Fotky našich hafanů :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
13.6.11 21:44

Tohle je krásná diskuze. Mazlíčci jsou úžasní. Taky přidám svojí trochou. To je náš mazlík Enji jako miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
13.6.11 21:45

a dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.6.11 11:45

Taky musím přidat naše bíglí holčičky. Maja (3 roky) a Barča (2 roky). Na fotkách byla ještě Barča miminko.
Všechny máte krásná zvířátka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.6.11 11:47

A ještě jedno foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
15.6.11 21:47

Tak já taky přidam mýho(dnes už mu jsou 4 roky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
15.6.11 22:08

holky prosim,jak poznam ze je fenecka brezi?

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
16.6.11 10:47
marra píše:

Nech udělat u veta stěry.

• Citovat
  • Upravit
4132
16.6.11 11:00
marra píše:

UTZ kolem 30tého dne předpokládané březosti. Jinak vzhledově to většinou nepoznáš, až v druhé polovině březosti, kdy začne růst břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
16.6.11 11:03
Kvatapka píše:
marra píše:
UTZ kolem 30tého dne předpokládané březosti. Jinak vzhledově to většinou nepoznáš, až v druhé polovině březosti, kdy začne růst břicho.

No a proto řikám,ať jí u veta nechá udělat stěry na progesteron a nemusí čekat na třicátý den.

• Citovat
  • Upravit
4132
16.6.11 11:11
Baslerinda píše:
Kvatapka píše:
marra píše:
No a proto řikám,ať jí u veta nechá udělat stěry na progesteron a nemusí čekat na třicátý den.

Dyť jo, já jen píšu další možnost :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
16.6.11 11:14
Kvatapka píše:
Baslerinda píše:
Kvatapka píše:
marra píše:
No a proto řikám,ať jí u veta nechá udělat stěry na progesteron a nemusí čekat na třicátý den.

To sice ano,ale z dotazu marry mi přišlo,že by to ráda věděla co nejdřív,ne až za měsíc :-) ze SONA

• Citovat
  • Upravit
1186
16.6.11 12:15

naše hafina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.6.11 11:09
Baslerinda píše:
Kvatapka píše:
Baslerinda píše:
Kvatapka píše:
marra píše:
To sice ano,ale z dotazu marry mi přišlo,že by to ráda věděla co nejdřív,ne až za měsíc :-) ze SONA

No tak já nevím co by Marra ráda, to si určitě rozhodne ona sama, co jim bude vyhovovat lépe :-) . Navíc to tu nečte jen ona a někomu se info může hodit :wink: .Ty jsi poradila, já jsem poradila. Nepotřebuju se přít čí rada je „lepší“. Tím to pro mě končí :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
17.6.11 11:57

holky o moznosti u vetaa samo vim,ja spis myslela jestli to poznam nejak sama,zvetsene bradavky,nebo tk neco :lol: ale dekuji moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
4132
17.6.11 12:13

Marro já to nepoznala, až na tom UTZ a pak začalo růst břicho, žravá byla taky až ten druhý měsíc. Dřív nevím, leda by ses jí zeptala, zda jí není blbě nebo ji nebolí cecíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný