Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jsem těhotná a strašně mi začaly padat vlasy a mastí se mi.Připadám si dosti nepěkně,takže chci zkusit nový sestřih. Myslíte,že by mi tenhle slušel?
http://www.svetucesu.com/…irstyle.aspx?…
Tak to jsme na tom stejně a taky jsem je tak sestřihla a už je to mnohem lepší ![]()
To ze se mi masti a padaji je normalni v tehu.Me zacli taky padat.
tenhle účes snad sluší skoro všem , postupným sestříháním nic nezkazíš a když tě nebude bavit mít to dopředu, hodíš to za uši a je změna. Já jdu ke kadeřníkovi v sobotu a chci se plně oddat jeho rukám, tak jsem zvědavá, co vymyslí.
Holky, využiji Vaší diskuse, ať nezakládám novou
Řeším změnu barvy, jsem přírodní zrzka a do červených odstínů se barvím prakticky od 18 let /16 let/, podobné odstíny, sem tam přidám melír.
Chtěla bych udělat radikální změnu a sice na takovou tu šedo-kaštanovou barvu s melírem, nevím jak to lépe popsat
. Jak mám vědět, zda mi vůbec bude slušet, že nebudu vypadat jak … ![]()
Zkoušela jsem u kadeřnice přikládat k obličeji jednotlivé možné odstíny, ale pořád nevím, je nějaká jiná rada ![]()
Existuji studia: na modelaci ucesu pres pocitac.Tam to zjistis. ![]()
na Marykay stránkách je něco podobného můžeš tam vyzkoušet ty byrvy a make-up ..... , Za podívání nic nedáš
myspulka píše:
Ahojky, jsem těhotná a strašně mi začaly padat vlasy a mastí se mi.Připadám si dosti nepěkně,takže chci zkusit nový sestřih. Myslíte,že by mi tenhle slušel?
http://www.svetucesu.com/…irstyle.aspx?…
Myslím, že se účes k tobě hodí a bude ti slušet (ale nejsem kadeřnice, jen lajcký odhad). Ale pokud se ti vlasy mastí, tak určitě nebude držet tak nadýchaně jako na obrázku, bude splihlejší… No ale každodenním mytím a foukáním v předklonu to snad vyřešíš.
Já myslím, že sestřih je to moc hezký, já bych se jen obávala, že mi bez nějaké další úpravy takhle držet nebude ( hlavně po umytí a vyspání) a já strašně nerada cokoli s vlasy dělám..
Jinak pro Katrinku - pokud jsi přírodní zrzka, tak bych se držela svého stylu ( ten je pro tebe jistě nejpřirozenější) a co se týče melírů, tak ty už jsou dle mě ( a kadeřnic) dávno out ( ač stále dost oblíbené), zvláště ty hnědé s blond proužky..Ale možná ti změna zvedne náladu ![]()
Já jsem nudu zahnala novou ofinou.. ![]()