Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kriss Tina píše:
@Rachel_cz do restauraci nebo se kupujou do obchodaku do takovych tech teplych pultů
Tak tam se pár rozmáčknutých bramborů ztratí, ne? ![]()
@Rachel_cz tam se ztratí kde co
fuj, kdyz jsem ty teplé pulty videla v praxi, tak rozmackly predvareny brambor je jeste chutovka ![]()
@Janli na kameny je zase ujetá taťkova rodina a já to tak trochu zdedila po nich, i ty kytky. Kolik jsme jich stihli premistit třeba z Chorvatska.Tech oleandru v petkach a kamenů pod předními sedackami v autě
Nosila jsem z práce mnohem zajímavější věci než propisky a toaleťák (naopak kolegyně tvrdila, že vlastně toaleťák je to jediné, co domů kupuje… ještě vlastně možná rohlíky kupovala), protože to dělali téměř všichni, „nutili“ mě pomáhat jim a krýt je (jinak by se tam nedalo vydržet), nikomu to neubližovalo (škody firmě platila pojišťovna) a ani při případném přistižení kromě výpovědi (dohodou, žádný §53). Říkali jsme tomu mimoplatové bonusy, byla to v podstatě součást firemní kultury a vlastně se za to ani nestydím. Je to už asi 15 let a s láskou na tu dobu vzpomínám
Dneska to vidím jinak, nedokážu si už představit, že bych pracovala pro podobného zaměstnavatele a zaměstnavateli, pro kterého bych byla ochotná pracovat, bych to neudělala. Mám samozřejmě i věci, za které se stydím, ale těma se tu asi chlubit nebudu.
@Rachel_cz letos jsem v zoo zaúkolovala i děti, hlidali a já ten ibisek nutně potřebovala, žlutý, plnokvety, kdo by odolal. Horsi je, když se děti rozpovídají před cizími, že maminka krade
ony to umí tak krásně podat.
@Rachel_cz Tchyně tyhle mňamky vaří ve školní jídelně, prý by normální brambory nestíhal loupat
Ale hnusné jsou teda neuvěřitelně, měla jsem tu čest ochutnat
A to jsem docela popelnice a sežeru všechno…
Ja zas strasne syslim svicky a vosky YC, a zatloukam a schovavam jak malej Jarda… a tuhle po me mamka nejaky chtela, mam uz pripravenou krabici tech, ktery mi nevoni, a tvrdila jsem, ze jiny nemam ![]()
@Majinka7 píše:
@Rachel_cz letos jsem v zoo zaúkolovala i děti, hlidali a já ten ibisek nutně potřebovala, žlutý, plnokvety, kdo by odolal. Horsi je, když se děti rozpovídají před cizími, že maminka krade![]()
ony to umí tak krásně podat.
@Majinka7 hele to je zatím moje výhoda, prcek v břiše ještě nic nepráskne ![]()
@fenny jo taky jsem zažila mimoplatove bonusy
3 roky zpatky jsem nastupovala do nemocnice a vrchni mi rekla, ze kdyz budu chtit/potrebovat nejake leky (jako ne na předpis, ale treba kremy pro deti, brufen, živočišné uhli apod), tak at si je napisu a pak vezmu, ze to tak delaj vsichni
no nakonec sem toho prakticky nezneuzila, kdyz nepocitam, ze jsem si vzala krem na ekzem ktery se mi stejne rozjel diky jejich dezinfekci
ale vetsina zdravotníků ma treba takhle nakradenou doma komplet lekarnicku.
@Xmichaelah
ale tohle zas chápu, krásně voní, taky bych nedala
@fenny píše:
@Rachel_cz Tchyně tyhle mňamky vaří ve školní jídelně, prý by normální brambory nestíhal loupatAle hnusné jsou teda neuvěřitelně, měla jsem tu čest ochutnat
A to jsem docela popelnice a sežeru všechno…
@fenny tak pochopila bych, kdyby kupovali do jídelny loupaný, ale v té folii jsou zalisovaný už i uvařený a to je teda eklhaft ![]()
@Rachel_cz Jo, tak to nevím, jestli je berou předvařený nebo ne, ale hnusnější jsem nikdy nejedla.
@Rachel_cz jednou jsem takhle sbírala levanduli v lázních které zkrachovali, to písu, že tam nikdo nebyl a druhý den mi mamka říkala, že tam videli někoho kdo kradl.Tak jsem ji řekla, že jsem to byla já a trhala květy. Takze mě ty kytky asi přivedou jednou do kriminálu
![]()
@Kriss Tina píše:
To dělá snad kazdy, ze obcas sezere neco sam a pak schova obal pred detmaja cekam az usnou a pak zeru vecer, kdyz se nechci delit (hlavne ten mladší mi pak sezere uplne vsechno
) nedavno sem prisla i chlapovi na to, ze přede mnou schovává pikao
dal si ho do horní police kam nedosahnu
My máme sladkosti až nahoře v polici, takže židli berem oba. Když chci opravdu něco pro sebe, tak to schovám do svého šuplíku, kde mám svoje věci na tvoření a různé blbiny.
Ale ty brambůrky byly až ve špajzce, kde jsou relativně v bezpečí, protože si musím brát pantofle a jít z bytu. Chuť byla silnější.
V práci máme super papír, ten by se hodil synovi, počárá x listů denně, ale nějak nemám tu odvahu. Asi kvůli té bráně. Mohou nahlížet do tašek.