Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Četla jsem teď zajímavou diskuzi ohledně prozrazení špatnosti na sebe… a hrozně se mi líbilo (resp rozesmálo mě) jedno přiznání, které mě inspirovalo k založení této diskuze… Myslím, že by to mohla být hezky veselá diskuze na odreagování.
Začnu tedy tím příspěvkem, který mě pobavil:
Vždycky, když mě v práci naštvou, tak ukradnu nějakou drobnost - už dva měsíce jsem nekupovala toaleták!
Tak teď jsem se upřímně zasmála. Doufám že sem někdo nepřijde moralizovat.
Jinak co se týká práce, tak taky občas něco „přemístím z místa nepotřebného na místo potřebné“. A taky poté, co mi neprávem strhnou třeba prémie - tak si je vynahradím, že
. Ale naštěstí to není často.
@chs.jasmin píše:
Začnu tedy tím příspěvkem, který mě pobavil:
Vždycky, když mě v práci naštvou, tak ukradnu nějakou drobnost - už dva měsíce jsem nekupovala toaleták!
Kdysi (už je to cca 10 let), nám v práci pořád záhadně mizel toaleťák… vždycky se nafasovaly zásoby, a když si pak někdo potřeboval utřít zadek, tak najednou neměl čím… konečně jsem díky tomuto příspěvku pochopila, co za tím mohlo být ![]()
Jinak teda když o tom uvažuju, tak mizel nejen toaleťák, ale i papírové utěrky a tekutá mýdla… no, ještě že už tam nedělám… stálo to tam za prd ![]()
Pobavilo. ![]()
Já jednou četla utrápenou diskuzi od holčiny, která jako dítě v obchodě mačkala mozzarelly.
Měla z toho strašné výčitky, že jich spoustu znehodnotila. ![]()
Dnes jsem snědla synovi brambové medvidky. Ty bez příchutě. Ale obal jsem rychle strčila do plastu, aby ho neviděl.
U nás je toaleťák v obřích rolích. Navíc bych to asi nepronesla bránou.
Kvalita pracovního toaleťáku je občas tak úděsná, že mám chuť si nosit vlastní, pěkně 4vrstvý. Jenže to by mi ho hned někdo lohnul ![]()
Mám jich víc. Třeba neumím být 100% věrná a byla bych schopná mít poměr i s mužem kamarádky kdyby byl můj typ
![]()
@Anonymní píše:
Mám jich víc. Třeba neumím být 100% věrná a byla bych schopná mít poměr i s mužem kamarádky kdyby byl můj typ![]()
![]()
Zlatí zloději toaleťáku… ![]()
@Russet píše:
Dnes jsem snědla synovi brambové medvidky. Ty bez příchutě. Ale obal jsem rychle strčila do plastu, aby ho neviděl.U nás je toaleťák v obřích rolích. Navíc bych to asi nepronesla bránou.
To dělá snad kazdy, ze obcas sezere neco sam a pak schova obal pred detma
ja cekam az usnou a pak zeru vecer, kdyz se nechci delit (hlavne ten mladší mi pak sezere uplne vsechno
) nedavno sem prisla i chlapovi na to, ze přede mnou schovává pikao
dal si ho do horní police kam nedosahnu ![]()
@Moringa píše:
Zlatí zloději toaleťáku…
No já vím, proto anonym, stydím se za to
Kdysi dávno jsme v jedné práci měli takové firemní čokoládičky, jen pro klienty. Moje kolegyně je měla zamčené v šuplíku a byla to taková opravdu poctivá a velmi disciplinovaná žena, co by si na úkor firmy nevzala ani sklenici vody. A kdykoliv ji ve firmě opravdu hodně na*rali, tak vždycky otevřela šuplík a s odhodlaným výrazem mi jednu čokoládku nabídla
cítila jsem se hrozně privilegovaně, nikomu jinému nedala
Příspěvek upraven 25.11.20 v 17:38