Foto kvíz
- Fotoalbum (27)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sirikit píše:
Bertoldino dítě možná! Ale tohle je Bubloušův chlapeček.
Musíš na to vědecky!
Bublino dítě je světlovlasé a podle wiki mají světlovlasí lidé cca 140 000 vlasů v průměru.
Jenomže Bubla jako ambiciózní matka se děcko něco navotravuje s nočníkem, s barvičkama, bere mu dudlík, prostě jsou to nervy a porost trpí.
To je těch -101 ks.
Ať mi to někdo vyvrátí.
@bse.pedro píše:
Vystresovaný blond děcko přehnaně ambiciozní matky si, chůdě jedno malý, většinu vlásků vytrhalo a dostalo se na počet, který jsem určil já a bertoldina… @bertoldina ví, že bublino dítě má o šest vlasů víc než její a pomocí složité matematické rovnice, vycházející z počtu příspěvků jednotlivých matek, teorie pravděpodobnosti a znalostí základů kvantové fyziky dospěl k absolutně přesnému číslu s odchylkou maximálně +/- 1-325000ks…![]()
Přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám…
Dorazili jste na místo! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M_Vladim píše:
Přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám…
Dorazili jste na místo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Bertoldino dítě možná! Ale tohle je Bubloušův chlapeček.
Musíš na to vědecky!
Bublino dítě je světlovlasé a podle wiki mají světlovlasí lidé cca 140 000 vlasů v průměru.
Jenomže Bubla jako ambiciózní matka se děcko něco navotravuje s nočníkem, s barvičkama, bere mu dudlík, prostě jsou to nervy a porost trpí.
To je těch -101 ks.
Ať mi to někdo vyvrátí.
Pokud to udává v tisících, tak se Pedro trefil naprosto přesně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
Pokud to udává v tisících, tak se Pedro trefil naprosto přesně![]()
Neééé… Trefil jsem to téměř přesně, měly se počítat vlasy, tj. chlupy na hlavě, nééé po celým těle… Takže přesně v jednotkách, když počítám, že má tvoje mládě porost na makovičce cca 10× hustší než já…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:Čeveče, ta má porost 10× hustší i než já
Neééé… Trefil jsem to téměř přesně, měly se počítat vlasy, tj. chlupy na hlavě, nééé po celým těle… Takže přesně v jednotkách, když počítám, že má tvoje mládě porost na makovičce cca 10× hustší než já…![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Neééé… Trefil jsem to téměř přesně, měly se počítat vlasy, tj. chlupy na hlavě, nééé po celým těle… Takže přesně v jednotkách, když počítám, že má tvoje mládě porost na makovičce cca 10× hustší než já…![]()
![]()
To má každej… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
Pokud to udává v tisících, tak se Pedro trefil naprosto přesně![]()
Nemachruj, to by děcko mělo vlasů za dva normální blonďáky!
![]()
https://cs. wikipedia. org/wiki/Vlas#Po%C4%8Det
„V průměru mají na hlavě nejvíce vlasů světlovlasí lidé (okolo 140 000), nejméně zrzaví (asi 80 000). Každý vlasový kořínek má přitom v průběhu existence (postupně) až 12 vlasů. “
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Nemachruj, to by děcko mělo vlasů za dva normální blonďáky!![]()
![]()
"V průměru mají na hlavě nejvíce vlasů světlovlasí lidé (okolo 140 000), nejméně zrzaví (asi 80 000). Každý vlasový kořínek má přitom v průběhu existence (postupně) až 12 vlasů. "
Momentálně jo. Už těch miminčích vlasů měla hodně (někteří vrstevníci takové nemají doteď)
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše: Čeveče, ta má porost 10× hustší i než jáTak možná máme stejný
Takže jsme oba fešáci a néé nějací zarostlí vagabundi nebo orangutáni…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
To má každej…
Tašku už máš, tak mazej do školy, ať nepřijdeš zase hned první den pozdě…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Nemachruj, to by děcko mělo vlasů za dva normální blonďáky!![]()
![]()
"V průměru mají na hlavě nejvíce vlasů světlovlasí lidé (okolo 140 000), nejméně zrzaví (asi 80 000). Každý vlasový kořínek má přitom v průběhu existence (postupně) až 12 vlasů. "
Od té doby, co jsem barvu vlasů postupně změnil z černé na světlou, už mi vypadalo 728649 vlasů a furt jich mám nadbytek… A narůstají další…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit