Tetovačky Plzeň-Praha

33
27.2.23 14:24

Tetovačky Plzeň-Praha

Ahoj, chtěla bych vás seznámit s Tetovačkama Plzeň-Praha. Které jsou nyní dost populární. Bohužel jak už tomu tak bývá, ceny jsou velice nízké, aby nahnali zákazníky, kterými jsou hlavně mladí lidé. Hygiena v tomto studiu není prioritou jakou by měla být! Pierceři, kteří zde pracují, mají rychlo kurz, ve kterém se nedozví skoro nic, a hurá na propichy. ALE!! Znám spoustu lidí, kteří zde byli a opravdu toho litují. Slečna byla na propichu bradavek. Po velice krátkém čase ji bradavky začali hnisat. Následné zjištění, že tento salon bere šperky z aliexpresu za pár korun, byl velice nemilý.. Na nový propich je zapotřebí maximální péče a šperky buď titán nebo chirurgická ocel. Bohužel na tom jim nezáleží. Kvalita provedení je také velice bídná. Piercing např. septum do nosu- píchá se do volné tkáně. V tomto studiu se stává, že vám to píchnou do chrupavky nebo klidně do kůže na začátku nosu. Při tomto provedení je to nesnesitelná bolest, a nikdy se to nezahojí. Atd atd… chtěla bych touto cestou varovat lidi, kteří nad tímto studiem třeba přemýšlí, opravdu se vyplatí si za tyto věci připlatit v kvalitním studiu, kterých je dost. Zdraví máme jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.3.23 15:05

Já znám zase spoustu lidí (včetně sebe), kteří byli se salónem naprosto spokojeni (má to asi stejnou výpovědní hodnotu…). Hnisání piercingu v bradavkách je docela obvyklá záležitost. A místo vpichu si snad určuje ten, kdo si nechává piercing dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
1.3.23 15:38

@Diana99 Ty si napiš recenzi na příslušné studio například na Google a nezasí. rej s tím portál pro matky.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
1.3.23 15:38

@Bananekmar A zde se nám nejspíš ozval majitel studia nebo nějaký jeho poskok.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
1.3.23 15:39

@admin Nechcete to celé raději smazat?

• Citovat
  • Upravit
33
1.3.23 17:19

@LindenSkyHope
Nevidím důvod mazání. Je tu spoustu věcí co se netýkají jen mateřtví. Chci tím pouze poukázat na to, co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.3.23 17:21

@Bananekmar Hnisání bradavek ani jakéhokoliv jiného piercingu určitě není normální ani v pořádku. Jelikož piercer v daném studiu nepodává přesné instrukce jak se o piercing starat, mají z toho spousty lidi jen zdravotní problémy. Ano, člověk přijde s tím, jaký chce piercing, ale pokud na to nemá daný člověk chrupavka či místo, piercer musí říct, že tento piercing nelze provést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.26 19:36

Souhlasím s Vámi, včera jsem navštívila studium v Praze. Přístup personálu ušel, samotny piercing už byl horší. Piercerka byla opravdu moc hodná, ale přišla mi nezkušená a víc nešikovná než jsem zvyklá. Byla jsem na piercingu forward helixu, piercing bolel mnohem víc, než by z mých zkušeností měl, nadruhou stranu nic co by se nedalo vydržet. Na propíchnutý byla použitá jehla s kanylou, tedy ne úplně vhodná na propichování chrupavky. Šperk vůbec nevím z jakého materiálu je, ale má vnější závit a den po propíchnutí mi spadla kulička. Takže hodnotím zkušenost jako dost neprofesionální a hlavně špatné šperky a náčiní. Uvidím jak se vpich bude hojit.

Hledala jsem recenze na google, ale zda se mi, že mají jen facebook a instagram stránku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová