Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak já se taky přídám naš raubíř ale tady je jako štěňátko 4měsíce ted už mu je rok ale nemám aktuální foto
Kakika píše:
Freťule Miky a švýcaranda Mia
Ty máš taky fretulku? To je super.
lemaz píše:Kakika píše:Ty máš taky fretulku? To je super.
Freťule Miky a švýcaranda Mia
Jo, je to moje bába
Super tolerantní zvíře, jen nesnáší chlapy ![]()
Kakika píše:lemaz píše:Jo, je to moje bábaKakika píše:Ty máš taky fretulku? To je super.
Freťule Miky a švýcaranda MiaSuper tolerantní zvíře, jen nesnáší chlapy
Ty moje taky chlapy nemusí. že by to měli v genech? Jak je stará?
lemaz píše:
Ty moje taky chlapy nemusí. že by to měli v genech? Jak je stará?
Asi to budou geny, mamka měla fretek několik a jen jedna byla i k chlapům přátelská
No, mě to ani nevadí, mám ji doma aspoň pro sebe
Syna tedy nechává být, je na něj strašně moc hodná, ale při pánských návštěvách musí být zavřená (nebo chlapi na stole).
Miky je 7 let (slavila v březnu, na moje narozky
)
Naše ani ne tříměsíční Aebbinka po neplánované koupeli u známých na zahradě:)
http://1.bp.blogspot.com/…DSC_0285.jpg
A když se nekoupe, tak se snaží vyhrabat si svůj vlastní bazén:D
http://4.bp.blogspot.com/…DSC_0118.jpg
Náš Louis Armstrong Misantos
Má 37 kg a pěknou páru…jednou mě táhnul (neplánovaně) na vodítku po zadku sněhem po chodníku…ale to mu byl asi rok…teď už se zklidnil a dělá malému (11 měsíců) chůvu ![]()
krásný
![]()
a kdy se zklidnil? Náš labroušek má 7 měsíců a je čím dál divočejší… doufám, že se brzo zklidní ![]()
DDarja píše:
Má 37 kg a pěknou páru…jednou mě táhnul (neplánovaně) na vodítku po zadku sněhem po chodníku…ale to mu byl asi rok…teď už se zklidnil a dělá malému (11 měsíců) chůvu
Mína13 píše:
krásný![]()
![]()
![]()
a kdy se zklidnil? Náš labroušek má 7 měsíců a je čím dál divočejší… doufám, že se brzo zklidní
DDarja píše:
Má 37 kg a pěknou páru…jednou mě táhnul (neplánovaně) na vodítku po zadku sněhem po chodníku…ale to mu byl asi rok…teď už se zklidnil a dělá malému (11 měsíců) chůvu
moc děkujeme za pochvalu
asi moc nepotěším, ale cca kolem 3 let…ale pořád má svojí hlavu
teď je mu 5let a ještě před rokem se se mnou přetahoval na louce, že nechce ještě domů…ale to byl jen takový snad poslední záchvěv puberty ![]()