Fotky našich hafanů :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
31.5.11 20:38
Weruska píše:
Tak já přidávám i našeho hlídače 8-)Jinak fotečky chválím, úžasné :palec:

Jezisi,ten je nadherny!!Libi se mi hrozne Borderky a verim,ze si ji jednou poridim.Ted bohuzel nemam cas a dlouho mit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
31.5.11 20:44

Nemůžu si odpustit … přišlo mi to teď a myslím, že to sem trošku patří.
Doufám, že vás to pobaví jako mne;-)
 http://www.youtube.com/watch_popup?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
31.5.11 20:57

Baslerinda - mám dotaz, to je fotka nebo kresba? Ten pes je jak z obrázku :mrgreen: (To myslím samozřejmě v tom nejlepším slovasmyslu :palec: )

Jaruna tohle je australský ovčák ale do borderky to nemá daleko, to je fakt :mrgreen: :palec: No jo, tihle psi potřebují pozornost, to je pravda, že nedostatek času jim moc radosti neudělá, ale snad se ti brzy sen splní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
31.5.11 21:55

Werusko,to je australak?No nezlob se,ale me prijde jako Borderka,australak byva mohutnejsi,tak mi prisel jako Borderka :oops: .Jestli je na fotce jeste mlady,tak to jo a nevidim ho ve stoje,tak se omlouvam.
Jinak prave,ze tyhle plemena maji prave praci v sobe a ja na to ted nemam cas.Australak je hezci,nez Border,libi se mi ta tlusta prdel bez ocasu :lol: .
Ale jinak je mooooc pekny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
31.5.11 21:59
Moth píše:
Nemůžu si odpustit … přišlo mi to teď a myslím, že to sem trošku patří.
Doufám, že vás to pobaví jako mne;-)
http://www.youtube.com/watch_popup?…

:lol: :lol: pekne :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.5.11 22:04

Tak moje příšera vypadá ňák takhle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
31.5.11 22:10
Jaruna píše:
Werusko,to je australak?No nezlob se,ale me prijde jako Borderka,australak byva mohutnejsi,tak mi prisel jako Borderka :oops: .Jestli je na fotce jeste mlady,tak to jo a nevidim ho ve stoje,tak se omlouvam.
Jinak prave,ze tyhle plemena maji prave praci v sobe a ja na to ted nemam cas.Australak je hezci,nez Border,libi se mi ta tlusta prdel bez ocasu :lol: .
Ale jinak je mooooc pekny.

Bych to měla uvést na pravou míru - je to čuba australáka :oops: Sice rodiče s PP, ale k čemu to je, že :mrgreen: I když podle mě kostru australáka má, spíš jako hlavní vady jsou stojící uši a dlouhý ocas (ale ten my chtěli) :-) možná, že když vyrůstá s borderkama, tak se jim chtěla podobat i vzhledově :mrgreen: :lol: Ale i tak ji máme rádi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
31.5.11 22:46
Weruska píše:
Jaruna píše:
Bych to měla uvést na pravou míru - je to čuba australáka :oops: Sice rodiče s PP, ale k čemu to je, že :mrgreen: I když podle mě kostru australáka má, spíš jako hlavní vady jsou stojící uši a dlouhý ocas (ale ten my chtěli) :-) možná, že když vyrůstá s borderkama, tak se jim chtěla podobat i vzhledově :mrgreen: :lol: Ale i tak ji máme rádi :srdce:

No to je jasny,ze ji mate radi :wink: ,at je jaka je.
Me teda dostal pribeh jednoho Australaka,ktery se zamiloval do narozeneho miminka sve panicky tak,ze z ditete nespustil oci,ale nikdy ani na minutu.Holcicka byla postizena,pes ji delal uplne chuvu.
Kdyz bylo holcicce par mesicu,dala ji mama spat a pes si lehnul za dvere a nechtel odejit a byl perfektne vycviceny.Na privolani prisel,ale porad se vracel za dvere k detskemu pokojiku a za chvili zacal stekat,silet a tak se pani sla na holcicku podivat a mala byla cela v kreci,dostala epilepticky zachvat-poprve v zivote a nebyt psa,buh vi,jak by to dopadlo,holcicka mela zapadly jazyk.
Ja teda kdyz takove pribehy ctu,nebo slysim na vlastni usi,rvu :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
31.5.11 22:52
Jaruna píše:
Weruska píše:
Jaruna píše:
Bych to měla uvést na pravou míru - je to čuba australáka :oops: Sice rodiče s PP, ale k čemu to je, že :mrgreen: I když podle mě kostru australáka má, spíš jako hlavní vady jsou stojící uši a dlouhý ocas (ale ten my chtěli) :-) možná, že když vyrůstá s borderkama, tak se jim chtěla podobat i vzhledově :mrgreen: :lol: Ale i tak ji máme rádi :srdce:
No to je jasny,ze ji mate radi :wink: ,at je jaka je.
Me teda dostal pribeh jednoho Australaka,ktery se zamiloval do narozeneho miminka sve panicky tak,ze z ditete nespustil oci,ale nikdy ani na minutu.Holcicka byla postizena,pes ji delal uplne chuvu.
Kdyz bylo holcicce par mesicu,dala ji mama spat a pes si lehnul za dvere a nechtel odejit a byl perfektne vycviceny.Na privolani prisel,ale porad se vracel za dvere k detskemu pokojiku a za chvili zacal stekat,silet a tak se pani sla na holcicku podivat a mala byla cela v kreci,dostala epilepticky zachvat-poprve v zivote a nebyt psa,buh vi,jak by to dopadlo,holcicka mela zapadly jazyk.
Ja teda kdyz takove pribehy ctu,nebo slysim na vlastni usi,rvu :oops:.

Tak tomu se říká pes k nezaplacení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
1.6.11 10:15

Weruska - není to kresba,je to klasická fotka,která je vyříznutá a umístěná na tmavém pozadí,ve volném čase se totiž věnuji webdesignu,tuhle fotku mám na hlavní straně na webu www.hairless.cz - kdyby někdo chtěl mrknout,ať sem nemusím přidávat další fotky psa,na webu jich mám celkem dost :wink:

• Citovat
  • Upravit
16557
1.6.11 14:28

Moje psí láska :srdce:
Ketty (15) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.6.11 14:30

A když na výletě bolí nožičky :lol: