Foto kvíz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36884
31.8.20 16:49
@sirikit píše:
Bertoldino dítě možná! Ale tohle je Bubloušův chlapeček.
Musíš na to vědecky!
Bublino dítě je světlovlasé a podle wiki mají světlovlasí lidé cca 140 000 vlasů v průměru.
Jenomže Bubla jako ambiciózní matka se děcko něco navotravuje s nočníkem, s barvičkama, bere mu dudlík, prostě jsou to nervy a porost trpí. :roll:
To je těch -101 ks.
Ať mi to někdo vyvrátí. 8)
@bse.pedro píše:
Vystresovaný blond děcko přehnaně ambiciozní matky si, chůdě jedno malý, většinu vlásků vytrhalo a dostalo se na počet, který jsem určil já a bertoldina… @bertoldina ví, že bublino dítě má o šest vlasů víc než její a pomocí složité matematické rovnice, vycházející z počtu příspěvků jednotlivých matek, teorie pravděpodobnosti a znalostí základů kvantové fyziky dospěl k absolutně přesnému číslu s odchylkou maximálně +/- 1-325000ks… :pankac: 8)

Přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám…
Dorazili jste na místo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
31.8.20 17:35
@M_Vladim píše:
Přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám… přepočítávám…
Dorazili jste na místo! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Blbečku!! :hug: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
31.8.20 19:24
@sirikit píše:
Bertoldino dítě možná! Ale tohle je Bubloušův chlapeček.
Musíš na to vědecky!
Bublino dítě je světlovlasé a podle wiki mají světlovlasí lidé cca 140 000 vlasů v průměru.
Jenomže Bubla jako ambiciózní matka se děcko něco navotravuje s nočníkem, s barvičkama, bere mu dudlík, prostě jsou to nervy a porost trpí. :roll:
To je těch -101 ks.
Ať mi to někdo vyvrátí. 8)

Pokud to udává v tisících, tak se Pedro trefil naprosto přesně :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
31.8.20 19:54
@bertoldina píše:
Pokud to udává v tisících, tak se Pedro trefil naprosto přesně :palec: :lol:

Neééé… Trefil jsem to téměř přesně, měly se počítat vlasy, tj. chlupy na hlavě, nééé po celým těle… Takže přesně v jednotkách, když počítám, že má tvoje mládě porost na makovičce cca 10× hustší než já… :nevim: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
31.8.20 20:32
@bse.pedro píše:
Neééé… Trefil jsem to téměř přesně, měly se počítat vlasy, tj. chlupy na hlavě, nééé po celým těle… Takže přesně v jednotkách, když počítám, že má tvoje mládě porost na makovičce cca 10× hustší než já… :nevim: :pankac: 8)
Čeveče, ta má porost 10× hustší i než já :nevim: Tak možná máme stejný 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42404
31.8.20 21:00
@bertoldina píše: Čeveče, ta má porost 10× hustší i než já :nevim: Tak možná máme stejný 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
31.8.20 21:57
@bse.pedro píše:
Neééé… Trefil jsem to téměř přesně, měly se počítat vlasy, tj. chlupy na hlavě, nééé po celým těle… Takže přesně v jednotkách, když počítám, že má tvoje mládě porost na makovičce cca 10× hustší než já… :nevim: :pankac: 8)

To má každej… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
31.8.20 21:58
@bertoldina píše:
Pokud to udává v tisících, tak se Pedro trefil naprosto přesně :palec: :lol:

Nemachruj, to by děcko mělo vlasů za dva normální blonďáky! :cert: :cert:

https://cs. wikipedia. org/wiki/Vlas#Po%C4%8Det

„V průměru mají na hlavě nejvíce vlasů světlovlasí lidé (okolo 140 000), nejméně zrzaví (asi 80 000). Každý vlasový kořínek má přitom v průběhu existence (postupně) až 12 vlasů. “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
31.8.20 22:06
@sirikit píše:

"V průměru mají na hlavě nejvíce vlasů světlovlasí lidé (okolo 140 000), nejméně zrzaví (asi 80 000). Každý vlasový kořínek má přitom v průběhu existence (postupně) až 12 vlasů. "

Momentálně jo. Už těch miminčích vlasů měla hodně (někteří vrstevníci takové nemají doteď) :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
1.9.20 07:42
@bertoldina píše: Čeveče, ta má porost 10× hustší i než já :nevim: Tak možná máme stejný 8)

Takže jsme oba fešáci a néé nějací zarostlí vagabundi nebo orangutáni… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
1.9.20 07:44
@sirikit píše:
To má každej… :roll:

Tašku už máš, tak mazej do školy, ať nepřijdeš zase hned první den pozdě… :roll: :cert: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
1.9.20 07:46
@bse.pedro píše:
Tašku už máš, tak mazej do školy, ať nepřijdeš zase hned první den pozdě… :roll: :cert: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
1.9.20 07:47
@sirikit píše:

"V průměru mají na hlavě nejvíce vlasů světlovlasí lidé (okolo 140 000), nejméně zrzaví (asi 80 000). Každý vlasový kořínek má přitom v průběhu existence (postupně) až 12 vlasů. "

Od té doby, co jsem barvu vlasů postupně změnil z černé na světlou, už mi vypadalo 728649 vlasů a furt jich mám nadbytek… A narůstají další… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
1.9.20 07:48
@sirikit píše: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
:cert: :cert: :cert: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
1.9.20 13:28