Práskni na sebe špatnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2181
25.11.20 17:58
@mamina2017 píše:
to by chtělo líp vymakat ;) třeba tam nalít bezinkovou nebo malinovou šťávu a flašku vrátit na místo ;)

To víš a příště omylem vychlastám tu malinovku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.11.20 18:01
@Majinka7 píše:
Já se přiznávám, že uštipuji kytky. Treba když jdu po zoo a vydim osazený truhlik a v něm krásnou kytku, která se dá rozmnožit rizkovanim, tak neodolám. Letos jsem si ustipla hortenzii a ibisek, vyrypla kousíček okrasné trávy a floxu. A nejsem ve svém okoli sama kdo to dělá a má takovou uchylku :oops:

Vyborny :mrgreen: ja si takhle vyrejpla v zari fialky i s korenem, dala to ditku v papirovem kapesniku do skolni tasky, zapomnela na to a za mesic po zavreni skol mu vynadala do bordelaru, ze ma v tasce hlinu a suchy kytky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5571
25.11.20 18:03
@Bafonek píše:
To víš a příště omylem vychlastám tu malinovku :lol: :lol: :lol:

a budeš překvapená, že nejsi patřičně veselá co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
25.11.20 18:05

Já též vždycky přemístím nějaké drobnosti z práce ke mně domů… :D

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
25.11.20 18:07

V praci jsem kradla propisky i když většinou omylem měla jsem jich v jedné kabelce třeba 8. Ale málokdy jsem je vracela. Z hotelu jsem si odvezla pantofle a župan. A na jedné recepci jsme si chtěly vzít víno na pokoj jen nakonec jsme si uvědomily že jsou tam možná kamery tak jsme do toho nesly.. což je jediné štěstí nebo i tak jsme ráno blily jak šakal.

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
25.11.20 18:11

Jako mladí, jsme zapálili propadlý výtah, požár jak prase.

• Citovat
  • Upravit
2349
25.11.20 18:14

Tak to já akorát jednou v práci na noční sežrala Toffiffee, co ho kolegyně dostala od pacienta, a když se to ráno vyšetřovalo, tak jsem se teda nepřiznala, nicméně viník byl prostě jansný :mrgreen: U nás na vsi už roky koluje legenda o jedné paní, manželce váženého lékaře, která v rámci spořivosti ukradla v obchodě mražené kuře a schovala si ho pod klobouk. Jenže jak bylo to kuře studené, tak paní doktorové omrzla hlava a v tom obchodě omdlela. Museli prý tehdy volat sanitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.11.20 18:16

Téměř denně si kupuju brambůrky v místním obchudku když je manžel v práci, aby to neviděl, má pak kecy. Obal hodím do kotle, a on o ničem neví. :P

• Citovat
  • Upravit
2499
25.11.20 18:18

@Hanka1 a přiznala jsi mu, že jsi za ten bordel v jeho tasce mohla ty nebo ti to hned připomněl? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.11.20 18:19

Moje máma hlásá když jede z práce že jede tzv. „z nákupu“… :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25129
25.11.20 18:20
@ludmilaadamkova píše:
Muž si přede mnou sušenky schovává :P

A já si schovávám čokoládu před celou rodinou :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.11.20 18:53

Kradu kytky, v tom se hlásím do klubu. Kradu vánoční stromky :oops:, rodinná tradice z které jde manžel do vrtule :mrgreen:. Kradu hezký kameny, buduju zahradu, takže mám občas v kuftu auta metrákovej balvan. Vyrostla jsem jako dítě na vesnici a tam byla skoro povinnost krást sousedům třešně, na poli hrách a makovice… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3265
25.11.20 19:05

Musím se přiznat, nevím proč, ale vždycky když v Makru vidím ty nechutné vypadající předvařené oloupané brambory zatavené ve folii, tak se neudržím a jeden nebo dva rozmacknu.
Jsem úchyl, ale nestydím se za to :lol:
Je to ekl, říkám si že to snad ani nikdo nemůže kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
25.11.20 19:08

@Rachel_cz do restauraci nebo se kupujou do obchodaku do takovych tech teplych pultů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
25.11.20 19:08
@Majinka7 píše:
Já se přiznávám, že uštipuji kytky. Treba když jdu po zoo a vydim osazený truhlik a v něm krásnou kytku, která se dá rozmnožit rizkovanim, tak neodolám. Letos jsem si ustipla hortenzii a ibisek, vyrypla kousíček okrasné trávy a floxu. A nejsem ve svém okoli sama kdo to dělá a má takovou uchylku :oops:

Jo, tak k tomu se přiznávám taky :lol:
Hlavně ale nenápadně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí