Práskni na sebe špatnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16982
26.11.20 13:22
@Anonymní píše:
Mně to rozbrecelo. Cloumaj se mnou hormony. Zvlášť, protoze tu jsou lidi, jejichž názory jsme měla ráda a dost mne zklamali. Krádeže, ničení věcí v obchodech, nechápu. :(

Nádech výdech, bud v klidu, dějí se i horší věci. Pokud ti tohle příjde k pláči, pak tě rozveselím tím, že jsi v životě tedy asi nic strašného nezažila a máš vlastně moc pěkný život :hug: A toho si važ a na tom stavěj :kytka: a to, že někdo někde ukradl hajzlpapír, to vypust z hlavy.
Diskuze měla být pro zasmátí, mě to prostě pobavilo. Pokud by tady někdo psal, že ukopává zrcátka, krade lidem věci z kapes a v obchodě olizuje rozhlíky - to by fakt hezký nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.11.20 13:25

@chs.jasmin vzdyt kradou z kapes, zamestnavatelu, to jako nejsou lidi? Nici zbozi v obchodech jen proto, ze oni to zrovna nemaji radi?
Promin, ale ty veci jsou dost pres caru a vubec mi to k smichu neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.11.20 13:31

Beze srandy se přiznám, že mnou tahle diskuze taky docela otřásla. Drobné krádeže jsou asi místní folklór, ale třeba to znehodnocování jídla v obchodech… :?

Ale moralizovat nechci. Třeba mám fakt jen jiný smysl pro humor. Ale chápu zhroucenou Anonymní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
26.11.20 13:40

@Simmcaa @MrsNorris tak já také zatím jen čtu a kroutím hlavou a kroutím hlavou - to by mě v životě nenapadlo takhle ukrádat v práci - třeba ten toaleťák za to, že mně naštval šéf :nevim: :zed: nebo ničit jídlo v obchodě, každé zboží někdo kupuje, jinak by to neobjednávali :nevim: 8o
je to takové ubohé
a to nejsem žádný svatoušek, ale na toal.pap. jsem si zatím vždy vydělala sama,
tajně jím čokolády doma také a nanuky, sprostě nadávám v autě - ale snad v životě jsem neukradla nic nikde natož v práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
26.11.20 13:55

Tak ja v práci šlohla i par kousků tablet do myčky, když mi doma chyběly a nechtělo se mi jít do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
26.11.20 14:01

My jsme s kamarádkou zamlada utíkaly ve Francii z baru bez placení. Chlapík nás honil s velkou kovovou tyčí. Ale podařilo se nám zdrhnout. Prostě jsme bezstarostně popíjely alkohol a on pak přinesl ten účet a na něm byla hrozná suma. Fakt prekérka. No ale teď si tak říkám, že kdyby nás chytil a předal policii, tak by měl větší průšvih asi on. Bylo nám totiž (ač jsme vypadaly starší) pouze 17 let. Takových příběhů mám z mládí víc (pak jsem z toho naštěstí vyrostla), ale ty další příběhy sem teda raději psát nebudu když se to tu celé zvrtlo v kárání, plač a mdloby. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982
26.11.20 14:05
@Kelen píše:
My jsme s kamarádkou zamlada utíkaly ve Francii z baru bez placení. Chlapík nás honil s velkou kovovou tyčí. Ale podařilo se nám zdrhnout. Prostě jsme bezstarostně popíjely alkohol a on pak přinesl ten účet a na něm byla hrozná suma. Fakt prekérka. No ale teď si tak říkám, že kdyby nás chytil a předal policii, tak by měl větší průšvih asi on. Bylo nám totiž (ač jsme vypadaly starší) pouze 17 let. Takových příběhů mám z mládí víc (pak jsem z toho naštěstí vyrostla), ale ty další příběhy sem teda raději psát nebudu když se to tu celé zvrtlo v kárání, plač a mdloby. :P
:lol: :lol:

Jinak ještě, že vás tou tyčí nepřetáhl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
26.11.20 14:08
@Kelen píše:
My jsme s kamarádkou zamlada utíkaly ve Francii z baru bez placení. Chlapík nás honil s velkou kovovou tyčí. Ale podařilo se nám zdrhnout. Prostě jsme bezstarostně popíjely alkohol a on pak přinesl ten účet a na něm byla hrozná suma. Fakt prekérka. No ale teď si tak říkám, že kdyby nás chytil a předal policii, tak by měl větší průšvih asi on. Bylo nám totiž (ač jsme vypadaly starší) pouze 17 let. Takových příběhů mám z mládí víc (pak jsem z toho naštěstí vyrostla), ale ty další příběhy sem teda raději psát nebudu když se to tu celé zvrtlo v kárání, plač a mdloby. :P

Hele blbosti z mládí jsou takové situační, dají se pochopit. Každej hormon provedl něco, na co není úplně hrdej. :mrgreen:
Ale aby dospělý ženský měly potřebu krást a ničit věci, tak to už je trochu bizárek. Nebo nejhorší je na tom to, že je to nemrzí. Všechno se může v životě stát, ale nemít na to negativní postoj je už na zamyšlení. Co za vzorce chování pak předáváš svým dětem atd.

• Citovat
  • Upravit
1314
26.11.20 16:07

@Eemii My si kupujeme v akci dvouvrstvé a zaměstnavatel to pak proplácí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
26.11.20 16:18

@Parninas Toaleťák si do práce kupujeme v akci a zaměstnavatel ho pak proplácí, takže vím, že rolička nestojí víc jak 3 koruny. :palec: A beru si po rulicce proto, že mi neproplatil firemní poštu celkem za 456 korun. ;) Minimální mzdu sice nemám, ale není od toho daleko a 456 korun je prostě 456 korun. :nevim: A proto z toho já blbé svědomí nemám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
26.11.20 16:28
@Hotaru píše:
@Parninas Toaleťák si do práce kupujeme v akci a zaměstnavatel ho pak proplácí, takže vím, že rolička nestojí víc jak 3 koruny. :palec: A beru si po rulicce proto, že mi neproplatil firemní poštu celkem za 456 korun. ;) Minimální mzdu sice nemám, ale není od toho daleko a 456 korun je prostě 456 korun. :nevim: A proto z toho já blbé svědomí nemám. :)

Hele to už je jak si to vyargumentuješ u sebe. Mě do toho nic není. Ale já jsem obecně člověk, co hrozně lpí na principech (občas až nezdravě :mrgreen: ).

Spíš bych asi nechtěla pracovat pro člověka, co mě takhle natáhne. Pokud je vedoucí schopný udělat tohle, tak tipuju, že to asi nebude jediná špatná věc co dělá. Ale to už je tvoje věc. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
395
26.11.20 16:39

Když se můj pes vyse*e před dům někoho, koho nesnáším, tak to houno neseberu. Má to několik bonusů - nakrknu je, ušetřím sáček, ušetřením sáčku šetřím přírodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
26.11.20 16:49
@aquarian píše: Škoda, žes to tak trochu pokazila, zajímavě se to tu rozjíždělo.Já už si stihl přeškatulkovat pár lidí, o kterých jsem měl doteď celkem dobré mínění.

Mea culpa, neovládla jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.11.20 17:56

@cascades to budes nejspis nase sousedka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.11.20 18:00
@cascades píše:
Když se můj pes vyse*e před dům někoho, koho nesnáším, tak to houno neseberu. Má to několik bonusů - nakrknu je, ušetřím sáček, ušetřením sáčku šetřím přírodu. :lol:

To jsi pěknej dobytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky