze :jazyk: 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66805
6.1.21 07:23

Jo, kurde, takovou kvlaitni uroven tato diskuze mela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.21 07:54
@sirikit píše:
Ne, Anno.
Pedro si blbnul ve fotbálcích pár dnů s bídou, přesně nevím, nesleduju to.
Před pár dny jsi nám vtrhla do Toho nejlepšího s fingovaným obviněním a tklivými výkřiky, že si máme Pedra dát na řetěz.
My se shodly, že co je moc, to je moc a pokud vím, Pedro si tě od té doby nevšímal - nebo ano?
Kde?
Načež ty jsi vtrhla prozměnu sem a udělala čerstvý bugr.
Z čehož lze nesložitým myšlenkovým pochodem odvodit, že jestli někdo během dlouhých zimních večerů přemítá, jak to tomu kašparovi nandat, rozhodně to není Pedro.Poradím ti.
Jsi eMiminu dost dlouho na to, abys dokázala poznat, co je na ban a co není.
Takže vytrvej - on ten, komu na rozdmýcháváni sváru víc záleží, jsa ignorován nebo vysmíván, zpravidla nervově nevydrží a samovytočí se natolik, že už to na ban je - a votravovaný toho s úsměvem využije. ;)
Momentálně ovšem působíš samovytočeným dojmem rozhodně mnohem víc ty, než Pedro. 8)

Hlavne… proc bychom si MY mely davat Pedra na retez? Ho nehodlam hlidat ani vychovavat. Je bozi takovej, jakej je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí