Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řešíš kraviny, ale jestli je to pro tebe nepřekousnutelný problém, tak ho raději pusť k vodě a hledej jinde nebo budete nešťatní oba. Po mně někdo chtít, ať na něj denně cukruju, tak beru roha a to jsem ženská.
Nejspíš je prostě takový. Buď ho takového příjmeš anebo si najdi někoho, kdo ti bude říkat sladké slovíčka.
Hlavně mi prosímtě neříkej, že tvůj ex byl v tohle lepší.
@Jahru píše: Řešíš kraviny, ale jestli je to pro tebe nepřekousnutelný problém, tak ho raději pusť k vodě a hledej jinde nebo budete nešťatní oba. Po mně někdo chtít, ať na něj denně cukruju, tak beru roha a to jsem ženská.
@Jahru Nikdo neříká aby to bylo denně, ale když jsem to neslyšela ani jednou za cely vztah, tak se ptám jestli je to u chlapů normální nebo ne, nemám takový zkušenosti ![]()
Každý jsme nějaký…zkus se od tohoto oprostit a věnovat pozornost spíše činům
![]()
Jo, je to normalni, nekteri chlapi tohle proste neumi. Spise si vsimej cinu, je k Tobe galantni, vymysli program, dava Ti najevo, ze je s Tebou rad?
Asi má takovou povahu. Já třeba jsem taky chvilku ráda,,sama" bez těch láskyplných věcí, ale to je jednou za uherák. Každý je jiný a lidé se musí v tomhle sednout. Buď si zvykej, nebo se rozejděte.
Ahoj všichni, jsme s přítelem čtvrt roku. Od začátku se mi zdá takový uzavřený, myslela jsem že časem to bude lepší ale nic. A možná to taky přijde jen mne, protože každý člověk je jiný. Nevyznává mi moc lásku, řekne mi že mě miluje, ale to je tak jediný a já jako většina žen bych ráda slyšela takový ty hezký řečičky okolo, abych si pro něj připadala výjimečná. Už jsem mu to parkrat říkala ze by se mi to líbilo, ale nic. Nevím jestli to není takový to “až tak moc tě nežere” nebo prostě takový chlapi jsou? Je to můj druhý vážný vztah a předešlý byl úplně jiný v tomhle ohledu, kor na začátku