Foto kvíz
- Fotoalbum (27)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Baba píše:Hustě, uka.Já už nic nešiju, vyhrabala sem nějaký starý pro haranty, stačí. Stejně už mi zbyly víceméně jen úplety.
Taky už nic nešiju, jsem si jich koupila 5 s certifikátem kvality a nějakým šurmajzlem proti fšemu údajně, beztak je to jenom klamavá reklama
, a hodlám s nimi přechodit všecky pandemie od korony po ebolu do skonání věků. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Hele, jo!?
Spešl styling pro vycházky v jihlavské ZOO.
Pro botanickou zahradu mám s pivoňkami!Žádná společenská událost mě nemůže zaskočit
![]()
LUXUSNÍ!!! SUPÉÉÉR!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Vzhledem k nové sérii roušek ti dávám milost a jsi zpět v soutěži, už zase tě miluju…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Láskááá nehněvanáááá, nééééénííííí milovanáááá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Hele, jo!?
Spešl styling pro vycházky v jihlavské ZOO.
Pro botanickou zahradu mám s pivoňkami!Žádná společenská událost mě nemůže zaskočit
![]()
Koukám, že se mi tu válí lišková. Doma mám prasata, to stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba Ty už jsi opravdu spotřebovala ty hromady rolí s látkama, co jsi měla na počátku koronakrize? Jestlijo, tak před tebou SMEKÁM
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše:
@Baba Ty už jsi opravdu spotřebovala ty hromady rolí s látkama, co jsi měla na počátku koronakrize? Jestlijo, tak před tebou SMEKÁM![]()
![]()
No jo, plátna prakticky všechny. Nechala sem si jen gramodesky na sukni. Úplety sem myslím nefotila, ty jsou na náhubky blbý.
Bylo jich cca 700, už sem to pak nepočítala. Byla to vlastně sranda, jak lidi nechodili do špitálu, tak sem si ve službě dělala z lékařáku šicí dílnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
No jo, plátna prakticky všechny. Nechala sem si jen gramodesky na sukni. Úplety sem myslím nefotila, ty jsou na náhubky blbý.
Bylo jich cca 700, už sem to pak nepočítala. Byla to vlastně sranda, jak lidi nechodili do špitálu, tak sem si ve službě dělala z lékařáku šicí dílnu
Jsi fakt dobrá, ty látky si pamatuju, byly všechny hezký. Máš můj obdiv. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše:
Jsi fakt dobrá, ty látky si pamatuju, byly všechny hezký. Máš můj obdiv.
Jééé, to ne, se úplně rdím ![]()
A sem ráda, že se ty látky spotřebovaly, to byly nákupy na hadry pro prťata, myslím, že naše čerstvě jedenáctiletá by už jalhoty s prasaty na zadku moc neocenila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
Jééé, to ne, se úplně rdímA sem ráda, že se ty látky spotřebovaly, to byly nákupy na hadry pro prťata, myslím, že naše čerstvě jedenáctiletá by už jalhoty s prasaty na zadku moc neocenila
Já dneska měla beruškovou od tebe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
Jééé, to ne, se úplně rdímA sem ráda, že se ty látky spotřebovaly, to byly nákupy na hadry pro prťata, myslím, že naše čerstvě jedenáctiletá by už jalhoty s prasaty na zadku moc neocenila
Ale leckterej velkej kluk 50+ by takový gatě bral… Já skoro určitě…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
Vidíš, jak se to nakonec hodilo
Já jsem měla doma taky plno látek, já to rozdala kamarádkám, co šily. Už nevydržím být nad tím strojem skloněná. Měla jsem toho půl skříně, šlo to do charity, dd a ac. A stroj asi nechám seštelovat a věnuju jedné holčine v sousedství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Já dneska měla beruškovou od tebe.
Ty berušky se mi tehdy moc líbily, některý můj harant z nich měl kraťasy. Ale kterej
No to je fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:To je ještě ta dvojvrstvá, ne? Sebou někde sekneš a bude Tě mít na svědomí
Ty berušky se mi tehdy moc líbily, některý můj harant z nich měl kraťasy. Ale kterej
No to je fuk.
jojo, dvouvrstvá, ale já ji měla pod nosem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
jojo, dvouvrstvá, ale já ji měla pod nosem.
Uf, se mi ulevilo ![]()
@Betty MacDonald píše:
Vidíš, jak se to nakonec hodiloJá jsem měla doma taky plno látek, já to rozdala kamarádkám, co šily. Už nevydržím být nad tím strojem skloněná. Měla jsem toho půl skříně, šlo to do charity, dd a ac. A stroj asi nechám seštelovat a věnuju jedné holčine v sousedství.
Co si sila? Ja zacala sit az na rodicaku, deprimovana tim, ze vecer nesla zadna prace videt. Vsechno sezrany a binec tak nejak kontinualne
Nekvetsi pocin, na ktery sem se zmohla, byly pin up saty. Ale svadlena mi pomohla se strihem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Ale leckterej velkej kluk 50+ by takový gatě bral… Já skoro určitě…![]()
Ty jo, ty latky mely sirku jen 110 cm ![]()
Muzi sem usila vcelickovy vlastne. Ale ty nebyly tak divoky jako ta prasata. Ty by myslim nedal ani on ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit