Náušnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
25.9.10 13:37

Náušnice

Před týdnem jsem dceři nechala propíchnout ouška, má 5 měsíců, dnes jsem však zjistila, že má jedno ouško propíchnuté zešikma (vepředu má dírku jinak než zezadu ouška). Dá se s tím něco udělat? Bude to v něčem vadit, náušnici má nasazenou bez problému. Jen jde poznat, že ji má křivě. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2845
25.9.10 13:43

S tím už se asi nic udělat nedá . POkud to není vidět zepředu ,ale jen zezadu , tak bych to asi neřešila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.10 13:55

No ono to zepředu jde poznat že je to trošku zešikma ale nebudu už terezku trápit možná jak bude větší tak si to nechá sama spravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.9.10 14:10

Pokud to nebude dělat problémy při vyndavání a nandavání náušnic, tak není moc lidí, co ostatním zkoumají náušnicové dirky :mrgreen: jinak řečeno, první, kdo si toho možná všimne, bude nějaký klučina a to až tak za patnáct let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
25.9.10 14:46

Nevadí, jen až si bude jednou náušnice sama vyndavat a nandavat, tak si musí dát pozor a jít správným směrem, bo jinak to docela i bolí. Mám taky jednu dírku šikmo a zjistila jsem to až po porodu, kdy jsem si sama naušnice navlíkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.10 23:11

Nech to na ní.

Mám v každém uchu dvě dírky blízko sebe, protože mi ty první téměř zarostly. V jednou uchu se dokonce spojují. Na každou noc si náušnice bez problémů sundavám, a že mám dvě dírky si muž všiml až když jsem jednou potřebovala, aby mi náušnice nandal.

• Citovat
  • Upravit
203
9.2.17 12:42

Holky nemůžu zatím očkovat dceru zdravotní důvody ale moc bych jí chtěla dát naušničky ale všude slyším že jen po očkování a když tak na vlastní rizika. Jaké ty rizika jsou? Nechat píchnout nebo ne? Poraďte děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.2.17 12:47
@Spojka2 píše:
Holky nemůžu zatím očkovat dceru zdravotní důvody ale moc bych jí chtěla dát naušničky ale všude slyším že jen po očkování a když tak na vlastní rizika. Jaké ty rizika jsou? Nechat píchnout nebo ne? Poraďte děkuji :hug:

Nechala jsem dceři v půl roce, taky neměla očkování ze zdravotních důvodů. Naše doktorka neřešila očkování ale spíš velikost oušek, kdyby byla mladší tak by jí je nepíchla. Jinak riziko je snad tetanus, ale ten už se snad ani u nás nevyskytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.2.17 12:54

Tak teda nevím, my jsme oběma naším holkám nechávali uši píchnout po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.2.17 12:59
@MaminkaLucka píše:
Tak teda nevím, my jsme oběma naším holkám nechávali uši píchnout po šestinedělí.

Někde je prý píchají už v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.2.17 13:29
@bobr123 píše:
Někde je prý píchají už v porodnici.

Ano je pravda, že před cca 30 lety se to tak dělalo. Holky už z porodnice vyjely s náušnicemi. Myslím, že čím jsou menší tím líp. Já je litovala, když jim to píchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
9.2.17 13:58

Tak že by očkování nemělo mít na jejich píchnutí vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
9.2.17 14:07
@Spojka2 píše:
Tak že by očkování nemělo mít na jejich píchnutí vliv?

Nemá to vliv, ale lepší je nastřelit než píchnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová