Fotky a dárky od ex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.2.23 14:12

Fotky a dárky od ex

Ahoj, už si nevím rady, nevím jestli je to normální nebo ne, ale přítel má pořad u sebe fotky a darky od ex. Kolikrát jsem mu říkala ze mi to není příjemný, par jich smazal ale nakonec si stejně přijdu ze jsem ho k tomu donutila já a to nechci. Chtěla bych aby to věděl sám ze to není moc normální, cítím se hrozně vždy když to vidím. Říká ze by s ni už nebyl ale slovům asi věřit nejde. Třeba to tak někdo má jako vzpomínku, ale to já moc nechápu protože já sama vše co se týká bývalých smazala nebo vyhodila. Když něco řeknu tak je naštvaný ze se o tom zas bavím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65285
28.2.23 14:17

To, žes to udělala ty ale neznamená, že to musí udělat on :nevim: Žárlíš na fotky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.2.23 14:17

Taky mam fotky svych EX a nenapadlo by me je mazat. To same s darky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
28.2.23 14:26

Já i manžel máme v PC nějaké fotky svých ex, nikomu tam neublizuji. To stejne s dárky. Manzelovo tricko od jeho ex je mým oblíbeným trickem na spaní.
Ne každý vyhodí minulost, proč taky, každý nějakou máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5222
28.2.23 14:29

Taky mam u sebe fotky a darky od ex a co jako :nevim: Dokonce mam i vzpominkovou krabici s nejakyma vecma. Kdyby po mne nekdo chtel, abych neco vyhazovala nebo mazala, protoze je to spojene s ex, tak si poklepu na celo a nic takoveho rozhodne delat nebudu. Nevim, proc bych mela ustupovat nejakemu nesmyslnemu zarleni na mou minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.2.23 14:43

Jeho minulost smazat nejde, nechávat si vzpomínky je normální. Kdyby to měl vystavený po bytě, tak to asi chápu, ale pokud je má v počítači a dárky schovaný, tak se chováš jako žárlivka. Že ty všechno likviduješ, to je tvůj boj. Druhýho nech ať si se vzpomínkama nakládá podle sebe.

• Citovat
  • Upravit
37124
28.2.23 14:44

Taky mám fotky s ex, stejně tak manžel :nevim: je to součást naší minulosti a ani jeden fakt nezarlime na fotky toho druhého. Neřeknu, kdyby to mel zaramovane na zdi, ale třeba fotky ze sociálních sítí, paměti mobilu, alba zastrceneho na dne knihovny apod, fakt fotky mazat nemá smysl :D dárky sem asi většinu vyhazela, časem se mi vyvíjí vkus, myslim ze tu od ex mám akorat prstýnek ze kterého mi vypadl kamen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
28.2.23 14:47

S clovekem, který lze sam sobe a po konci vztahu maze fotky a vyhazuje darky bych nebyla.

Nepřišel by mi dostatecne vyrovnaný a spolehlivy

• Citovat
  • Upravit
10242
28.2.23 14:55

Ahoj,
pokud jsou to věci denní potřeby či podobné, tak by mi přišlo směšné je vyhazovat, než doslouží.
Co se fotek týká, tak pokud nejsou někde na očích, ale v telefonu, nebo někde v šupleti, tak je to prostě jeho minulost.
Rozumím, že to může vyvolávat pocit nejistoty, ale je to fakticky problém spíš Tvůj, než partnera, pokud se chová ohleduplně a vyloženě nedává minulost na odiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.2.23 14:55

A vymenit nabytek po nem nepozadujes? Prece nebudes sedet na stejne zidli, kde uz predtim sedela ona. :cert: Prosim te nehysterci, nebo o nej prijdes. S clovekem, ktery by me nutil mazat a vyhazovat moji minulost, bych nebyla - je to labilni a nedospele.

• Citovat
  • Upravit
31272
28.2.23 14:59

Být tebou, tak to taky už nevytahuju. Donutila si ho to smazat, on to pro tebe udělal (i když vlastně nemusel), takže já bych taky nebyla nadšená, kdybys to pořád vytahovala znovu a znovu.
V těhle případech i platí, kdo se moc ptá, moc se dozví. Taky mám několik dárků od ex partnerů. Na krku i právě teď nosím řetízek, co jsem dostala od svého prvního přítele v šestnácti. Mám takový dojem, že ani jeden z následujících se nikdy nezeptal, odkud ho mám a já jim neměla potřebu to cpát pod frňák :nevim:
Můj chlap teprve nedávno nadhodil, že to jedno spací triko, co občas nosí, dostal před pár lety dárkem od přítelkyně. Fakt jsem ho kvůli tomu rituálně nerozstříhala :lol:
A fotky? No hele, mě naposledy asi před týdnem poslal ex fotku na wtsp, která je stará tak dvacet let, nevím, kde jí vyhrabal, byla ještě z klasickýho filmu vyvolávaná. Zasmála sem se, jaký sme byli mláďata, no nevymazala sem jí, ale né proto, že s ním chci zase začít spát, ale jednoduše proto, že je to prostě moje historie. To by ti asi praskla cévka.

Naopak hysterickým vymazáváním fotek a vyhazováním všeho, co se jen vzdáleně blížilo nějaký bejvalce, bych akorát tak přemýšlela, co tak děsivého si prováděli, že je potřeba takové přehnané reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
28.2.23 15:03

Přijde mi to úplně normální, že má fotky ex a i dárky od ní. Rozhodně normálnější chování, než vše vyhodit a smazat. Prostě nějaký kus života s ní byl. Proč se tvářit, že to nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11790
28.2.23 15:05

Někdo když ukončí vztah tak ho chce vymazat…takže maže fotky vyhazuje dárky…někdo si chce pamatovat…prožili dolů kus života…proč to mazat…taky mám fotky svých ex v telefonu…na fb…mám tu video a fotky z maturaku kde jsem měla svého tehdejšího kluka…mám tu video a fotky z promoce kde mám zas jineho…ale kvůli pár záběrům ale přece ty nahrávky nevymazu..jsou to hezké vzpomínky… Na tom není nic špatného si ty vzpomínky zachovat…jde ale spíš o to že ty jsi žárlivá a partnerovi nevěříš…nejsi prostě dostatečně zralá na vztah…protože každý v určitém věku má nějakou minulost a ty zjevně nejsi schopna se vyrovnat s tou partnerovou…že nejsi jeho první a jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
28.2.23 15:07

Hele pokud chceš jít do detailu, tak máš taky věc po jeho ex. A to tvého chlapa. :mrgreen:
Určitě s ji spal, takže vlastně máte s jeho ex společnou věc a výměnu případných pohlavních breberek :mrgreen:
Takže fotky a dárky fakt neřeš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
28.2.23 15:15

Pokud má pár fotek v pc, schované dárky, nevidím na tom nic špatného. :nevim:
Pokud má na skříňce vystavenou fotku ex a dárečky všude ponvyte vystavené, tak to by mi prislo divne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová