Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, prosím vás, jestli jste tady některá co prodáváte věci na MMB, jak fotíte prodávané zboží? Já jsem nafotila foťákem, pak jsem mobilem, fotka je pořád velká, nedá se tam vložit, povolených je 640×640 pixelů tak nevím, zda mám fotku zmenšit v nějakém programu, nebo co. Jsem trochu počítačový antitalent, manžel jak by smetl a nemám se koho zeptat. Poraďte mi prosím. Doufám, že můžu diskutovat na toto téma, i když se jedná o jiné webovky.
Děkuji
ahoj my fotky musime taky upravovat delame to v neru photosmart,ale manza neni doma tak vic neporadim ![]()
Ahoj, zkus třeba IrfanView, otevřeš obrázek, dáš Ctrl+R, změníš rozměry „Set new size“, potvrdíš OK, dáš uložit pomocí Ctrl+S.
Zkus si rovnou ve foťáku nastavit S velikost fotky, ale pak ji nezapoměň vrátit na pohlednicový, nebo větší formát.
no a pak je jeste jedna moznost…rychla a vsechny najednou…
vybrat fotky, ktere chces zmensit…pravym tlacitkem vybrat volbu odeslat prijemci (emailem) a poslat si je na svuj email…
vetsina postovnich programu (outlook, thunderbird,…) nabidne volbu na zmenseni…tak staci vybrat tech 640×480 ![]()
Gabčulka píše:
Ahoj, zkus třeba IrfanView, otevřeš obrázek, dáš Ctrl+R, změníš rozměry „Set new size“, potvrdíš OK, dáš uložit pomocí Ctrl+S.
taky tohle používám a super…