Foto z 15+2 pohlaví

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.1.23 11:23

Foto z 15+2 pohlaví.

Zdravím, chci se zeptat, zda na fotce zkušenější oko, si troufne říci pohlaví.
Na1.screeningu mi byl řečen z 80% chlapeček. Teď na kontrole 15+2 si lékař netroufl říci, protože to prý neví na 100%.
Já tam něco vidím, netroufam si však říci, zda je to pipina (kávové zrno) nebo varlátka..? Nebo jestli nic.Budu ráda za komentáře 8) :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35576
25.1.23 11:26

Musíš mít fotku zespodu mezi nohama. Z boku to nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.23 11:31

@JancaS84 Aha já právě myslela, že se to dá zjistit dvěmi způsoby. Jedna podle genitálního hrbolu z boku (buď souběžně
s páteří nebo ven) a druhá z tzv. „Nočník“ zespoda. Zespoda se koukal dnes, taky a byly vidět pouze dvě čáry a nechtěl tipovat.

• Citovat
  • Upravit
5665
25.1.23 11:35

Je to tak rozmazaný, že 100% není vidět nic. Pokud ti na 80% řekli chlapečka, věřila bych tomu. Jinak je normální, že to pak není vidět. Mně potřetí řekla doktorka na screeningu, že je to na 98% holčička a pak asi další dva měsíce tam malá seděla v tureckém sedu a neviděl nikdo pořádně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.23 11:41

@Lil Kitkatt Jasný chápu, ale děkuji ;). Uvidím co na dalším ultrazvuku nebo po porodu :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
911
25.1.23 11:41

Jestli chceš aby někdo něco viděl, nesmíš přes to kreslit kroužky :D jde o pohlavní hrbolek. A díky kroužku není vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35576
25.1.23 11:44
@Anonymní píše:
@JancaS84 Aha já právě myslela, že se to dá zjistit dvěmi způsoby. Jedna podle genitálního hrbolu z boku (buď souběžně
s páteří nebo ven) a druhá z tzv. „Nočník“ zespoda. Zespoda se koukal dnes, taky a byly vidět pouze dvě čáry a nechtěl tipovat.

No když už má to pohlaví vyvinutý tak ten pohlavní hrbolek už není ne? Si teda logicky myslím.
No, nezbývá ti než počkat na další ultrazvuk jestli to už konečně pořádně ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.23 11:48

@Cekk No ono to mimino je pupkem k nám a má roztažené nožičky. Není z boku ale zepředu. Kroužkovala jsem to co je mezi nohama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.23 11:55

@JancaS84 To ano. Myslela jsem jen způsob jakým se to dá zjistit. Netuším zda v 15tt jsou už genitálie zcela vyvinutý. Všude slyším něco jiného. 15tt je brzy počkej do 20tt. V 15tt už se to ví na 100%…no všude čtu něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
35576
25.1.23 11:57
@Anonymní píše:
@JancaS84 To ano. Myslela jsem jen způsob jakým se to dá zjistit. Netuším zda v 15tt jsou už genitálie zcela vyvinutý. Všude slyším něco jiného. 15tt je brzy počkej do 20tt. V 15tt už se to ví na 100%…no všude čtu něco jiného.

Myslím, že by to mělo být do 16tt vyvinuto. Ale ve 20 týdnu se většinou chodí na velký screening tak možná proto se to říká.
Já jsem vždycky čekala do toho 20 týdne, protože kolem 12tt jsem měla první screening a pak jen poradnu kde doktorka utz nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
25.1.23 12:02

Není nic vidět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
25.1.23 13:03

Je to desne rozmazané, šle stejně je to blby úhel, teď už potřebuješ fotku zespodu, z boku určitě kávové zrno neuvidis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.23 11:28

Jenom pro info, protože nemám ráda když pak někdo nedá vědět v diskuzích. Dnes 19+2 potvrzen chlapeček :srdce:. Jistota bude samozřejmě až po porodu. Ale ten bambán nešel přehlédnout. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky