Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj nejde mi vložit fotka do diskuse.Mám ji danou ve fotoalbu,nakopírovat adresa mi jde,vložím img adresu fotky a zase img a v náhledu se mi objevuje místo fotky jen img adresa fotka a img.Co dělám špatně díky
předpokládám, že na koci máš img a ne /img
odkaz na fotku musí být URL adresa fotografie [/img ]
šárka

problém je v tom, že vkládáš URL odkazu a ne URL obrázku.
Pokud chceš vložit obrázet, najeď si na něj myší, klikni pravé tlačítko a dej vlastnosti a zkopiruj si vlastnosti obrázku - adresa: končí koncovkou .jpg, gif nebo .png
šárka
Osobne pouzivam..photobucket.com.....je to takove webove fotoalbum. Po vytvoreni bezplatneho uctu lze nastavit i na provatni tak aby nikdo jiny kromne vas ty fotky nevidel.
Poto muzete pridavat podle libosti…a kopirovat do jakekoliv diskuze..ze 3 kodu ktery se ukazou ten spodni.....ctrl+c kopirovat a v diskuzi ctrl+v vlepit…pote mate pridame fotky bez vetsi namahy ![]()
imghttp://foto.mamaaja.sk/img_temp/m461154838696lvmynklolu.jpgimg
Ahoj adminky a admíci. mám problém,omylem jsem dalal do fotoalba jednu fotečku dvakrát a dokonce jsem tam chtěla dát jinou fotečku…je to ve FOTOGALERIE-PRO VŠECHNY-SNAŽITELKY..je to ta fotka pf 2008,kde je napsáno dole v rohu „Pro Ivanku od bráchy“. Můžete jí prosím smazat,mě to nejde a dala jsem jí tam fakt omylem, já si popletla názvy,děkuji.
Ahoj, jednu fotku jsem smazala, tu druhou nechala - nevím, zda jsi ji nechtěla taky smazat
šárka