Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Paní Harringtonová píše:
Hlavne… proc bychom si MY mely davat Pedra na retez? Ho nehodlam hlidat ani vychovavat. Je bozi takovej, jakej je.
Ty voleee, jsem si prisla zakopat kvalitni ligu a tady takovej plevel![]()
Jste OT, vsichnidokonce i sám Don, zakladatel diskuze
![]()
![]()
Ligu ala Okresni prebor
?
@Anna766 píše:
@sirikit nemá to cenu, nechceš vidět, nevidíš. Mě dva měsíce otravování, a nejen mě, pár dní nepřijde.
Co je moc, to je moc, to máš pravdu. Že jsem se po těch jeho „vtípcích“ spletla a tu blbou SZ měla za to, že byla další provokace, to jsem se zřejmě spletla a vzala jsem to zpět. A to se omlouvám ještě jednou i tomu co mi ji poslal, protože jsem ho poslala kamsi…
Timto to uzavřu, nikam už vtrhávat nebudu, hrát taky nebudu, protoze už díky jemu mě to přestalo bavit.
Klidně na mě admina zavolejtefakt směšný.
Se vyjadrim jen k tomu konci, a to co delat nebudes. Tve teatralni odchody z diskuzi jsou uz tak znamy, ze jim snad nikdo nemuze uverit. Kdyz te totiz nikdo nepremlouva, vratis se sama, plivnes, postournes a zase se vzdychanim, ze ty nic, odplujes.
@Yorkmut píše:
Ligu ala Okresni prebor?
Tak od toho jsou tady jiny
a lepsi
![]()
Ty voleee, jsem si prisla zakopat kvalitni ligu a tady takovej plevel![]()
Jste OT, vsichnidokonce i sám Don, zakladatel diskuze
![]()
![]()
![]()
Sorry za OT, vracím se k původní diskusi a navazuji na poslední neOT příspěvek:
bramboračka… ![]()
@Yorkmut píše:
Se vyjadrim jen k tomu konci, a to co delat nebudes. Tve teatralni odchody z diskuzi jsou uz tak znamy, ze jim snad nikdo nemuze uverit. Kdyz te totiz nikdo nepremlouva, vratis se sama, plivnes, postournes a zase se vzdychanim, ze ty nic, odplujes.
Goro, bily pes…
ten se taky porad vracel…
![]()
@bse.pedro píše:![]()
![]()
![]()
Sorry za OT, vracím se k původní diskusi a navazuji na poslední neOT příspěvek:bramboračka…
Gulasovka ![]()
@Yorkmut píše:
Ligu ala Okresni prebor?
Bor… éééé nightclub
@bse.pedro píše: Čočka
Drzkova… ( Vim, ze je to drstkova, ale drzkova vypada v momentalnich souvislostech lip…
)
Drzkova… ( Vim, ze je to drstkova, ale drzkova vypada v momentalnich souvislostech lip…![]()
)
Hubičková /dá se to říct i takto slušně/… Já teda moc polívku z kravskejch tlamiček nemusím…
![]()
@bse.pedro píše:
Hubičková /dá se to říct i takto slušně/… Já teda moc polívku z kravskejch tlamiček nemusím…![]()
houbickova