Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tohle je krásná diskuze. Mazlíčci jsou úžasní. Taky přidám svojí trochou. To je náš mazlík Enji jako miminko
Taky musím přidat naše bíglí holčičky. Maja (3 roky) a Barča (2 roky). Na fotkách byla ještě Barča miminko.
Všechny máte krásná zvířátka!!
marra píše:
holky prosim,jak poznam ze je fenecka brezi?
Nech udělat u veta stěry.
marra píše:
UTZ kolem 30tého dne předpokládané březosti. Jinak vzhledově to většinou nepoznáš, až v druhé polovině březosti, kdy začne růst břicho.
Kvatapka píše:marra píše:UTZ kolem 30tého dne předpokládané březosti. Jinak vzhledově to většinou nepoznáš, až v druhé polovině březosti, kdy začne růst břicho.
No a proto řikám,ať jí u veta nechá udělat stěry na progesteron a nemusí čekat na třicátý den.
Baslerinda píše:Kvatapka píše:No a proto řikám,ať jí u veta nechá udělat stěry na progesteron a nemusí čekat na třicátý den.marra píše:UTZ kolem 30tého dne předpokládané březosti. Jinak vzhledově to většinou nepoznáš, až v druhé polovině březosti, kdy začne růst břicho.
Dyť jo, já jen píšu další možnost
.
Kvatapka píše:Baslerinda píše:Dyť jo, já jen píšu další možnostKvatapka píše:No a proto řikám,ať jí u veta nechá udělat stěry na progesteron a nemusí čekat na třicátý den.marra píše:UTZ kolem 30tého dne předpokládané březosti. Jinak vzhledově to většinou nepoznáš, až v druhé polovině březosti, kdy začne růst břicho.
holky prosim,jak poznam ze je fenecka brezi?.
To sice ano,ale z dotazu marry mi přišlo,že by to ráda věděla co nejdřív,ne až za měsíc
ze SONA
Baslerinda píše:Kvatapka píše:To sice ano,ale z dotazu marry mi přišlo,že by to ráda věděla co nejdřív,ne až za měsícBaslerinda píše:Dyť jo, já jen píšu další možnostKvatapka píše:No a proto řikám,ať jí u veta nechá udělat stěry na progesteron a nemusí čekat na třicátý den.marra píše:UTZ kolem 30tého dne předpokládané březosti. Jinak vzhledově to většinou nepoznáš, až v druhé polovině březosti, kdy začne růst břicho.
holky prosim,jak poznam ze je fenecka brezi?.
ze SONA
No tak já nevím co by Marra ráda, to si určitě rozhodne ona sama, co jim bude vyhovovat lépe
. Navíc to tu nečte jen ona a někomu se info může hodit
.Ty jsi poradila, já jsem poradila. Nepotřebuju se přít čí rada je „lepší“. Tím to pro mě končí
.
holky o moznosti u vetaa samo vim,ja spis myslela jestli to poznam nejak sama,zvetsene bradavky,nebo tk neco
ale dekuji moc ![]()
Marro já to nepoznala, až na tom UTZ a pak začalo růst břicho, žravá byla taky až ten druhý měsíc. Dřív nevím, leda by ses jí zeptala, zda jí není blbě nebo ji nebolí cecíky ![]()