Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky mám schované na památku, jen nemám vyfocené. První ten obyč. mama test a potom digitální clear blue i se stářím těhotenství. Leží v nočním stolku a opatrují probíhající těhotenství ![]()
Taky přidám foto. Test 4. den po vynechání MS - horší kvalita, ale duch tam je (dále jsem netestovala, chodila sjem na krev).
A zítra mu už budou 2 měsíce ![]()
arcanobacterium píše:
Taky přidám foto. Test 4. den po vynechání MS - horší kvalita, ale duch tam je (dále jsem netestovala, chodila sjem na krev).
A zítra mu už budou 2 měsíce
A myslíš, že je možný, že 11DPO ještě nic test neukáže? Já bych tam vykoukala i čtvereček, kdyby tam měl být ![]()
Mischulko
Možné se všechno. Chce to počkat nejméně 7 dni po vynechání menzes (já testovala dříve, abych věděla, zda můžu na operační sál - a už jsem nemohla
). Nejlepší je ale test hCG (těhu hormon) z krve, ten je nejpřesnější.
Barča ![]()
arcanobacterium píše:
Mischulko
Možné se všechno. Chce to počkat nejméně 7 dni po vynechání menzes (já testovala dříve, abych věděla, zda můžu na operační sál - a už jsem nemohla). Nejlepší je ale test hCG (těhu hormon) z krve, ten je nejpřesnější.Barča
Děkuju za odpověď, tak to mám ještě plno času ![]()
DaiquiriQ píše:
15 DPO
Páni, tak to nevim, já jsem 11DPO a mám bílo, takže to asi nevyšlo ![]()
Barborka4 píše:ivaska píše:to je pekna dalnice
taky mám oba schované i když jsem tenkrát nevěřila tomu že to opravdu je![]()
děkuji je to dělané když jsem byla asi ve třetím týdnu
mně to ukazuje až po 19 dnech vynechání a pěkně slabunce, ale na třech testech ![]()
Ahojky holky.já se kvám přidám mám 5 pozitivních testů a můj gynekolog mi řekl že v tom nejsem a píchl mi injekci
tak nevím no toto je poslední můj test
marci 85 píše:
Ahojky holky.já se kvám přidám mám 5 pozitivních testů a můj gynekolog mi řekl že v tom nejsem a píchl mi injekcitak nevím no toto je poslední můj test
mě teda přijde pozitivní! jenomže na utz nic neuvidí. byla jsi na krvi?
petkaba píše:marci 85 píše:mě teda přijde pozitivní! jenomže na utz nic neuvidí. byla jsi na krvi?
Ahojky holky.já se kvám přidám mám 5 pozitivních testů a můj gynekolog mi řekl že v tom nejsem a píchl mi injekcitak nevím no toto je poslední můj test
jo před skoro 3 týdnama a byl negativní
tak řekl že nejsem ![]()