Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Weruska píše:
Tak já přidávám i našeho hlídačeJinak fotečky chválím, úžasné
Jezisi,ten je nadherny!!Libi se mi hrozne Borderky a verim,ze si ji jednou poridim.Ted bohuzel nemam cas a dlouho mit nebudu.
Nemůžu si odpustit … přišlo mi to teď a myslím, že to sem trošku patří.
Doufám, že vás to pobaví jako mne;-)
http://www.youtube.com/watch_popup?…
Baslerinda - mám dotaz, to je fotka nebo kresba? Ten pes je jak z obrázku
(To myslím samozřejmě v tom nejlepším slovasmyslu
)
Jaruna tohle je australský ovčák ale do borderky to nemá daleko, to je fakt
No jo, tihle psi potřebují pozornost, to je pravda, že nedostatek času jim moc radosti neudělá, ale snad se ti brzy sen splní ![]()
Werusko,to je australak?No nezlob se,ale me prijde jako Borderka,australak byva mohutnejsi,tak mi prisel jako Borderka
.Jestli je na fotce jeste mlady,tak to jo a nevidim ho ve stoje,tak se omlouvam.
Jinak prave,ze tyhle plemena maji prave praci v sobe a ja na to ted nemam cas.Australak je hezci,nez Border,libi se mi ta tlusta prdel bez ocasu
.
Ale jinak je mooooc pekny.
Moth píše:
Nemůžu si odpustit … přišlo mi to teď a myslím, že to sem trošku patří.
Doufám, že vás to pobaví jako mne;-)
http://www.youtube.com/watch_popup?…
pekne
.
Jaruna píše:
Werusko,to je australak?No nezlob se,ale me prijde jako Borderka,australak byva mohutnejsi,tak mi prisel jako Borderka.Jestli je na fotce jeste mlady,tak to jo a nevidim ho ve stoje,tak se omlouvam.
Jinak prave,ze tyhle plemena maji prave praci v sobe a ja na to ted nemam cas.Australak je hezci,nez Border,libi se mi ta tlusta prdel bez ocasu.
Ale jinak je mooooc pekny.
Bych to měla uvést na pravou míru - je to čuba australáka
Sice rodiče s PP, ale k čemu to je, že
I když podle mě kostru australáka má, spíš jako hlavní vady jsou stojící uši a dlouhý ocas (ale ten my chtěli)
možná, že když vyrůstá s borderkama, tak se jim chtěla podobat i vzhledově
Ale i tak ji máme rádi ![]()
Weruska píše:Jaruna píše:Bych to měla uvést na pravou míru - je to čuba australáka
Werusko,to je australak?No nezlob se,ale me prijde jako Borderka,australak byva mohutnejsi,tak mi prisel jako Borderka.Jestli je na fotce jeste mlady,tak to jo a nevidim ho ve stoje,tak se omlouvam.
Jinak prave,ze tyhle plemena maji prave praci v sobe a ja na to ted nemam cas.Australak je hezci,nez Border,libi se mi ta tlusta prdel bez ocasu.
Ale jinak je mooooc pekny.Sice rodiče s PP, ale k čemu to je, že
I když podle mě kostru australáka má, spíš jako hlavní vady jsou stojící uši a dlouhý ocas (ale ten my chtěli)
![]()
Ale i tak ji máme rádi
No to je jasny,ze ji mate radi
,at je jaka je.
Me teda dostal pribeh jednoho Australaka,ktery se zamiloval do narozeneho miminka sve panicky tak,ze z ditete nespustil oci,ale nikdy ani na minutu.Holcicka byla postizena,pes ji delal uplne chuvu.
Kdyz bylo holcicce par mesicu,dala ji mama spat a pes si lehnul za dvere a nechtel odejit a byl perfektne vycviceny.Na privolani prisel,ale porad se vracel za dvere k detskemu pokojiku a za chvili zacal stekat,silet a tak se pani sla na holcicku podivat a mala byla cela v kreci,dostala epilepticky zachvat-poprve v zivote a nebyt psa,buh vi,jak by to dopadlo,holcicka mela zapadly jazyk.
Ja teda kdyz takove pribehy ctu,nebo slysim na vlastni usi,rvu
.
Jaruna píše:Weruska píše:No to je jasny,ze ji mate radiJaruna píše:Bych to měla uvést na pravou míru - je to čuba australáka
Ale jinak je mooooc pekny.Sice rodiče s PP, ale k čemu to je, že
![]()
Ale i tak ji máme rádi
,at je jaka je.
Me teda dostal pribeh jednoho Australaka,ktery se zamiloval do narozeneho miminka sve panicky tak,ze z ditete nespustil oci,ale nikdy ani na minutu.Holcicka byla postizena,pes ji delal uplne chuvu.
Kdyz bylo holcicce par mesicu,dala ji mama spat a pes si lehnul za dvere a nechtel odejit a byl perfektne vycviceny.Na privolani prisel,ale porad se vracel za dvere k detskemu pokojiku a za chvili zacal stekat,silet a tak se pani sla na holcicku podivat a mala byla cela v kreci,dostala epilepticky zachvat-poprve v zivote a nebyt psa,buh vi,jak by to dopadlo,holcicka mela zapadly jazyk.
Ja teda kdyz takove pribehy ctu,nebo slysim na vlastni usi,rvu.
Tak tomu se říká pes k nezaplacení ![]()
Weruska - není to kresba,je to klasická fotka,která je vyříznutá a umístěná na tmavém pozadí,ve volném čase se totiž věnuji webdesignu,tuhle fotku mám na hlavní straně na webu www.hairless.cz - kdyby někdo chtěl mrknout,ať sem nemusím přidávat další fotky psa,na webu jich mám celkem dost ![]()