Foto kvíz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23958
3.9.20 16:56
@Baba píše:
Ty jo, ty latky mely sirku jen 110 cm :jazyk:Muzi sem usila vcelickovy vlastne. Ale ty nebyly tak divoky jako ta prasata. Ty by myslim nedal ani on :mrgreen:

Vždyť já zas tak širokej nejsem, stovkovejma dveřma projdu v pohodě čelně… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.9.20 17:28
@bse.pedro píše:
Vždyť já zas tak širokej nejsem, stovkovejma dveřma projdu v pohodě čelně… :nevim: 8)

Nebyla to vrata od garaze? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42380
4.9.20 03:02
@Baba píše:
Co si sila? Ja zacala sit az na rodicaku, deprimovana tim, ze vecer nesla zadna prace videt. Vsechno sezrany a binec tak nejak kontinualne :roll: Nekvetsi pocin, na ktery sem se zmohla, byly pin up saty. Ale svadlena mi pomohla se strihem.

Já jsem šila hlavně závěsy z kanafasu, povlečení podle svých představ, polštářky, přehozy, deky z kousků… Hlavně bytový textil. Ale jak začly problémy s páteří, nechala jsem toho :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
4.9.20 08:16
@Baba píše:
Nebyla to vrata od garaze? :nevim:
:cert: :cert: :cert: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
8.9.20 17:46

Kde se mi podařilo šťastnou náhodou pořídit tuto fotografii…? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 17:56
@bse.pedro píše:
Kde se mi podařilo šťastnou náhodou pořídit tuto fotografii…? 8)

V Tanzánii, Azstrálii, Praze, Brně, Plzni… nebo v Jihlavské ZOO, když si ožralej spadl před pavilonem na zem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
8.9.20 18:21
@Baba píše:
V Tanzánii, Azstrálii, Praze, Brně, Plzni… nebo v Jihlavské ZOO, když si ožralej spadl před pavilonem na zem

Sice bys měla uvést jen jednu správnou možnost, ale trefila ses, částečně… Úplná odpověď by byla - jihlavská ZOO, na mostě nad výběhem zeber… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
8.9.20 20:46
:nevim: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 20:48
@bse.pedro píše:
Sice bys měla uvést jen jednu správnou možnost, ale trefila ses, částečně… Úplná odpověď by byla - jihlavská ZOO, na mostě nad výběhem zeber… 8)

A co sem teda vyhrála? Prohlídku jihlavské ZOO s průvodcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
8.9.20 20:52
@Baba píše:
A co sem teda vyhrála? Prohlídku jihlavské ZOO s průvodcem?

Ano, můžeš mít prohlídku ZOO s průvodcem… Akorát musíš průvodci zaplatit vstup do ZOO a občerstvení… Tvým průvodcem budu jáááá… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.9.20 21:11
@bse.pedro píše:
Ano, můžeš mít prohlídku ZOO s průvodcem… Akorát musíš průvodci zaplatit vstup do ZOO a občerstvení… Tvým průvodcem budu jáááá… :pankac: 8)

Ty seš teda cena :roll: To chci radši tu zdrhací surikatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
8.9.20 21:25

Vzhledem k tomu, že se mi daří suprový fotky, asi rozšířím své působení o nový obor - umělecká fotografie… :nevim: 8)
Kterou z fotografií považujete za nejlepší a kolik byste byli ochotní za ni zaplatit…? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
8.9.20 21:26
@Baba píše:
Ty seš teda cena :roll: To chci radši tu zdrhací surikatu

Já jsem mnohem roztomilejší než surikata a nezdrhnu ti… :nevim: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
21.10.20 20:59

Co je na obrázku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie