Přijel cirkus

522
24.9.10 10:47

Přijel cirkus

Ahoj holky :huban:
Přímo před naším barákem postavil stan cirkus Bernes, takže kdykoliv vylezeme na balkon tak ho Viťule(3) vidí a hučí že chce jít do cirkusu. Já bych ji tam vzala, jen se děsim toho, že zaplatim vstupné a ono se ji to nebude líbit,a pujdem pryč. nemyslim tim třeba zvířata, ale artisty a to okolo. Muž je zásadně proti, cirkusy nesnáší.
Už jste zkoušeli jít s tříleťáčkem do cirkusu nebo do podobného zařízení a jak to snášel?
Jsem na vahách,jestli to vydrží nebo ne…
Prosím vynechte názory, že je to týrání zvýřat apod. to je na jinou diskisi,určitě jste tam každá aspoň jednou v životě byla…
Moc děkuji za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3584
24.9.10 11:10

ahojki, taky míváme přímo před barákem. Od těch tří let s holkou chodím, baví ji pouze zvířata, artisti vůbec. Oni to střídaj - výstup zvířat - artisti - zvířata,,, takže se to dá, tu chvilku s artistama prostě vydržíme, třeba si něco povídáme :) Takhle malé dítě myslím neplatí nic, do tří nebo čtyř let, už nevím přesně, holka je teď pětiletá, tak ta už platí, ale vím, že párkrát jsem jí věk ubrala, je drobná, tak na to skočili /stydím se/, čili budeš platit jen za sebe, tak to jednou obětuj. zkrátka bych to jednou zkusila.
Jinak cirkus taky nesnáším, ale ne z důvodu týrání zvířat, toto nějak neřeším, prostě ho nesnáším a jeho návštěva je z mé strany veliká oběť pro dítě :)
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
24.9.10 11:13

Tak jako nikdy nevis, jestli ji to bude bavit, maximalne prides o prachy, co si dala za vstupny. Nedavno sme se o tom bavili s mojim a moji mamkou a dosli jsme k zaveru, ze ani jednoho z nas cirkus nebavil, ani jako malyho a ani pozdejc. vsichni jsme byli za zivot jednou a znova nemusime. ja bych asi s klukem nesla, ale on neni na sezeni a koukani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.9.10 11:14

A nemá právě bernes jen zvláštní vstup do zoo? teda jako že se může ke zvířátkům, některá jsou dokonce kontaktní (opičky … ) a nemusíš na vystoupení … :nevim: :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.9.10 11:17

Díky holky, je fakt že za zkoušku nic nedám…taky mě to nikdy extra nebralo, ale přece ji kvuli tomu neřeknu ne. Takže jdem na to 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.9.10 11:18
Emilie píše:
A nemá právě bernes jen zvláštní vstup do zoo? teda jako že se může ke zvířátkům, některá jsou dokonce kontaktní (opičky … ) a nemusíš na vystoupení … :nevim: :think: :palec:

no to já nevim, v cirkusu jsem byla naposledy na základce ve 4.třídě :nevim: ale koukala jsem jim na stránky a nic moc tqm nepsali…ale s tim vstupnym je to pravda-do tří let zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.9.10 11:31

hoj, já byla s tříletou dcerou v cirkuse, byla vždycky strašně divolá, ale v cirkuse se jí teda líbilo a kupodivu to vydržela od začátku do konce. Dnes je jí devět a do cirkusu by mohla pokaždý, když přijede. No já to nemusím, tak jdem tak jednou za dva, tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.9.10 11:31
eva valoi píše:
ahoj, já byla s tříletou dcerou v cirkuse, byla vždycky strašně divolá, ale v cirkuse se jí teda líbilo a kupodivu to vydržela od začátku do konce. Dnes je jí devět a do cirkusu by mohla pokaždý, když přijede. No já to nemusím, tak jdem tak jednou za dva, tři roky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.9.10 11:32

ahoj,já jsem byla v cirkuse asi ve 13-ti,ještě v tehdejší SSSR :mrgreen: bylo to pěkné,a myslím,že pokud by malá chtěla,tak jí tam vem,třeba bez manžela :think: Nedělají třeba nějaká speciální představení pro menší děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.9.10 11:54
momi33 píše:
Nedělají třeba nějaká speciální představení pro menší děti?

tak na to jsem nikdy nenarazila, ale bylo by to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
24.9.10 12:04

My byly loni s dcerou v cirkuse, mela 3 roky a moc se ji to libilo, nekolikrat uz se ptala, jesti tu bude zase cirkus, ze chce jit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.9.10 12:06

Ahoj.
Naše malá byla v cirkuse už dvakrát, poprvé když jí byl rok a půl - měli jsme volňásky a tak jsme to zkusili a podruhé s babičkou teď nedávno.
V obou případech byla nadšená, tleskala do rytmu hudby a sledovala celou dobu. Mluvila pak o tom ještě dlouho.
Každé dítko je ale jiné, někoho to bavit nemusí. Zkuste a uvidíte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
24.9.10 13:03

Šla bych… v nejhorším odejdete dřív, však co víc se může stát. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
24.9.10 13:20

JJ, každopádně jdi. Chodíme s dětma od jejich cca 2 let a jsou pokaždé nadšené.

Vřele doporučuji Cirkus Aleš - je z nich nejlepší, má nejvíc zvířat a program je opravdu na úrovni. Člověk se nenudí.
Bernes je o hodně slabší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.9.10 13:20

Ja bych sla,taky uz jsem nad tim premyslela,v nejhorsim proste jen prijdes o to co jsi zaplatila.
Ja si cirkus pamatuju z dob kdy jsem chodila do skoly,bylo to super,dokonce k nam do tridy chodila vzdy holka ktera byla „cirkusacka“a vzdy kdyz byl cirkus u nas tak u nas byla,chodila jsem tam s ni denne a pamatuji si,ze jsem i mati rikala at se dame k cirkusu,ze to bude suuuuuupeeeeeeer :roll: :lol: :lol:
Ale asi to tehdy bylo jine,nez ted,drive bylo vice zvirat,ted co tak koukam uz jich moc nevozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová