Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mysicka5 píše:![]()
Naše druhé mímo čubinka Elzátko
![]()
Nádhera…
já tyhlety molosy miluju…jaká je povaha? k dětem atak…aktivita atd? Díky
![]()
alca a danik píše:mysicka5 píše:Nádhera…![]()
Naše druhé mímo čubinka Elzátko
![]()
já tyhlety molosy miluju…jaká je povaha? k dětem atak…aktivita atd? Díky
![]()
A jsou jinak hodně aktivní…prostě jestli když pustíš z vodítka lítaj jako potrefení (jako třebas naši psi
…Oni totiž působí tak jakože líně, že toho moc nenaběhají.A co poslušnost, dají se dobře a snadno naučit?..Já totiž neznam z okolí nikoho kdo by tuto rasu měl, tak vůbec nevim
. Tak se omlouvam, že se tak blbě ptam ![]()
Alčo,záleží na tom, o jakého mollosa se jedná,u nich pozor na DKK a DLK , mollos je povahově absolutně někde jinde než např. NO a rozhodně si nenechá ,,vše líbit,, jako NO. Mollosa je potřeba vychovávat, ne cvičit!
asi takle každej pes je jinej na molosa musiš ťuťuťu ňuňuňu a pak když třeba neposlechne a vběhne do silnice tak mu dát přes prdel ale pak musíš být delší dobu naštvaná aby si uvědomil že je opravdu něco špatně u naší čuby to zabralo a poslouchá . A hlavně je důležité než si ho pořídíš tak se podívat na rodiče nikde není zaručeno že když má papíry tak musí být 100%. Já bych si určitě zase vybrala nepapírovou čubu. A hlavně se pořádně o tom plemeni přečíst a zjistit kolik tak měsíčně přijde na žrádle a veterina . Nechci tě odrazovat ale léčba není u BX vůbec levná záležitost čuba si na jedné noze natrhla vazy v kolenou a na druhé urvala a cca to vyšlo něco kolem 70 000,– ![]()
No, já o koupi neuvažuju…mam doma tři šarpeje a stačí…
…ale tak prostě mne tyto psi zajímaj, protože na výstavach jsem je vždy okukovala
.jsou fakt pěkný.
A díky za info. ![]()
janmar80 píše:
tak to je americký pitbulteriér
Takový krasavce a krasavice sem pořád dáváte, tak to musim trochu rozbét:D
Sice už tu dvě fotky mojí tříměsíční Aebbinky jsou, ale to, co se jí povedlo na procházce ve středu když jsem si povídala s kamarádkou a 10 vteřin ji pustila z očí … ![]()
Prostě k pomazlení:) Když už tam byla, tak jsem ji nechala, ať si to užije, hadice na zahradě už se jí tolik nelíbila ![]()
Moth píše:
Sice už tu dvě fotky mojí tříměsíční Aebbinky jsou, ale to, co se jí povedlo na procházce ve středu když jsem si povídala s kamarádkou a 10 vteřin ji pustila z očí …Prostě k pomazlení:) Když už tam byla, tak jsem ji nechala, ať si to užije, hadice na zahradě už se jí tolik nelíbila
cool
![]()
Moth píše:
Sice už tu dvě fotky mojí tříměsíční Aebbinky jsou, ale to, co se jí povedlo na procházce ve středu když jsem si povídala s kamarádkou a 10 vteřin ji pustila z očí …Prostě k pomazlení:) Když už tam byla, tak jsem ji nechala, ať si to užije, hadice na zahradě už se jí tolik nelíbila