Práskni na sebe špatnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
26.11.20 18:18
@cascades píše:
Když se můj pes vyse*e před dům někoho, koho nesnáším, tak to houno neseberu. Má to několik bonusů - nakrknu je, ušetřím sáček, ušetřením sáčku šetřím přírodu. :lol:

Tebe potkat tak Ti to h*vno hodim na hlavu :lol: protože jseš mi víc než nesympatický :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.11.20 18:21
@Parninas píše:
Hele já si myslím, že si většina lidí jen sedí na rukách, protože se nechce zbytečně hádat s lidma, co svůj názor stejně nezmění. Já jsem jeden z těch lidí, co nechápe už jen takové to „ochutnávání“ v obchodech (oříšky, hrozny), natož abych kradla přímo. Prostě moje osobní morálka mi nedovoluje to dělat, nedokázala bych pak usnout. :nevim:

On to člověk vidí i trochu jinak, když má kolem sebe lidi, kteří vedou malé firmy a celý život vidím, jak tam lidi kradou i naprosté pitomosti. U mě to není ani tak zlost jako spíš, že si myslím, že je to dost ubohý. Jako sorry, ale např těn toaleťák máš 5kč za roli, to je fakt směšný. Natož přímo krást peníze z kasy, jako se tu někdo svěřoval. Pro vás je to hrozná čurina, ale pro toho zaměstnavatele je fakt neuvěřitelný opruz.

A teda fakt čumím kolika lidem přijde normální okrádat svého zaměstnavatele a nebo krást v podnicích, kam bych zašla. :roll: Něco jiného je se domluvit a pak na základě toho si domů něco málo odnést (viz ta krabička čaje nebo tak). Ale natvrdo někoho okrádat a nemít z toho ani trochu blbé svědomí je pro mě osobně fakt nepředstavitelné. 8o Ale žij si jak chceš je mi to jedno. Jen jsem si dovolila dát pohled i z druhé strany barikády. :nevim:

Jak pises, nechtela jsem narusit diskuzi, ale je mi z toho celkem blivno. Ze nekdo omylem uklidi do kabelky reklamni predmet typu propiska - to chapu. Stava se to. Ale bezostysne krast neci majetek.. no nevim no

Příspěvek upraven 26.11.20 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.11.20 18:21

:D :D :D Polovina eMimina krade a já jsem dobytek. :lol: Aspoň jsem v tématu, přiznala jsem špatnost. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.11.20 18:24

A ještě mě baví vysírat lidi na internetu. Splněno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40451
26.11.20 18:25
@cascades píše:
Když se můj pes vyse*e před dům někoho, koho nesnáším, tak to houno neseberu. Má to několik bonusů - nakrknu je, ušetřím sáček, ušetřením sáčku šetřím přírodu. :lol:

Být to můj dům, tak pořídím otrávenou návnadu a vzduchovku, psa otrávím, páníčka postřelím, možná ho i nakrknu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.11.20 18:26

@free333 :P Velice přiměřená reakce. Léky na hlavu bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.11.20 18:28
@Anonymní píše:Já jsem si nedávno v práci „půjčila“ balík papírových uterek na ruce :mrgreen:
Občas mi do tašky upadne toaleťák.
A kdyby mi nesmrdela ta desinfekce co tam máme, tak by mi asi omylem natekla do sklenice :mrgreen:
Pokud se nám s kolegou něco líbí, tak to na oko rozbijeme pak si to rozebereme. :mrgreen:

Jsem si donedávna myslela, že ty urban legends o lidech kradoucích WC bloky přímo ze záchodové mísy a odšroubovávajících žárovky na společných chodbách byly vymyšlený, ale ty máš slušně nakročeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40451
26.11.20 18:29
@cascades píše:
@free333 :P Velice přiměřená reakce. Léky na hlavu bereš?

Snad Tě to nenakrklo? :think: :P

Aspon si uvědomíš, že každá akce spustí nějakou reakci a ta nemusí být vždy předvídatelná, takže pozor na to… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.11.20 18:30
@free333 píše:
Snad Tě to nenakrklo? :think: :P

Ne, spíš naopak.

@cascades píše:
A ještě mě baví vysírat lidi na internetu. Splněno :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40451
26.11.20 18:32
@cascades píše:
@cascades píše:

Tak pěkně sbírej ho.na po svém psisku a nebudou Ti svištět broky kolem uší… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15936
26.11.20 18:34
@cascades píše:
@free333 :P Velice přiměřená reakce. Léky na hlavu bereš?

Ty návnady nejsou jen tak, je to prostě reakce na bezmoc vůči hovadům. Dtto platí pro pasti vůči čtyrkolkám a motokroskám v lese atp. Nedělám to, neschvaluji to, ale rozumím, proč to někoho dožene k tomu, že to fakt udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.11.20 18:35

@free333 Neřekla jsem, že je vždy nesbírám. Nesbírám jen u vybraných lidí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.11.20 18:35

@Zumpa Kvůli hovnu někoho zabít je určitě normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.11.20 18:37
@cascades píše:
@Zumpa Kvůli hovnu někoho zabít je určitě normální.

Myslím, že jasně píše, že to normální není, ale že dokáže pochopit, proč někomu v nekončícím střetu s bezohlednými hovady rupne v bedně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40451
26.11.20 18:39
@cascades píše:
@free333 Neřekla jsem, že je vždy nesbírám. Nesbírám jen u vybraných lidí. :lol:

A nenapadlo Tě, že do něj pak šlápne někdo úplně jiný, než na koho bylo nastraženo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí