Práskni na sebe špatnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16990
26.11.20 19:44
@Lith píše:
Začínalo mě to bavit, ale pěkně se to pokazilo, a to ještě zakladatelka psala ať se moralisti zdekují :nevim: :zed:

Jo původem byla diskuze, kde se v době covidu a jiných pohrom zasmějeme. No, co se dá dělat. Škoda, aj jsem se včera zasmála, dnes už je to opět a zase - matky moralizují. Ale tak to je na diskuzi matek :-) ačkoli si trošku myslím, že některé jsou přibarvené…

Nicméně, když vidím balené brambory, taky bych je nejraději rozmáčkla - tolik plastu všude :roll: Ale kde na to brát čas? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40457
26.11.20 19:45
@chs.jasmin píše:
Nádech, výdech, uklidni se. To co píšeš má do slušnosti daleko a pokud jsi tohodle schopná - otrávit někomu psa, tak to jsou mi milejší uživatelky, který ukradnou hajzlpapír než ty, které píší že by někomu otrávily psa! ;)

Takže je pro Tebe lepší provedená krádež než přemýšlení nad otrávenou návnadou, která nebyla vykonána? :)

Nevěděla jsem, že diskuse je o tom, že některá špatnost zde (např. moje) je zakázána a neslušná a jiná (krádeže) je podporována. :lol:

To jsi ale měla napsat hned v úvodu, že bude dvojí metr a není to náhodou to moralizování? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40457
26.11.20 19:47
@chs.jasmin píše:
Jo původem byla diskuze, kde se v době covidu a jiných pohrom zasmějeme. No, co se dá dělat. Škoda, aj jsem se včera zasmála, dnes už je to opět a zase - matky moralizují. Ale tak to je na diskuzi matek :-) ačkoli si trošku myslím, že některé jsou přibarvené…Nicméně, když vidím balené brambory, taky bych je nejraději rozmáčkla - tolik plastu všude :roll: Ale kde na to brát čas? :D

Ano, to moralizování se mi také nelíbí, to máš velkou pravdu, matky si nedají pokoj… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
26.11.20 19:52
@free333 píše:
Takže je pro Tebe lepší provedená krádež než přemýšlení nad otrávenou návnadou, která nebyla vykonána? :)

Nevěděla jsem, že diskuse je o tom, že některá špatnost zde (např. moje) je zakázána a neslušná a jiná (krádeže) je podporována. :lol:

To jsi ale měla napsat hned v úvodu, že bude dvojí metr a není to náhodou to moralizování? ;)

Já nikde nic neobhajuju, protože soudit nebylo záměrem této diskuze. Jak jsem psala - šlo o pobavení. Zda se nad diskuzí neumíš povznést a irituje tě, ale přesto do ni vstoupíš a komentuješ… proč tomu věnuješ svuj čas a energii?

Já se pozastavila nad tím, že odsuzuješ psí bobek, ale větou, že by jsi toho psa otrávila. Promin, ale ten pes prostě jen vykoná potřebu na trávě, kde je to pro něj přirozené, pro psa je tráva stejně zelená u vás jako u souseda.

Dál to nerozebírám - já založila diskusi s jiným záměrem. Měj hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40457
26.11.20 20:00
@chs.jasmin píše:
Já nikde nic neobhajuju, protože soudit nebylo záměrem této diskuze. Jak jsem psala - šlo o pobavení. Zda se nad diskuzí neumíš povznést a irituje tě, ale přesto do ni vstoupíš a komentuješ… proč tomu věnuješ svuj čas a energii?

Já se pozastavila nad tím, že odsuzuješ psí bobek, ale větou, že by jsi toho psa otrávila. Promin, ale ten pes prostě jen vykoná potřebu na trávě, kde je to pro něj přirozené, pro psa je tráva stejně zelená u vás jako u souseda.

Dál to nerozebírám - já založila diskusi s jiným záměrem. Měj hezký večer :mavam:

Soudit nebylo záměrem, ale odsoudila jsi mě?

Došly argumenty, takže jsem neměla vstupovat do diskuse?

Tedy mohu vstoupit, pokud napíšu, co jsem kde šlohla, ale nesmím, když mám chut otrávit psiska, to už není tak nobl a vhodné k diskusi? :think: ;)

Je to disk. forum, pokud si neuděláš uzavřenku a nenapíšeš jasná pravidla, jaké špatnosti jsou povoleny, tak bohužel musíš počítat i s tím, že Ti sem třeba napíše i násilník anebo vrah, špatností je spousta odstínů… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
26.11.20 20:02

Ano maminky ví co je správné, s takovými musí být nuda na mašlu :roll:
Já zas když vidím v obchodě povadle a shnile ovoce a zeleninu, tak jim ještě přidám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.11.20 20:05
@chs.jasmin píše:
Nicméně, když vidím balené brambory, taky bych je nejraději rozmáčkla - tolik plastu všude

Jj, přesně takhle to funguje. Když znehodnotíš výrobek, přestanou ho balit do plastu. Ne že se místo něj vyrobí ještě jeden navíc.
Ale asi by's tu neměla moralizovat, zakladatelka to zatrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
27.11.20 12:51

@MrsNorris stačí nekupovat a já je nekupuju. Je to svobodná volba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
27.11.20 13:36
@Parninas píše:
Hele blbosti z mládí jsou takové situační, dají se pochopit. Každej hormon provedl něco, na co není úplně hrdej. :mrgreen:
Ale aby dospělý ženský měly potřebu krást a ničit věci, tak to už je trochu bizárek. Nebo nejhorší je na tom to, že je to nemrzí. Všechno se může v životě stát, ale nemít na to negativní postoj je už na zamyšlení. Co za vzorce chování pak předáváš svým dětem atd.

Neznám nikoho, kdo krade toaletaky, ale nechápu tu hysterii zde. Tady budou lidi plakat kvuli kradenému toaletaku a že celá naše vláda krade v milionech a milardách, to je nerozpláče. No já zírám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.11.20 13:52

@Kelen ja si myslim, ze u tech toaletaku to zacina a tim vic pak spolecnost prehlizi ty vetsi kradeze. Jinak vnimam spatne oboje :nevim: to se preci nevylucuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
27.11.20 13:55
@Kelen píše:
Neznám nikoho, kdo krade toaletaky, ale nechápu tu hysterii zde. Tady budou lidi plakat kvuli kradenému toaletaku a že celá naše vláda krade v milionech a milardách, to je nerozpláče. No já zírám. :lol:

tady nikdo nepíše, že mu nevadí, že vláda krade v milionech.
Ona ta poctivost musí být mezi lidma ve společnosti jako víceméně standard, když není, tak samozřejmě se krade i nahoře a o to víc.

každopádně kdo krade v malým, tak nemá právo nadávat na vládu, která krade, protože je úplně stejnej :) A kdyby se do politiky dostal, tak bude nejspíš taky krást, protože mu to evidentně morálně problém nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
27.11.20 13:55
@cascades píše:
Ne. U nás v obytné zóně chodíme po cestě, takže houno na něčím trávníku nevyšlápneme. To jen nasere majitele.

Já jenom doufám, že ty trávníky patří k barákům a tudíž si je sekají majitelé sami. Pokud ne, přimlouvám se za pracovníky městských služeb, ono asi není nic příjemného najet sekačkou na psí hovno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
27.11.20 14:06
@Šarlota4 píše:
@Kelen ja si myslim, ze u tech toaletaku to zacina a tim vic pak spolecnost prehlizi ty vetsi kradeze. Jinak vnimam spatne oboje :nevim: to se preci nevylucuje

Tak jestli má uklizecka stovku na hodinu a krade toaletak, tak se to dá pochopit. Jestli si naši milí tam nahoře berou plat 1,5 milionu a ještě si několik desítek či stovek milionu nakradou k tomu, tak to je trochu jiný příběh, nemyslíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
27.11.20 14:08
@Kelen píše:
Tak jestli má uklizecka stovku na hodinu a krade toaletak, tak se to dá pochopit. Jestli si naši milí tam nahoře berou plat 1,5 milionu a ještě si několik desítek či stovek milionu nakradou k tomu, tak to je trochu jiný příběh, nemyslíš? :mrgreen:

jako že jedna krádež je v pohodě a jiná ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
27.11.20 14:17
@Keyllah píše:
jako že jedna krádež je v pohodě a jiná ne? :roll:

Já jsem ti uvedla jasný příklad. Jestli ho nechápeš, tak nemá cenu ti to vysvetlovat. Tolik času nemám. Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí