Přijel cirkus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
24.9.10 13:20

Ja bych sla,taky uz jsem nad tim premyslela,v nejhorsim proste jen prijdes o to co jsi zaplatila.
Ja si cirkus pamatuju z dob kdy jsem chodila do skoly,bylo to super,dokonce k nam do tridy chodila vzdy holka ktera byla „cirkusacka“a vzdy kdyz byl cirkus u nas tak u nas byla,chodila jsem tam s ni denne a pamatuji si,ze jsem i mati rikala at se dame k cirkusu,ze to bude suuuuuupeeeeeeer :roll: :lol: :lol:
Ale asi to tehdy bylo jine,nez ted,drive bylo vice zvirat,ted co tak koukam uz jich moc nevozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.9.10 13:40
rubberbear píše:
momi33 píše:
Nedělají třeba nějaká speciální představení pro menší děti?
tak na to jsem nikdy nenarazila, ale bylo by to fajn

Myslím,že bývají představení pro předškoláky,kamarádka učitelka kdysi cosi povídala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43030
24.9.10 16:45

my jsme byli v malem cirkuse pred par lety (jen sami, jeste bezdetni) a bylo tam spousty malych deti, uzasne si to uzivali. tam jsou jen domaci zvirata, malinko akrobacie v kostymech a klauni. detem se koupi blikaci rohy a mavatka a cele predsataveni se huci a pobiha. myslim, ze tyhle male cirkusy jsou pro deti super. s triletakem by mozna stacila pulka do prestavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.9.10 20:41

Ahoj, my byli letos s malou poprvé(3,5), ze zvířat byla unešená, artisti jí taky bavili, jen některých vystoupení v maskách se trochu bála- byla tma a vypadali strašidelně. Ale zážitek to pro ni byl velký, mluvila o tom ještě 2 týdny :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.9.10 20:55

Ahoj. Anežka byla v cirkuse poprvé až letos (cirkus Bernes od nás odjel minulý týden) a jít „musela“, protože se o tom bavili ve školce :roll: . Já ani manžel cirkus moc nemusíme, tak jsme koupili lístek a šel s ní dědeček.

Jen k tomu cirkusu Bernes - velmi mě překvapilo, že nemají dětské vstupné. Děti do tří let neplatí, ale od tří let platí totéž co dospělí 8-o a není to zrovna málo. My měli naštěstí volňáska ze školky (volňásek pro děti podmíněný platícím doprovodem), jinak bych ty prachy za to dát nechtěla a už vůbec ne velmi nepříjemné pokladní. Takže dítě chodí do školky, možná i tam jsou k dispozici tyto volňásky (nebo se zeptejte někoho, kdo do školky chodí).

Anežce se to líbilo, dědečkovi už tolik ne (nemají ani tygry :think: ).

Tady možnost jen si prohlédnout zvířátka nebyla, jen po představení bylo možné nechat projet dítě koníkovi (asi poníkovi) nebo vyfotit na velbloudovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.4.13 09:25

Cirkus Olomouc

Ahojte, boli ste niekto teraz v cirkuse v OL? Našla som jedinú info, že predstavenie začína až o 17:30, skorej nie. Okrem soboty a nedele (14:00 a 11:00) Neviem aké je vstupné, a či náhodou ak tam prídeme už teraz, sa budeme mocť aspoň prejsť pomedzi zvieratká, rada by som ich ukázala malej (9mes.), pretože máme cez Olomouc cestu. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.10.13 11:55

Ahojk holky, máme ve městě cirkus Berosini, neznáte někdo? Kamarádka mě láká, ať jdu s ní a že vezmeme děti (3roky oba). Ale nechci platit vstup a zjistit, že to o ničem nebylo.
Já byla a chodím jen na Original Berousek, jinak jsem v žádném ještě nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.10.13 12:05

@atominnka zkus kouknout na jejich webovky http://www.cirkusberosini.wbs.cz/…Program.html Mají tam i video ukázky. Ale třeba pro našeho by to nebylo… líbí se mu jiná zvířata (nadšený byl z cirkusu Humberto).

• Citovat
  • Upravit
22614
16.10.13 12:15

@lucenka na webovky jsem koukala, ale z videoukázek se toho moc usuzovat nedá, chtěla jsem spíš zkušenost s tímhle cirkusem, jestli to stojí za to atd :-)
Ale děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.10.13 12:17

@atominnka jasný… já vybírám cirkus podle toho, co mají za zvířata, protože to je jediný, co kluka baví :) Ještě zkusit prohledat youtube, jestli tam nebude nějaká delší ukázka.

• Citovat
  • Upravit
22614
16.10.13 12:19

@lucenka určitě :-) My jsme ještě nikde s malou nebyli, ale asi půjdem, uvid¨íme,. Je ošklivě, co venku :nevim: a malá má vstupenku zdarma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.10.13 12:26

@atominnka zkusit se má všechno :) a ještě když má vstupenku zdarma, tak je to v pohodě. My šli vybavený jídlem a pitím, kdyby ho to moc nebralo. Měla jsem strach, jak to zvládne a jestli nepůjdem po 10 minutách domů. A poprvý vydržel skoro tříhodinový program celkem v klidu (a to je fakt neposeda), jenom při akrobatických číslech zkoumal stan :) Podruhý během krátké doby ho to bavilo míň. Ale seděli jsme dost stranou od většinového davu, takže když se chvílema nudil a hrál si s podobně starou holčičkou, tak nikoho nerušili.

• Citovat
  • Upravit
1394
21.11.14 10:33

Ahojky holky:-) byl jste někdo v cirkusu s dvouletým dítětem? Myslíte, že by vydržela koukat? Včera k nám přijel cirkus, zvířátka miluje. Ale stále nevím, jestli jít jen do té jejich minizoo, nebo na celé představení? On je docela rozdíl dat 30korun, a 250. Jedná se o cirkus jo joo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.11.14 10:38

BYla jsem v jo jo s dcerou prvně když měla 3,5 a bylo to tak akorát. Ty představení jsou hrozně dlouhé - 3 hodiny. Kamarádka měla s sebou i mladší dvouletou a odcházeli v půlce, protože to už malou nebavilo sedět a zdrhala všemožně pod lavičkama pryč.

• Citovat
  • Upravit
28446
21.11.14 10:52

@smudlik.esta já bych s dvouletým dítětem do cirkusu nešla. Zvlášť za ty peníze. To dítě z toho moc mít nebude, ideálně je to od čtyř, pěti let. Však cirkus jezdí každý rok. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová