Foto kvíz
- Fotoalbum (27)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Baba píše:
Ty jo, ty latky mely sirku jen 110 cmMuzi sem usila vcelickovy vlastne. Ale ty nebyly tak divoky jako ta prasata. Ty by myslim nedal ani on
Vždyť já zas tak širokej nejsem, stovkovejma dveřma projdu v pohodě čelně…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Vždyť já zas tak širokej nejsem, stovkovejma dveřma projdu v pohodě čelně…![]()
Nebyla to vrata od garaze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
Co si sila? Ja zacala sit az na rodicaku, deprimovana tim, ze vecer nesla zadna prace videt. Vsechno sezrany a binec tak nejak kontinualneNekvetsi pocin, na ktery sem se zmohla, byly pin up saty. Ale svadlena mi pomohla se strihem.
Já jsem šila hlavně závěsy z kanafasu, povlečení podle svých představ, polštářky, přehozy, deky z kousků… Hlavně bytový textil. Ale jak začly problémy s páteří, nechala jsem toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde se mi podařilo šťastnou náhodou pořídit tuto fotografii…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Kde se mi podařilo šťastnou náhodou pořídit tuto fotografii…?
V Tanzánii, Azstrálii, Praze, Brně, Plzni… nebo v Jihlavské ZOO, když si ožralej spadl před pavilonem na zem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
V Tanzánii, Azstrálii, Praze, Brně, Plzni… nebo v Jihlavské ZOO, když si ožralej spadl před pavilonem na zem
Sice bys měla uvést jen jednu správnou možnost, ale trefila ses, částečně… Úplná odpověď by byla - jihlavská ZOO, na mostě nad výběhem zeber… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Sice bys měla uvést jen jednu správnou možnost, ale trefila ses, částečně… Úplná odpověď by byla - jihlavská ZOO, na mostě nad výběhem zeber…
A co sem teda vyhrála? Prohlídku jihlavské ZOO s průvodcem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
A co sem teda vyhrála? Prohlídku jihlavské ZOO s průvodcem?
Ano, můžeš mít prohlídku ZOO s průvodcem… Akorát musíš průvodci zaplatit vstup do ZOO a občerstvení… Tvým průvodcem budu jáááá…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Ano, můžeš mít prohlídku ZOO s průvodcem… Akorát musíš průvodci zaplatit vstup do ZOO a občerstvení… Tvým průvodcem budu jáááá…![]()
Ty seš teda cena
To chci radši tu zdrhací surikatu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, že se mi daří suprový fotky, asi rozšířím své působení o nový obor - umělecká fotografie…
![]()
Kterou z fotografií považujete za nejlepší a kolik byste byli ochotní za ni zaplatit…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
Ty seš teda cenaTo chci radši tu zdrhací surikatu
Já jsem mnohem roztomilejší než surikata a nezdrhnu ti…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit