Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní, vyprdni se na to, to byla nějaká závistivá duše, lidi jsou holt zlý, s tim nic nenaděláš.
Souhlasim s Danou27… Co jsem na e-miminu, setkala jsem se tu z 99% s fakt super holkama, který by nic takového neudělaly a vždycky ti přispěchají na pomoc a radu, když potřebuješ. Ale setkala jsem se i s rýpalkami (opravdu jen se dvěmi), které asi mají nějaký osobní problém a léčí si ho tím, že všechno kritizují. Nenech si sebrat chuť takovou blbkou, my ostatní jsme normální!!! ![]()
Děkuji že se tady někdo takovi najde
Přitom jsem tam dala fotky mích děti,asi jsou pro někoho škaredy,že litovali toho že se na to vubec podívali.Kolikarat tady jsou fotky pejsku a kde čeho podívam,usmě ji se a nevim proč bych to měla hodnotit
dost to zabolelo
Anonymní, abych řekla pravdu, ani nevim, že se fotky daj hodnotit
, to vím díky tebou založené diskuzi. Na fotečky se ráda kouknu, v hlavě si udělám svůj úsudek,ale nenapadlo by mě ho jakkoliv ventilovat. Každý máme jiné zájmy, jiný názor a pokud se mi zrovna to nebo to nelíbí, tak nebudu někomu kazit jeho radost. Vykašli se na to. Ráda bych ty fotky viděla. Jsem zvědavá co? ![]()
Anonymní písni mi zprávu na profil, taky bych se na fotečky chtěla podívat
Já jsem fotečkožrout ![]()
A jak říkám, nenech se znechutit jednou nevyrovnanou osobou… já když jsem tu byla nová, napsala jsemdeníček pro mé nenarozené miminko, jak bylo těžké s jeho biologickým otcem vycházet, moje pocity a jedna mi napsala, že se jen litutju. Měla jsem chuť to tu zabalit. Ale pak přišla sprcha pozitivních ohlasů, holky tu dámu sťaly a zastaly se mě a já jsem ráda, že jsem to tu nezabalila, pač tohle je server, kterej mi moc pomáhá v průběhu těhotenství. Takže buď v klidu a buď tu s námi. ![]()
Taky jsem koukala…kluci jsou superoví!!! A fotky jsou taky pěkný, žádný mazanice… ![]()
Holky když tak nad tím přemýšlím, tak se mi taky nějak přestává líbit, že mi moje alba a fotky můžou ostatní hodnotit. Copak mě zajímá jestli se moje fotky nekomu líbí nebo ne?
Tak třeba to moje album jak mi rostlo v těhu břicho přijde zajímavý přirozeně jen mě, pač se na to zpětně kouknu a uvidim, jak se ze mě stávala vzducholoď
, ale že bych potřebovala znát názory ostatních, jestli je fotoalbum pěkné či nikoli, to fakt ne
Komentáře k fotkám, to je ok, a když se někomu nelíbí, ať se na to nedívá a nebo ať se pod to podepíše
(Jsem se zase rozjela teda
)
Prodigy, asi tak nějak, souhlasím s tebou. Lukymaty chtěla vidět nějaké moje fotky, tak jsem jí tři poslala, ale veřejně je vystavovat fakt nebudu.
Anonymní píše:
a proč hned prozrazuješ kdo diskuzi založil??
Nejsem si vědoma prozrazení ![]()
Jestliže o někom píšu, neznamená to, že on je zakladatel, nebo snad jo?
Ahoj holky,
Oživuji diskuzi, protože bych se chtěla zeptat jestli některá z vás má doma fotoalbum od Anne Geddes - Mých prvních pět let. Zajímalo by mě, jak vypadají uvnitř a hlavně zdali jsou ve vnitř česky psané. Kdyby jste mi mohly poslat třeba i pár fotek, jak alba ve vnitř vypadají, byla bych moc vděčná.
Moc děkuji. ![]()
zajimalo by mě proc u fotoalbumu je ohodnocení,dala jsem fotečky a pak mě tam někdo da že album nestoji za zhlednuti,to docela zamrzí.Ani nemam chut sem už něco dat